Rozdíl v equipu ww vs. HotA build
Čau,
mám klasického ww barbara, nikdy jsem žádný jiný build nehrál. Ale na pár videích na youtube jsem viděl i jiné buildy a možná bych to chtěl zkusit? Chtěl jsem se tedy zeptat, jaké jsou největší rozdíly co se equipu týče pokud nechci hrát ww ale HotA? Chápu, že určitě je nutné mít jinou zbran... Je potřeba měnit ještě něco?
mám klasického ww barbara, nikdy jsem žádný jiný build nehrál. Ale na pár videích na youtube jsem viděl i jiné buildy a možná bych to chtěl zkusit? Chtěl jsem se tedy zeptat, jaké jsou největší rozdíly co se equipu týče pokud nechci hrát ww ale HotA? Chápu, že určitě je nutné mít jinou zbran... Je potřeba měnit ještě něco?
Re: Rozdíl v equipu ww vs. HotA build
je potreba mit hodne crit,alespon 90%+ v zerkerovi na HotA,jinak staci skorn,nic vic neni potreba menit,jen ve skillech jeste nasadis rend
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 07:53 hod., celkem upraveno 1 x.
az na ten drobnej detail,ze abys s onehandem hitoval HotA za 1,6m bude te ten onehand stat 100m...kdezto za skorn das tak 5m
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 07:54 hod., celkem upraveno 1 x.
docela bych chtěl vidět hity 800k-1.6m s 1h, když si zadám tvojí str a cd tak mi vychází s mím skornem a smash runou 1-1,46m a to má skorn base dmg trochu jinde než jakákoli 1h.
3x víc hitů s 1h znamená 3aps, jestli dobře počítám tak max as je 72% (bez tal rasha chesty)+15dual wield+25wotb, na 3aps by byla potřeba zbraň se základem 1,41aps. Se skornem se jde dostat na 1,4aps celkem vpohodě (2x víc hitů by pak znamenalo 2,8aps s 1h). Jenže sehnat ty itemy kde je 9as + max cc + nějaký slušný cd je cenově trochu insane.
Když si tvoje staty zadám do tabulky,která počítá celkem přesně tak hituješ smashem za 488-895k, já se skornem 0,996-1,43m. Hituješ rychlejc, ale moba co já dám na oneshot ty musíš nadvakrát. Se skornem se hůř udržuje perma wotb, na to už člověk musí mít dobrý equip, na perma wotb je lepší(levnější) 2x1h.
1h zbraně, který se vyrovnaj skornu jsou několikanásobně dražší než ten skorn (+100cd gem navíc).
Neříkám, že je lepší to nebo to, oboje má něco do sebe, záleží co od toho člověk očekává a co ho baví, jen uvádím věci na pravou míru.
3x víc hitů s 1h znamená 3aps, jestli dobře počítám tak max as je 72% (bez tal rasha chesty)+15dual wield+25wotb, na 3aps by byla potřeba zbraň se základem 1,41aps. Se skornem se jde dostat na 1,4aps celkem vpohodě (2x víc hitů by pak znamenalo 2,8aps s 1h). Jenže sehnat ty itemy kde je 9as + max cc + nějaký slušný cd je cenově trochu insane.
Když si tvoje staty zadám do tabulky,která počítá celkem přesně tak hituješ smashem za 488-895k, já se skornem 0,996-1,43m. Hituješ rychlejc, ale moba co já dám na oneshot ty musíš nadvakrát. Se skornem se hůř udržuje perma wotb, na to už člověk musí mít dobrý equip, na perma wotb je lepší(levnější) 2x1h.
1h zbraně, který se vyrovnaj skornu jsou několikanásobně dražší než ten skorn (+100cd gem navíc).
Neříkám, že je lepší to nebo to, oboje má něco do sebe, záleží co od toho člověk očekává a co ho baví, jen uvádím věci na pravou míru.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 10.02.2013, 23:32 hod., celkem upraveno 1 x.
mp8 bez problemu, 1-2 hota na normal moba,pack ve wotb taky bez problemu,celkova hodnota equipu 20m...Qwadrax píše: jen dotaz jake mp chodis s tim 1200 dps skornem co mas? a jak dlouho ti trva projit treba 3 act?
