Risea FROST build- názory a komenty vítany
Rád bych představil svůj Frost build + pokus o nějaké ty vypočty a obhajobu proč tu a tamtu runu.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WfX!acaYbZ
Primary - Electrocute s runou chainlight
Secondary - Ray od Frost s runou Black Ice ( pakliže bude provedena změna u Cold Blood)
Defensive - Frost Nova s runou Shatter
Force - Meteor s runou Comet
Conjuration - Ice Armor s runou Jagged Ice
Mastery - Archon s runou Teleport
Passive Skilly
Cold Blooded, Galvanizing Ward, Astral Presence
PROČ?
Primary s runou byl zvolen pro efekt chainu na 8 mobu, k potřebě likvidace mobů po zásahu Frost Novou.
Secondary považuji za primarní útok s 235% WD kde s runou po umrtí vzniká určity prostor po dobu 3sec s 213% WD ( asi takova menší frost nova)
Defensive s použitím runy Shatter dává šanci na zamražení dosti velkého okruhu při používaní Electrocute jako likvidující spell.
Force Útočný a zároveň spell, který 100% pročistí vaše okolí. Jen si představte.. jste obklopen moby... použíjte hodně představivosti... Frost nova= zamražení = přílet komety jako krava= 260% WD s následným 92% dps a následným Shatter efektem.
Conjuration Jsem realista, takže počítám s nějakým tím hitem, takže když už meele hit, tak 120% WD automaticky na zpět.
Mastery Archon je pro mě velká neznámá. Předpoklad využití je defense i ofense skill... samzřejmostí je že narůst dmg spellů by se měla počítat trochu jinak při použití passivky cold Blooded... tohle ukáže až realita.
Passive Skills
Cold Blooded - 20% dmg není očem diskutovat
Galvanizing Ward - Jsem realista - 310 HPS se hodí (určitě se najde alternativa, ale nemluvím tady o buildu na normal )
Astral Presence - Jsem realista - jinak lze zaměnit za Prodigy ale nevím jak natom budu s používaním signaturky.
Toď asi vše... co jen říci na závěr? nikdo z nás neví co můžem čekat od skillů a už vůbec ne od run.. Teoricraft je pěknej, ale vše odhalí až praxe.
Edit: Úprava primal skill vypočet
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WfX!acaYbZ
Primary - Electrocute s runou chainlight
Secondary - Ray od Frost s runou Black Ice ( pakliže bude provedena změna u Cold Blood)
Defensive - Frost Nova s runou Shatter
Force - Meteor s runou Comet
Conjuration - Ice Armor s runou Jagged Ice
Mastery - Archon s runou Teleport
Passive Skilly
Cold Blooded, Galvanizing Ward, Astral Presence
PROČ?
Primary s runou byl zvolen pro efekt chainu na 8 mobu, k potřebě likvidace mobů po zásahu Frost Novou.
Secondary považuji za primarní útok s 235% WD kde s runou po umrtí vzniká určity prostor po dobu 3sec s 213% WD ( asi takova menší frost nova)
Defensive s použitím runy Shatter dává šanci na zamražení dosti velkého okruhu při používaní Electrocute jako likvidující spell.
Force Útočný a zároveň spell, který 100% pročistí vaše okolí. Jen si představte.. jste obklopen moby... použíjte hodně představivosti... Frost nova= zamražení = přílet komety jako krava= 260% WD s následným 92% dps a následným Shatter efektem.
Conjuration Jsem realista, takže počítám s nějakým tím hitem, takže když už meele hit, tak 120% WD automaticky na zpět.
Mastery Archon je pro mě velká neznámá. Předpoklad využití je defense i ofense skill... samzřejmostí je že narůst dmg spellů by se měla počítat trochu jinak při použití passivky cold Blooded... tohle ukáže až realita.
Passive Skills
Cold Blooded - 20% dmg není očem diskutovat
Galvanizing Ward - Jsem realista - 310 HPS se hodí (určitě se najde alternativa, ale nemluvím tady o buildu na normal )
Astral Presence - Jsem realista - jinak lze zaměnit za Prodigy ale nevím jak natom budu s používaním signaturky.
Toď asi vše... co jen říci na závěr? nikdo z nás neví co můžem čekat od skillů a už vůbec ne od run.. Teoricraft je pěknej, ale vše odhalí až praxe.
