Arcane orb vs. Disintegrate ?

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982
Re: Arcane orb vs. Disintegrate ?

Příspěvek od kojot » 20.05.2012, 17:28 hod.

No mě docela baví si s těma mobama "hrát". A zároveň hrát co nejvíc safe, takže hodně využívám Frost Novu, Slow Time a Blizzard taky solidně zpomaluje. Potom to chvilu smažím Electrocutem a pak je dorazím Disintegratem :) . Jo a hraju s hůlkou a source.
Obrázek

dejavu
Gorebelly

Příspěvek od dejavu » 20.05.2012, 17:42 hod.

Wandka neni zrovna moc idealni na Disintegrate... Daleko lepsi je na tyto chanelling spelly pouzivat itemy nejvic s 1.10 AS (nejlepsi je asi 2 hand staff 1.00 speed + bonusy k wizarodvi hodne casto), hlavne zadne ring s x AS% a dalsi itemy. Ta AP je pak hned pryc.
Je to fakt znat. Zkus si vsechno sdelat a drz Disintegrate (zaklad 1.00 attack speed). Budes se az divit jak dlouho disintegrate vydrzi pri stejnem DMG + Astral pasivka (skvela kombinace)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 20.05.2012, 17:44 hod.

No tak ale zas to dealuje víc DMG. S AP moc problém nemám. Používám Astral presence a plánuju runu na zvýšení AP u Energy Armoru.
Obrázek

Johnax
Quill Rat

Příspěvek od Johnax » 20.05.2012, 17:46 hod.

Já jsem sice zatím jen na normal obtížnosti, protože nemám na hru tolik času a procházím si ji hezky pomalu solo bez followeru. Jinak buildy často měním a le nejčastěji mám teď oblíbený tento : http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... !XYb!abaZa . Je velmi náročný na AP avšak po čase doplňování se o částečné dps stará hydra. Jinak mě osobně se velmi líbí kouzlo Shock pulsem které se s runou Explosive Bolts stává naprosto vražedné a zdá se mi mnohem mepší než Desintegrate. ten sice krásně vypadá na na AP náročnost, avšak pokud si zapnete měřák dps tak je jeho účinost menší než u mnou zmíněného kouzla. V porovnání s Arcane orbem jasně zaostává i na single target. Desintegrate taktéž občas použiju, ale spíš jen na boss fight kde je třeba nít víc many pro defenzivní kouzla a arcane orb se na něj moc nehodí.

dejavu
Gorebelly

Příspěvek od dejavu » 20.05.2012, 18:33 hod.

kojot píše:No tak ale zas to dealuje víc DMG. S AP moc problém nemám. Používám Astral presence a plánuju runu na zvýšení AP u Energy Armoru.
si to asi blbe cetl, nikdy si nanasel stejnou DPS na zbrani co mas ted (wand+off hand) akorat s AS 1.00? Ja teda jo dokonce i 0.90 a DPS byl jeste vetsi (.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 20.05.2012, 19:14 hod.

Ano při stejném DPS to vyjde na stejno. Já jsem měl na mysli při stejném DMG. Což s one-hand + source není zas takovej problém mít.
Obrázek

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 20.05.2012, 19:49 hod.

Já jsem jednoznačně pro disintegrate.. Né jenom, že ten skill luxusně vypadá, ale je opravdu užitečnej a účinnej.

Rimmsi
Quill Rat
BattleTag:Rimmsi#2243

Příspěvek od Rimmsi » 21.05.2012, 08:48 hod.

ja pouzivam Orb :)

kazdopadne bych ti doporucil hrat to co ti vyhovuje nejvic ...

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 21.05.2012, 09:24 hod.

Jinak jak už to zaznělo, pro channel spelly jednoznačně pomalou staffku. Možná s wandkou a sourcem dáte o něco málo větší dps, ale ve výsledku zas se staffkou castite o dost dýl a tím pádem ve výsledku dmg dáte vyšší. S runou prism v diamond skinu, můžu pálit disintegrate do nekonečna téměř.

BulharskyFan
Quill Rat
BattleTag:Zambezzi#2794

Příspěvek od BulharskyFan » 21.05.2012, 13:29 hod.

Není snadně rozhodnout, ale ORB je můj hlavní vybor...

Odpovědět

Zpět na „Wizard“