kupit fakt vyrovnane 1h s dobrymi statmi (aby si aspon dorovnal silny MH bez critu a slabsi OF ale zato s aspon +90%cd), to chce fakt vela goldov
co vravi quadrax bude zrejme pravda, teda aspon niektore veci, ale ked to beres tak, ze on sa na to pozera z pohladu cloveka, co ma equip za miliardy... tak taie nazory potom treba tak brat
co vravi quadrax bude zrejme pravda, teda aspon niektore veci, ale ked to beres tak, ze on sa na to pozera z pohladu cloveka, co ma equip za miliardy... tak taie nazory potom treba tak brat
jasny,ale z pohledu "hodne muziky za malo penez" skorn valcuje onehandy o 200%...
mam ozkouseny oboje a two hand je proste lepsi nez onehand,pro lidi co tomu venujou par hodin tejdne nabidne skorn monhem vetsi sluzbu,v podstate staci jen ten skorn,rend a 3% ls z pasku +3 z pasivky a muzes si uzivat a aspd je naprosto nepodstatnej,jasne ze s vic aspd davas vic,ale neni to nic zivotne dulezityho a bez nej to vyjde na par supu,muj equip stal 1/10 ceny tvyho amuletu a uhraju s nim uplne to samy,co ty,tak me tu netvrdi,ze je 2x one hand lepsi
Naposledy upravil(a) Alfajk dne 11.02.2013, 02:02 hod., celkem upraveno 1 x.
Samozřejmě že dw je o mnoho lepší, jen se nachází v jiné cenové relaci.
R.I.P. 27.3.2014
netvrdim opak,jen rikam,ze pro lidi co nemaj stovky milionu a desitky hodin volnyho casu je skorn jasna volba a kdyz se na to podivame z hlediska efektivity a pomeru cena:vykon,skorn vede na cely careNargarotH píše:Samozřejmě že dw je o mnoho lepší, jen se nachází v jiné cenové relaci.
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:21 hod., celkem upraveno 1 x.
tak dobre,mels stesti na drop,ale ja to bral z pohledu nakupu(a tedy cen) v aukci...a co si budem povidat,v aukci equip ziskas snadnejc,nez dropem...
a to ze mas 1050 hodin neni ke chlubeni,ale spis ke stydeni...ja mam nahrano na barbarovi 170 hodin a to jsem jeste v mezicase dohral hardcore barbara,takze mam na SC cca 130 hodin...
mp10 davam,ale neni duvod ho poustet,ostatne ani mp8 nema zadnej smysl a po patchy to bude porad stejny,stejne zbytecny(krom toho idealni pomer hp monster:exp po patchy stejne vychazi na mp 7)
a to ze mas 1050 hodin neni ke chlubeni,ale spis ke stydeni...ja mam nahrano na barbarovi 170 hodin a to jsem jeste v mezicase dohral hardcore barbara,takze mam na SC cca 130 hodin...
mp10 davam,ale neni duvod ho poustet,ostatne ani mp8 nema zadnej smysl a po patchy to bude porad stejny,stejne zbytecny(krom toho idealni pomer hp monster:exp po patchy stejne vychazi na mp 7)
- geekker
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:geekker#2851
Tak haštěříte se tu hezky oba:-)) a oba vlastně máte pravdu. Ja jelikož nehraju tak často tak nosim taky Scornu je to pohodlny MP6-7 celkem v pohode, a to zadnej prehrsel AS nemam a jde to proste strucne receno zatloukat do země. Osobně bych ale rad je 2x1hand prijde mi to super s frenzy a vysokym AS proste jak sici stroj, ale je pravda ze kdyz nechci prijit o tolik str, dmg a CD co mam na scorne tak to stoji strasny penize rozdil mezi echo s dirou a bez je obrovsky. a to nemluve o jinych statech a koupi jeste podobne statove offhandě. Ja osobně to mam napul něco lehce na AH a něco lucky drop i když žadny zázrak co mam na sobě. ale diky dropu Scorny je to zatim jasna volba. takze bud mi jedna zbran padne do foroty;-) nebo hold pojedu dal Scornu pro me nejlevnejsi reseni zatim. az mi nekdy padne neco za 100m tak teprve to bude k uvazovani nad onehandy abych z toho mel radost posun postavy atd.;-)
bez socketu myslis, vsak? tak tie sa mozno daju kupit za 2-3m... ale ked to porovnas ze za tych cca 5m kupis skorn s 1300+dps, 300+str, CD okolo 180 a socketom... tak v tychto cenovych kategoriach sa nema zmysel bavit o tom ci dw alebo skorn...Qwadrax píše:
koukal jsme na AH kolem 1K+ dmg se daj koupit one handy s CD 80+ a main statem cca kolem 2-3 mil, takze to je cca 4-6m
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 07:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 07:55 hod., celkem upraveno 1 x.