pomoc s upgradem gearu
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:NoNormal#2841
Ahoj,
potreboval bych prosim poradit. Od halena mam par tipu jaky staty hledat atd., ale jelikoz k d3 jsem se vratil celkem nedavno (cca 14dni), tak furt mi nejak chybi prehled o itemech. jako co kde hledat (myslim tim, ze jsou legendarky ktere maji stat, ktery normalne nejsou na tom danem tipu item) a nejak ani nemam porad prehled o cenach a o tom ceho kde muzu najit a na kolik me to pak vyjde... a tak bych chtel poprosit o radu, ktere itemy upgradovat jako prvni eu.battle.net/d3/en/profile/NoNormal-2841/hero/3158258
nyni farmim na mp8 klice v pohode, jen to dlouho pizlam (hlavne 1moba), takze bych to chtel zrychlit... nejak se mi nechce menit spec (drobnym upravam se nebranim)... na ubery chodim mp7a utankuju to v pohode, jen menim hellfire ring za ring s 3,5cd, ale asi 70allres
puvodni gear je halenova prace
nyni mam neco kolem 70m a jeste tak 30-35m bych pripadne dokoupil
za pripadne rady predem dekuji
potreboval bych prosim poradit. Od halena mam par tipu jaky staty hledat atd., ale jelikoz k d3 jsem se vratil celkem nedavno (cca 14dni), tak furt mi nejak chybi prehled o itemech. jako co kde hledat (myslim tim, ze jsou legendarky ktere maji stat, ktery normalne nejsou na tom danem tipu item) a nejak ani nemam porad prehled o cenach a o tom ceho kde muzu najit a na kolik me to pak vyjde... a tak bych chtel poprosit o radu, ktere itemy upgradovat jako prvni eu.battle.net/d3/en/profile/NoNormal-2841/hero/3158258
nyni farmim na mp8 klice v pohode, jen to dlouho pizlam (hlavne 1moba), takze bych to chtel zrychlit... nejak se mi nechce menit spec (drobnym upravam se nebranim)... na ubery chodim mp7a utankuju to v pohode, jen menim hellfire ring za ring s 3,5cd, ale asi 70allres
puvodni gear je halenova prace
nyni mam neco kolem 70m a jeste tak 30-35m bych pripadne dokoupil
za pripadne rady predem dekuji
Re: pomoc s upgradem gearu
jedina sance ke zrychleni farmy je prejit na two hand skorn,WW se proste na vysoky mp nehodi,ten dmg neni tak velkej
-
- Fallen Shaman
skoda no
nechce se mi moc kupovat 2gear a ww me docela bavi
dekuji za info
Necituj predchozi prispevek - Kuki

dekuji za info
hmm, tazko povedat, je to zostavene ako celok, tak aby to proste davalo vo vysledku nejake cisla... ale... mozno nejak takto:
- kup o stupen lepsi emerald a jeden rovnaky ako mas teraz a vycrafti druhy taky... investicia (aj ked sa to meni kazdy den tie gemy, ale asi tak nejak...) cca 12m, +20% CD
- popozeraj sa po braceroch s napr: 60 str, 130 vit, fire ress (popripade iny uzitocny), 70 AR, 6%CC + napr este nejaka INT ak by bola... obcas sa daju kupit aj okolo 10M... ziskas tym slusnu vit, AR a trochu cc... otazne je ako si na nich cenis ten PU radius
- kup IK belt s vit navyse a nejakym uzitocnym skill bonusom (bash, popr frenzy, na vyssich MP sa vraj plati viac ak chces stackovat dmg...), cena neviem, mozno tak 15m? ziskas vit a nejaky dmg output navyse
- rukavice s CD navyse... 70str, 9as, 9cc, 25CD... ide to niekde okolo 20m na b/o a vyssie, obcas sa tam zjavi ale slusny bid a obcas maju dokonca aj + armor
- mozes skusit vymenit aj zbrane, aspon tu MH... ovsem kolko stoji SS s tak 1100dps, to nemam sajnu, nie som fanda tej zbrane
- kup o stupen lepsi emerald a jeden rovnaky ako mas teraz a vycrafti druhy taky... investicia (aj ked sa to meni kazdy den tie gemy, ale asi tak nejak...) cca 12m, +20% CD
- popozeraj sa po braceroch s napr: 60 str, 130 vit, fire ress (popripade iny uzitocny), 70 AR, 6%CC + napr este nejaka INT ak by bola... obcas sa daju kupit aj okolo 10M... ziskas tym slusnu vit, AR a trochu cc... otazne je ako si na nich cenis ten PU radius
- kup IK belt s vit navyse a nejakym uzitocnym skill bonusom (bash, popr frenzy, na vyssich MP sa vraj plati viac ak chces stackovat dmg...), cena neviem, mozno tak 15m? ziskas vit a nejaky dmg output navyse
- rukavice s CD navyse... 70str, 9as, 9cc, 25CD... ide to niekde okolo 20m na b/o a vyssie, obcas sa tam zjavi ale slusny bid a obcas maju dokonca aj + armor
- mozes skusit vymenit aj zbrane, aspon tu MH... ovsem kolko stoji SS s tak 1100dps, to nemam sajnu, nie som fanda tej zbrane

