Příspěvek
od Punky » 10.01.2013, 08:58 hod.
to sa takto neda poveda, kolko AR je minimum, ci 600, ci 700, alebo 999... vsetko suvisi so vsetkym... pokial mas dost vysoku dmg, tak defense staty nemusia byt enjak vysoke, lebo ta drzi nad vodou LS+LoH+LPS... ja napr tie nizsie MP jazdim s asi 500AR, necelych 6k armor, 46k HP (ale ani to nie je treba), ziadna pasivka na defense, nehram WC na armor a AR boost, nehram wotb... ale pri dps 150k a 2,9% LS nie je ziadny problem... na tych vyssich MP to trosku prehadzujem, pridavam nejake AR, nejake HP, davam WC, zvysujem LS na 2 nasobok... a s dmg cez 140k stale pohode... cize pointa toho je, ze ti nikto nemoze povedat minimalne hodnoty jednotlivych statov, dolezita je ta sinergia medzi nimi... este niekedy davno, na zaciatku, po 1-2 patchoch, ked malo 90% hracov dps niekde okolo 30-40k a o ww barbovi sa nikomu nesnivalo, sa dalo povedat "zober aspon 600 AR unbuffed, armor okolo 7k, 50k hp, k tomu samozrejme IP, Leap, WC, pasivky TaN a NoS, zober aspon 1,5k LoH a dohras inferno dokonca"... ale v dnesnej dobe, kedy DPS+LS > EHP, tak je lepsie sa sustredit na dmg a do toho si napasovat tie def staty tak, aby si prezil dostatocne dlho na to, kym zabijes...
inak este mozes spravit taku vec Spirit, ze stiahnes trosku AR, ale nahodis na niecom Fire ress a dajme tomu este Physical... to su dve najviac problemove dmg na ktore je dobre mat tie hodnoty vyssie... takisto sa to da riesit tak, ze pri kupe itemov davas nizsie hodnoty AR, ale pridavas INT... dajme tomu mas item 200 str a 70 AR... a potom druhy item 200str a 60 AR a 130int... a v 90% pripadov ten prvy item bude drahsi, pricom vo vysledku ma horsie staty... ja mam napr 2 itemy, na ktorych je cca 200int a nebol u nich ziadny rozdiel v cene oproti itemom bez int... to mas hned k plusu 40AR... no a kazdopadne, pokial neprezivas a nemas na to goldy ist rapidne hore s dps, tak zdvyhni aspon HP, to by malo byt lacnejsie, popripade prehod zo 2-3 gemy