ahoj lidi potřebuju poradit co koupit na ww barbara jako další a s jakejma statama přibližně dík
barb:http://eu.battle.net/d3/en/profile/RezZ ... o/20170798
prosím o radu co kupit
unit:zealot
Re: prosím o radu co kupit
O WW je tu temat ze by se dalo vybirat. Minimalne kazdy tyden se tu objevi jeden takovy dotaz a vzdy je o tom samem..zkousel jsi hledat?
Jinak klasika Mempo s cc, Ice Climber, Lacuni, Inna Temperance, trifecta bizuterii a rukavice si treba vycrafti. Zbrane jednorucky a ani jedna z nich nemusi byt Echo F.
Jinak klasika Mempo s cc, Ice Climber, Lacuni, Inna Temperance, trifecta bizuterii a rukavice si treba vycrafti. Zbrane jednorucky a ani jedna z nich nemusi byt Echo F.
tedka jsem koupil nějaky one handky a mám snima o 25k nižší dmg je to v poho ? xD
jinak kde je to nejlepší pro farmení ? pro ww
jinak kde je to nejlepší pro farmení ? pro ww
unit:zealot
damage nemusí být všechno, zjisti si něco o WW buildu ...
kde farmit s WW? tam kde je hodně mobů ...
kde farmit s WW? tam kde je hodně mobů ...
taky zahoď tu helmu, nebo se minimálně mrkni na AH, jestli najdeš levnou náhradu s menším fire damage taken, páč 25% je mooooc!
Asi ako prvé by som craftil rukavice. Ringy by si mohol zohnať na Ah lepšie kúsky. Veeeľmy málo CD.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
určitě ti chybí cc 10% nemáš protože nemáš s mainhandu axe nebo mace.. takže radím kup si nějakou sekeru / mace protože dps tornáda se počítá z dps zbraně tak s co největším DPS (+ cd + soket + staty co se podaří), do offhandu si kup a) dýku s rychlostí 1.65 (.66) s vysokou cd 90%+ a soketem, ideálně ještě s vit a str... do zbraní emeraldy a jedeš b) do offhandu echoing fury se str a soketem.. někdy mi vycházela líp echo do mainu s rubínem ale to už jsou zmatky
místo wc je dobrá overpower s runou na +10cc na 10 sec nemá to chybu, ve hře pak hezky mačkáš op, br a run a hezky si tím děláš místo pro další fury
ruky craft... chybí cc, klidně ten allres obětuj a dej ho jinam, kup si IK helmu s velkou sílou a armorem a nebo intlem... (200+ str) máš na ní cc a zároveň dostaneš 60 allres bonus ze setu,
zbytečně máš 3 itemy s 12% MS... jeden vyměň, osobně innas kalhoty bych dal pryč a koupil rare a str, hodně vitky, allres a armor + 2 sokety, nebo si kup k setovému brnění kalhoty s hoodně vit a armorem, nebo mužeš craktir bracery to jde celkem rychle ... pak si nech kalhoty co máš
boty vyměnit za ice climbery, nebo já radím i zuny s allres a vitkou
klidně použij D3up.com kde to počítá tiky tornád a jejich dps.. to číslo co máš ve hře není až tak podstatné důležitý je výsledek ve hře a to jak se ti hraje, aby jsi udržel WOTB celou dobu bez problémů
jsem se ale rozepsal napiš kdyby něco...
místo wc je dobrá overpower s runou na +10cc na 10 sec nemá to chybu, ve hře pak hezky mačkáš op, br a run a hezky si tím děláš místo pro další fury
ruky craft... chybí cc, klidně ten allres obětuj a dej ho jinam, kup si IK helmu s velkou sílou a armorem a nebo intlem... (200+ str) máš na ní cc a zároveň dostaneš 60 allres bonus ze setu,
zbytečně máš 3 itemy s 12% MS... jeden vyměň, osobně innas kalhoty bych dal pryč a koupil rare a str, hodně vitky, allres a armor + 2 sokety, nebo si kup k setovému brnění kalhoty s hoodně vit a armorem, nebo mužeš craktir bracery to jde celkem rychle ... pak si nech kalhoty co máš
boty vyměnit za ice climbery, nebo já radím i zuny s allres a vitkou
klidně použij D3up.com kde to počítá tiky tornád a jejich dps.. to číslo co máš ve hře není až tak podstatné důležitý je výsledek ve hře a to jak se ti hraje, aby jsi udržel WOTB celou dobu bez problémů
jsem se ale rozepsal napiš kdyby něco...