-
- Fallen Shaman
diky za tipy...
-k tem gemu, planek umim, takze si je udelam sam a co jsem pocital tak to bude pod 10m, ale nejak jsem si nebyl jistej, zdali to za ty prachy bude az takovej boost
-radius situacne... pri sberu g me stve ze nemam 100y
, ale ve fightu kolikrat beru globe zbytecne, takze by mi mensi nevadil az tak moc
-zbran jsem jiz nekolikrat koukal, ale nevim vubec co za ni, protoze, tahle ma dost statu, takze se bojim, ze koupim zbran za 50m a dps mi stoupne o 00nic a jeste klesne survive
dekuji vecer se podivam po tom cos mi doporucil
-k tem gemu, planek umim, takze si je udelam sam a co jsem pocital tak to bude pod 10m, ale nejak jsem si nebyl jistej, zdali to za ty prachy bude az takovej boost
-radius situacne... pri sberu g me stve ze nemam 100y

-zbran jsem jiz nekolikrat koukal, ale nevim vubec co za ni, protoze, tahle ma dost statu, takze se bojim, ze koupim zbran za 50m a dps mi stoupne o 00nic a jeste klesne survive
dekuji vecer se podivam po tom cos mi doporucil
Máš odpověď v SZ. Doporučím opravdu zlepšit gemy. To je investice, která se prostě neztratí a gemy máš už napořád. A ještě něco - hlavní váha damage neleží jen ve zbraních a jejich DPS, ale statech, co na zbraních jsou, síle a pak na statech, co mají šperky. Například teď chodím se sekyrou, co má směšných 621 DPS, ale 99CD. off-handa má nějakých 650 DPS, ale 250 síly a 95CD. Na špercích a věcech mám kombinace CD/AS, abych překonal break pointy a s těmito směšnými zbraněmi 620 a 650 DPS se základní rychlostí 1.30 mám 167k buffed damage. Takže tímhle směrem v itemech - maxovat cc, cd, as, sílu - ale ne na úkor rezistu či HP.
-
- Fallen Shaman
super, diky za vysvetleni... jeste bych se chtel zeptat je nejakej uniq na kterej bych se mel divat, protoze je tam neco co pres filtr nenajdu, nebo vse co by se mi vyplatilo jsou standartni itemy? videl jsem na dosti barbarech postavenej ik set, mel bych se tim smerem pomalu ubirat?
IK set... no ono je to dobre, ale fakt kvalitne postaveny IK set bude stat celkom velku sumu... takze u mna to vyhrava IK set 2 itemy a Blackthorne set 2 itemy... zvysok rare, popripade nejake klasicke legendary (mempho, lacuni, vile wardy...)
IK5 je hodně přeceňovaný a dneska už ho snad nikdo nemá, je dobré mít od něj dva kusy kvůli +60all res. Hodně dobrý je nějáký highendový IK chest, ale ten výjde dost draho a tento BK chest co máš ti zatím poslouží líp.
Jinak anda je dobrá na dmg, ale má Fire dmg taken a nemá žádný vit ani all res, takže být tebou jdu asi do Mempa, nebo IK helm pokud nutně potřebuješ cc, ale za případný all res si u něj připlatíš.
Jinak anda je dobrá na dmg, ale má Fire dmg taken a nemá žádný vit ani all res, takže být tebou jdu asi do Mempa, nebo IK helm pokud nutně potřebuješ cc, ale za případný all res si u něj připlatíš.
R.I.P. 27.3.2014
-
- Fallen Shaman
moc dekuji vsem za postrehy a rady, zatim investoval do gemu asi 26m
ted premyslim nad rukama, jeste juknu na tu hlavu
ted premyslim nad rukama, jeste juknu na tu hlavu
-
- Fallen Shaman
tak jsem koukal na hlavy a

