Arcane orb vs. Disintegrate ?
No mě docela baví si s těma mobama "hrát". A zároveň hrát co nejvíc safe, takže hodně využívám Frost Novu, Slow Time a Blizzard taky solidně zpomaluje. Potom to chvilu smažím Electrocutem a pak je dorazím Disintegratem
. Jo a hraju s hůlkou a source.

Re: Arcane orb vs. Disintegrate ?
Wandka neni zrovna moc idealni na Disintegrate... Daleko lepsi je na tyto chanelling spelly pouzivat itemy nejvic s 1.10 AS (nejlepsi je asi 2 hand staff 1.00 speed + bonusy k wizarodvi hodne casto), hlavne zadne ring s x AS% a dalsi itemy. Ta AP je pak hned pryc.
Je to fakt znat. Zkus si vsechno sdelat a drz Disintegrate (zaklad 1.00 attack speed). Budes se az divit jak dlouho disintegrate vydrzi pri stejnem DMG + Astral pasivka (skvela kombinace)
Je to fakt znat. Zkus si vsechno sdelat a drz Disintegrate (zaklad 1.00 attack speed). Budes se az divit jak dlouho disintegrate vydrzi pri stejnem DMG + Astral pasivka (skvela kombinace)
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

„Everybody dies but not everybody lives.“

No tak ale zas to dealuje víc DMG. S AP moc problém nemám. Používám Astral presence a plánuju runu na zvýšení AP u Energy Armoru.
Já jsem sice zatím jen na normal obtížnosti, protože nemám na hru tolik času a procházím si ji hezky pomalu solo bez followeru. Jinak buildy často měním a le nejčastěji mám teď oblíbený tento : http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... !XYb!abaZa . Je velmi náročný na AP avšak po čase doplňování se o částečné dps stará hydra. Jinak mě osobně se velmi líbí kouzlo Shock pulsem které se s runou Explosive Bolts stává naprosto vražedné a zdá se mi mnohem mepší než Desintegrate. ten sice krásně vypadá na na AP náročnost, avšak pokud si zapnete měřák dps tak je jeho účinost menší než u mnou zmíněného kouzla. V porovnání s Arcane orbem jasně zaostává i na single target. Desintegrate taktéž občas použiju, ale spíš jen na boss fight kde je třeba nít víc many pro defenzivní kouzla a arcane orb se na něj moc nehodí.
si to asi blbe cetl, nikdy si nanasel stejnou DPS na zbrani co mas ted (wand+off hand) akorat s AS 1.00? Ja teda jo dokonce i 0.90 a DPS byl jeste vetsi (.kojot píše:No tak ale zas to dealuje víc DMG. S AP moc problém nemám. Používám Astral presence a plánuju runu na zvýšení AP u Energy Armoru.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

Ano při stejném DPS to vyjde na stejno. Já jsem měl na mysli při stejném DMG. Což s one-hand + source není zas takovej problém mít.
Já jsem jednoznačně pro disintegrate.. Né jenom, že ten skill luxusně vypadá, ale je opravdu užitečnej a účinnej.
ja pouzivam Orb 
kazdopadne bych ti doporucil hrat to co ti vyhovuje nejvic ...

kazdopadne bych ti doporucil hrat to co ti vyhovuje nejvic ...
Jinak jak už to zaznělo, pro channel spelly jednoznačně pomalou staffku. Možná s wandkou a sourcem dáte o něco málo větší dps, ale ve výsledku zas se staffkou castite o dost dýl a tím pádem ve výsledku dmg dáte vyšší. S runou prism v diamond skinu, můžu pálit disintegrate do nekonečna téměř.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Zambezzi#2794
Není snadně rozhodnout, ale ORB je můj hlavní vybor...