Edit: Úprava primal skill vypočet
Naposledy upravil(a) Risea dne 06.05.2012, 23:06 hod., celkem upraveno 1 x.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Risea FROST build- názory a komenty vítany
Nějak mi nedochází, jak prochladnou díky tomu Electrocute...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Navic se 80% WDMG neda scitat s runou ktera prida celkovych +20% DMG. Myslim ze zadnej spell u Archona nevyuzije Cold Blood pasivku, ale jak pises, jsou to zatim jen teorie..
Jak to chápu já, tak to bude fungovat tak, že těm mobům který zmrazíš nebo zpomalíš mrazem, budeš potom dělat o 20% DMG Cold spelly víc. Takže když budeš útočit Electrocutem, tak by se to nemělo počítat a DMG by mělo zůstat na 80%.
"Cold Damage dealt to chilled and frozen targed increased by 20%." = "Ledové poškození udělené podchlazeným ( nevím jak to přeložit) a zmrzlým cílům navýšeno o 20%." Tzn. musí být zmrzlý a musíš dělat Cold Damege. Myslím, že to mluví samo za sebe.
"Cold Damage dealt to chilled and frozen targed increased by 20%." = "Ledové poškození udělené podchlazeným ( nevím jak to přeložit) a zmrzlým cílům navýšeno o 20%." Tzn. musí být zmrzlý a musíš dělat Cold Damege. Myslím, že to mluví samo za sebe.
Naposledy upravil(a) kojot dne 06.05.2012, 23:03 hod., celkem upraveno 1 x.
Nejsou to zadne teorie. Pasivka Cold Blood ovlivnuje pouze kouzla, ktera zpusobuji cold damage a jeste musi byt target chilled nebo frozen. Cili Cold Blood urcite nefunguje ani s Electrocute (lighting dmg) ani s Archonem (arcane dmg).
Ano, byl jsem dotoho zažrán, maté pravdu! bude pouze 80% ... Jinak Vozi ARCHON neni arcane dmg.. to si vyčetl kde?
Transform into a being of pure Arcane energy for 15 seconds. While in Archon form, your normal abilities are replaced by powerful Archon abilities, and your Armor and resistances are increased by 40%. Every enemy killed while in Archon form adds 1 second to the duration of Archon.
Z tohoto vyčtu maximálně to, že budu posílen silou Archona a armor a resit 40% navíc. Nikde se nepíše, že proměnou na Archona budeš působit arcane dmg only...
Transform into a being of pure Arcane energy for 15 seconds. While in Archon form, your normal abilities are replaced by powerful Archon abilities, and your Armor and resistances are increased by 40%. Every enemy killed while in Archon form adds 1 second to the duration of Archon.
Z tohoto vyčtu maximálně to, že budu posílen silou Archona a armor a resit 40% navíc. Nikde se nepíše, že proměnou na Archona budeš působit arcane dmg only...
Máš naprostou pravdu.. Byl jsem posedlej natolik 20% dmg že jsem si neuvědomil to že Electrocute neni frost dmg... Jinak u dalších věcí by mělo být vše správně..kojot píše:Jak to chápu já, tak to bude fungovat tak, že těm mobům který zmrazíš nebo zpomalíš mrazem, budeš potom dělat o 20% DMG Cold spelly víc. Takže když budeš útočit Electrocutem, tak by se to nemělo počítat a DMG by mělo zůstat na 80%.
Az na toho Archona:)
http://www.diablowiki.net/Archon
http://www.diablowiki.net/Archon
Dejte mi prosím jedinej důkaz toho, že archon forma bude působit only Arcane dmg...
Calling upon the most powerful elemental forces, the Wizard channels the power of an Archon, gaining a set of unique skills for a short period of time.
Calling upon the most powerful elemental forces, the Wizard channels the power of an Archon, gaining a set of unique skills for a short period of time.
Klikni si na odkaz, najdi si "Archon Skills" a najdi mi skill ktery dava jinou DMG nez Arcane..
Velká omluva všem. Děkuji za upozornení, tak tenhle řádek jsem opravdu přehlédl.Gorelord píše:Klikni si na odkaz, najdi si "Archon Skills" a najdi mi skill ktery dava jinou DMG nez Arcane..
Inak electrocute bude skakat max na 6 nie na 8 ale to len taky detail.