se suvivem nemam problem ani na mp8, kdyz pulnu 2packy, takze to je v pohodeNargarotH píše: Jinak anda je dobrá na dmg, ale má Fire dmg taken a nemá žádný vit ani all res, ...
co jsem to prohnal kalkulatorem, tak dps by slo dost dolu, takze za tvoji radu dekuji, ale nejak ji v tuto chvili nevyuziji, protoze celej upgrade chci kvuli navyseni dmg, pokud bych mel nejaky zajimavy boost jinde na ukor preziti, tak vim diky tobe vim kde mam prostorNargarotH píše: ... takže být tebou jdu asi do Mempa, nebo IK helm pokud nutně potřebuješ cc, ale za případný all res si u něj připlatíš.

no pokial by si siel do IK helmy, tak by si prisiel o AS, ale ziskal by si 1,5% CC a aj nejaku str (z offense statov)... otazne je, co by pre teba znamenala strata 9%AS v reale, nie len v DPS... ale ak to mas komplet od Halena, tak tipujem ze to postavil na urcite break pointy, takze zrejme sa ti to neoplati
Edit: pozrel som teraz len tak pre zaujimavost glovesy a jedny by som ti tam doporucil:
94str
31 arcanae resistane
9% ASI
32% CD
9,5% CC
25% gold
bid je 15m sa zda, bez b/o... pozitivny cas skoncenia aukcie cca 10hodin, cize nadranom o 6tej koniec
Edit: pozrel som teraz len tak pre zaujimavost glovesy a jedny by som ti tam doporucil:
94str
31 arcanae resistane
9% ASI
32% CD
9,5% CC
25% gold
bid je 15m sa zda, bez b/o... pozitivny cas skoncenia aukcie cca 10hodin, cize nadranom o 6tej koniec
-
- Fallen Shaman
jj od halena a jak pises je to na break pointy, koukal jsem do tabulky a klesnul bych, ale ne k zadnemu a halen rikal at si na to davam pozor
ruce jsem si uz nejaky ulovil
86str
10cc
27cd
9ias
82dex
40arc res
ruce jsem si uz nejaky ulovil
86str
10cc
27cd
9ias
82dex
40arc res
jo, tie su pohode rovnako... navyse, tie co som ti odporucal, som potom ako som tu cital ze ich nepotrebujes, bidol ja za 25m... a nepreslo ani to 

-
- Fallen Shaman
jo s bidy je to tezky 
jsem si radsi priplatil s tim, ze maj trochu cc navic a jak psal halen, ze crit dela hodnea az navysim cd, ze by se to mohlo jeste vice projevit... navic male plus arcane res a ja nekdy lamim, ze lootuju na centru arcane orbu
aspon me discoteka nebude trapit 

jsem si radsi priplatil s tim, ze maj trochu cc navic a jak psal halen, ze crit dela hodnea az navysim cd, ze by se to mohlo jeste vice projevit... navic male plus arcane res a ja nekdy lamim, ze lootuju na centru arcane orbu

tak ano, crit hity su tvoj najvacsi a najhlavnejsi dmg output... cize mat vysoke CC a ktomu slusne CD je nutnost... samozrejme spravne nakombene s AS a vyssou STR... ale tak CC niekde nad 60% vo wotb je si myslim uz pohode celkom... k tomu nejakych 400% CD aspon a si vysmiaty
-
- Fallen Shaman
halen psal spise nekam k 500cd, ze je to pry hard nabrat, tak co nemusim to dat za den
zacal jsem vcera gemama coz byla slusna palka craft 5x perfect star a toho klikani :'(

