Zdravím Vás,
mám na wizce lvl 52 tenhle build a budu Vám vděčen za připomínky, rady, názory ;-). Teď jedu na hell 1. act a zatím to tak nějak jde. Hodim hydru, šiju do monster paprskem a když se přiblížej, tak teleport, dvojníci je odraděj a v záloze je ještě diamond skin. Teď jsem začal používat 2h staffku a po buffu mám 7K + nějaký drobný dmg.
díky
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZXY!ZbaYYZ
můj build na 52 lvl
Re: můj build na 52 lvl
Pěknej build, mě se líbí. Až na tu pasivku power hungry. To bych dal pryč a místo toho něco jinýho. Jedeš disintegrate s two handem, AP ti určitě moc nedocháží, navíc máš astral presence. Máš dobrej dmg, takže mobky padaj rychle, většinou dřív než ti dojde AP a případně je dodělá hydra. Takže ta pasivka se mi tam nelíbí.
Díky za odpověď, potěší mě pochvala. Tak budu přemýšlet nad jinou pasivkou, ale dá mi to zabrat . Právě - od doby, kdy mám 2h staffku, se hraje zas jinak. Sice jsem četl většinu příspěvků o tom, jak je 2h horší než 1h + off h, ale zatím mi 2h vyhovuje.
U channel spellu jako u disintegrate bych se držel co nejpomalejší zbraně a bez bonusů na Attack speed, kort pokud nemáš signature skill a jedeš prostě jen na disintegrate. Ta Ap pak strašně rychle mizí. Místo tý pasivky si tam můžeš dát třeba temporal flux. Nebo blur třeba.