Tento build je vytvořen k hraní v partě ve 2 lidech, kdy já budu plnit úlohu DPS a můj brácha tanka.
Odkaz na můj kalkulátor : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Ycf!YZZaZc
Odkaz na kalkulátor bráchy Barbara : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bXV!aZYZbZ
Levé tlačítko :
Magic Missile (attunement) - generátor mého arcane power. Nic víc asi není třeba dodávat
Pravé tlačítko :
Meteor (star pact) - Moje hlavní DPS abilita. Díky runě ho budu moci používat mnohem častěji a díky Primárnímu skillu prakticky hodně často, díky čemu bude mé DPS mnohem větší, než kdybych si dal jakoukoli jinou runu.
1. Hydra (lighting) - pomocník, který bude zvyšovat mé celkové DPS.
2. Wave of force (Impactful wave) - Skill který mám jenom proto, kdyby se jakékoliv naše plány vymkly kontrole a já musel od sebe odehnat monstra
3. Storm armor (Power of the storm) - Vrácení dmg a hlavní důvodem je redukování costu všech ostatních spellů. Díky pasivnímu skillu bude trvání na 240 sekundách což už je pěkný luxus a regenerace HP se vždy hodí
4. Archon (Improved archon) - není třeba dlouhého popisování...ve zkratce "Enemies...i have something to tell you...oh, are you already dead?...im sorry for you."
Pasivní skilly :
Glass Cannon - Pro mou roli DPS jasná volba. + 15% dmg..nom nom nom
Prodigy - k podpoření mého primárního skillu (AP generátor)
Galvanizing Ward - Zvyšuje mi dobu trvání "armor" abilit + mi přidá HP regen. Díky mému výběru Storm armoru s redukcí costu, je tohle nejideálnější volbou pro mě.
Vybavení :
Cokoliv s +dmg a nebo co jakýmkoliv způsobem ovlivní velikost mého dmge. Není třeba zacházet moc do defenzivy díky mému bráchovi.
Glass wizard by Conano
Re: Glass wizard by Conano
Nevím samozřejmě, jak to bude vypadat v praxi, ale zdá se mi, že máš toho AP regenu zbytečně moc. Máš Attunement, Prodigy, Storm Armor a ještě sis vybral reduce AP runu na Meteoru. Myslím, že by bylo efektivnější, kdybys na tom Meteoru měl Meteor Shower, nebo Moulten Impact. Jasný, nemůžu vědět jak to bude s AP regenem na vyšších levelech, ale stejně myslím, že i tak bys měl AP dost a dost .
- Conano
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
To já si osobně nemyslím. Když máš v úmyslu meteor spamovat a k tomu vždy když skončí..tak vykouzlit hydru...tak toho zbytečně moc na redukci a generování AP nemám..
Tak to uvidíš až to budeš hrát, jestli je to zbytečně moc nebo ne. pokud se ukáže, že mám pravdu já, tak to vždycky můžeš změnit a pokud ne tak to necháš tak, jak to máš .
- Conano
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.. Ale věř mi, že nehodlám nic měnit, protože to určitě nebude zbytečné takhle mít
Já klikám velmi rychle...a abych maximalizoval DPS, bude třeba meteor spamovat. A to nebude možné díky pomalu se regenerujícímu AP. Když vhodně budu do mé DPS rotace přidávat útoky s primárním skillem..bude to fungovat skvěle
Já klikám velmi rychle...a abych maximalizoval DPS, bude třeba meteor spamovat. A to nebude možné díky pomalu se regenerujícímu AP. Když vhodně budu do mé DPS rotace přidávat útoky s primárním skillem..bude to fungovat skvěle
@Conano ..
Barbar nebude schopny udrzet na sobe vsechny moby ani pres ten runovy taunt u shoutu. Radeji bych teda sel do zvyseni defense a utility at se muzes drzet pobliz barbara. Kdyz to budete drzet na hromadce, tak se Vam to bude lepe zabijet i stunovat.
Misto wave of force bych volil jinou utilitu. Zbytecne rozhazes moby vsude kolem. Archon je pekny, ale bez crit buildu navazaneho na critical mass si ho moc s tim 2 min CD neuzijes. Storm armor bych asi nebral jenom kvuli te male redukci na AP cost. Nic nevydrzis, takze ho na vraceni dmg nevyuzijes. Galvanizing ward je uplne k nicemu. Tahle pomala regen je spise na PVP a behani nekde kolem sloupu.
Barbar nebude schopny udrzet na sobe vsechny moby ani pres ten runovy taunt u shoutu. Radeji bych teda sel do zvyseni defense a utility at se muzes drzet pobliz barbara. Kdyz to budete drzet na hromadce, tak se Vam to bude lepe zabijet i stunovat.
Misto wave of force bych volil jinou utilitu. Zbytecne rozhazes moby vsude kolem. Archon je pekny, ale bez crit buildu navazaneho na critical mass si ho moc s tim 2 min CD neuzijes. Storm armor bych asi nebral jenom kvuli te male redukci na AP cost. Nic nevydrzis, takze ho na vraceni dmg nevyuzijes. Galvanizing ward je uplne k nicemu. Tahle pomala regen je spise na PVP a behani nekde kolem sloupu.