hmm, no 500%CD tak, aby si mal vysoke CC a AS a slusnu Str, to nie je nejak lacna zalezitost... ja mam momentalne nejak nad 400CD, 60CC, 36AS... 20%CD by som mohol nabrat na emeraldoch... to je investicia asi 40m... zvysnych 80 by som musel ist jedine na amulete... ale amu s vysokou avg dmg, slusnou str, 9asi, 8+cc a este k tomu 80CD... tak to si ani nejdem tipnut kolko by bola suma
druha moznost je vyhodit ASI a miesto toho zobrat CD... suma by to bola urcite nizsia, otazne ale je, ci by to za to stalo, nakolko by som klesol v break pointoch...
ty si na tom v podstate rovnako... CD mas lahko cez 400%... jedine ako by si sa mohol priblizit k 500 okrem lepsiech gemov... je kupit amu s vysokou CD... lenze to by si musel podla vsetkeho vyhodit vit a %life, cim by si prisiel zhruba o 8k HP... otazne potom je, ako by si prezival... dalsia vec, ze mas nizke base dmg weapony, ktore to ale kompenzuju vyssou AS... cize 500CD u teba je mozno ako 450CD u niekoho, kto ma naopak vyssie base dmg zbrane...
tazko sa to proste takto skatulkuje, kolko je optimum...u WW buildu to chce proste sinergiu tak aby to bolo co najlepsie zladene no... niekto moze mat aj 500+CD a moze na tom byt horsie ako niekto s vysokym ASI a base dmg napr... na druhu stranu, zase pri HotA builde ten AS az tak netrapi, (aj ked je dolezity), tak tam by som kludne nejaky obetoval za CD

ty si na tom v podstate rovnako... CD mas lahko cez 400%... jedine ako by si sa mohol priblizit k 500 okrem lepsiech gemov... je kupit amu s vysokou CD... lenze to by si musel podla vsetkeho vyhodit vit a %life, cim by si prisiel zhruba o 8k HP... otazne potom je, ako by si prezival... dalsia vec, ze mas nizke base dmg weapony, ktore to ale kompenzuju vyssou AS... cize 500CD u teba je mozno ako 450CD u niekoho, kto ma naopak vyssie base dmg zbrane...
tazko sa to proste takto skatulkuje, kolko je optimum...u WW buildu to chce proste sinergiu tak aby to bolo co najlepsie zladene no... niekto moze mat aj 500+CD a moze na tom byt horsie ako niekto s vysokym ASI a base dmg napr... na druhu stranu, zase pri HotA builde ten AS az tak netrapi, (aj ked je dolezity), tak tam by som kludne nejaky obetoval za CD
-
- Fallen Shaman
tady halen popisuje jaky ma zbrane a jen na nich ma skoro 200cd, tak to se pak 500% da lip a ty break pointy tady potvzovali i jini, ze halen hlida, takze i ias asi bude mit podchycenoHalen píše:Máš odpověď v SZ. Doporučím opravdu zlepšit gemy. To je investice, která se prostě neztratí a gemy máš už napořád. A ještě něco - hlavní váha damage neleží jen ve zbraních a jejich DPS, ale statech, co na zbraních jsou, síle a pak na statech, co mají šperky. Například teď chodím se sekyrou, co má směšných 621 DPS, ale 99CD. off-handa má nějakých 650 DPS, ale 250 síly a 95CD. Na špercích a věcech mám kombinace CD/AS, abych překonal break pointy a s těmito směšnými zbraněmi 620 a 650 DPS se základní rychlostí 1.30 mám 167k buffed damage. Takže tímhle směrem v itemech - maxovat cc, cd, as, sílu - ale ne na úkor rezistu či HP.
no prave to mi vysvetloval i halen, ze je dulezity gear jako komplet a proto jsem si chtel nechat poradit

edit: k tomu necku je potom otazka zdali nehledat neck as cd cc str a ty hp nenahnat vymenou andarielky za mempo/ik hlavu
no ved to je v poriadku ze ma na nich skoro 200CD, ale ma na nich aj nizku base dmg a to je to co som pisal... to je ako ked sa teraz porovnava ruby a emerald, ci je lepsie mat 100CD alebo 150min/max, ktora v podstate pridava base dmg... ono by bolo super mat 500CD, ale tak aby si si zachoval ostatne offense staty ako mas teraz, tak by si potreboval hromadu goldov, to je cele 
k tomu necku to mas tako ako som ti pisal... amu s vyssim str, vysokym CD a CC, a ASI tak aby si si udrzal break pointy po vymene andarielky (tzn zrejme by musel mat tiez 9ASI), bude proste stat stovky milionov...

k tomu necku to mas tako ako som ti pisal... amu s vyssim str, vysokym CD a CC, a ASI tak aby si si udrzal break pointy po vymene andarielky (tzn zrejme by musel mat tiez 9ASI), bude proste stat stovky milionov...