Fury regen problem

Odpovědět
faethia
Quill Rat
Fury regen problem

Příspěvek od faethia » 20.09.2013, 19:35 hod.

dnes sa mi stal dost zvlastny problem pri hrani barbara a to ze sa mi skoro vobec neregenuje fury pri WW a sprinte, nikdy som s tym nemal problem (hram WW barbara uz 4 mesiace). Vzdy ked som siel do skupiny mobiek nahodil som sprint a WW fury sa mi stale regenerovalo do plna ale od dnes mi proste klesne na nulu a musim ho zase nabrat cez bash a pritom to kamarat skusal s mojim EQ na jeho postave a slo to normalne ale u mna to je pokazene alebo co uz fakt neviem co mam robit. Skusal som rozne MP, ine zbrane a nic, milion mobiek rozkrutim sa a fury iba klesne na nulu .... Este moze byt problem to ze som s kamaratom siel do tej pvp zony a zmenil som si 3 spelly za ine ale hned po tom som si to hodil naspet a odvtedy to dajako blbne

moja postava

http://eu.battle.net/d3/en/profile/faet ... o/10592814

fakt uz neviem co mam skusit ak by dakto vedel poradit budem vdacny

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Re: Fury regen problem

Příspěvek od Lemurman » 20.09.2013, 19:37 hod.

máš na battle rage runu Marauder rage, musíš tam mít In the Fray
Obrázek

faethia
Quill Rat

Příspěvek od faethia » 20.09.2013, 19:50 hod.

och boze ja som dement vobec som si to nevsimol :D teraz vyzeram ako hlupak :D ale zaujimave ze kamaratovy to slo aj bez tej runy :D

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.09.2013, 20:11 hod.

je to tím, že sis zkopíroval build bez toho že by jsi pořádně věděl jak funguje, tohle by byla první věc co by jsi zkontroloval než by jsi sem napsal. Bohužel to tak dělá hodně lidí - nic osobního, jen postřeh.

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 25.09.2013, 13:00 hod.

Barbara moc nehraju, ale myslel jsem si kde je problém :D

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“