Two hand barb - MP4 a vic nic ?

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Two hand barb - MP4 a vic nic ?

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 13:35 hod.

tak po 3 patchich jsem zase nainstaloval diablo,slysel jsem,ze prej uz je hratelnejsi...a ono kupodivu je,naexpil jsme si barbara,ze prej ted nejvic vali a zda se,ze jo...nebo je snad nekdo momentalne silnejsi?

jenze jsem asi narazil na strop,mam paragon lvl 12 takze nosim hodne mfind gearu a lepsi equip v aukci neni(samozrejme ze je,ale startuje na milionech)a ja mam na konte 7M... muj barbar: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Alfa ... ero/708432

jedu to jako rend+lifesteal s two hand zbrani,mp 4 jakztakz dava,ale vic proste ani nahodou,to se vejs uz jit neda s timhle buildem a equipem ? ma vubec cenu drzet si mfind eq? sem si rikal,ze kdyz me pada prd s mfind,bez nej to ani nema cenu zkouset tak jsem se na mfind soustredil

co zmenit v equipu/skillech ? zmenit celej build ?

Wries
Quill Rat

Re: Two hand barb - MP4 a vic nic ?

Příspěvek od Wries » 05.12.2012, 14:09 hod.

Podle mě je lepší s mf eg farmit nějaký mp1-2, kdy všemu dáváš ikčka, takže tam můžeš mít ty slabší věci s mf, já to tak dělám, farmim s WD s mf gearem mp2 a s barbem chodim mp8-9 na klíče a na bose...

jinak skilly máš dobře, na vyšších mp se spíš vyplatí dát do berka runu thrive on chaos

jiank tady můj barb http://eu.battle.net/d3/en/profile/Theo ... ro/3148610 vyhnat crit chance na nějakých 50%, a pak crit dmg a attack speed co to půjde.... koukni na skorny ty jsou docela levný teďka a na IK belt s lifestealem, to by tě s bloodthirstem mělo udržet na živu

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 14:30 hod.

na skorny jsem koukal,jsem si prave myslel,ze na zbrani musim mit za kazdou cenu lifesteal a skorn s lifestealem a normalnim statem stoji 50M+

crit chance mam aktualne 51%,to staci vzhledem k tomu,ze mam jen 350 crit dmg,aspd stat je snad nejdrazsi ze vsech,na to nemam,treba tu mempo hlavu...to nikdy nesezenu

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 05.12.2012, 14:32 hod.

Podle mě je problém v tom bashi - já běhám úplně normálně MP5 s cleavem a jde to. Mám srovnatelný eq s tebou, ale mám 440%CD a 50%CC - 129k DPS se selfbuffem.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 14:44 hod.

autoattackem mlatim jednou za hodinu,takze musi mit bash s extra fury generatem,jinak by byl hammer uplne nepouzitelnej

premejslel jsem ze trosku poexpim paragon lvl abych nemusel mit mfind,jaka je nejlepsi cesta ciste pro paragon exp ? a mp radsi vic,nebo min ?

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 05.12.2012, 15:05 hod.

A máš fakt dost slabou zbraň - první věc co by si měl vyměnit.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 15:45 hod.

koukam po skornu,jeden hezkej za 3m,ale kdyz vezmu ze je to uplka penez za 200h gameplay moc se me to nechce davat :D

na dual wield WW se to asi jede cely uplne jinak a vyslo by to jeste draz jak two hand co ?

Wries
Quill Rat

Příspěvek od Wries » 05.12.2012, 16:06 hod.

na ww potřebuješ nějaký lohko... stačí pořádná main handa, do offu se většinou dává nějakej rychlej dagger s crit dmg,socket a může mít klidně low dps... protože tornáda dávaj dmg jen main handy... jinak ty prachy je to o náhodě, když ti něco padne... pak to třeba prodáš za 80 mil a si vysmátej :D

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 05.12.2012, 16:22 hod.

Na MF se úplně vykašli. Mě přijde, že je úplně k ničemu. Mě začali padat dobrý Legendary (10+M) hned po tom, co jsem zahodil MF equip :D . Pokud chceš hrát barba, tak našetři pár goldů a kontaktuj Halena. Postaví ti luxusního WW barba za pár peněz :) . Když klikneš na můj podpis tak tě to hodí na můj profil. Toho barba co tam mám, mi Halen postavil za 5M a dávám s ním MP6.
Obrázek

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 05.12.2012, 17:23 hod.

Koukni na muj build, kdyz nechytnu fakt debilni kombinaci, tak hravam 5mp normalne bez potizi, a 8MP s trema smrtima na elit pack...je to fajne farma a nikdy neprodelam...zacinal sem ze sit barbarem, vytrpel si svoje na mp4 s low equipem, ale casem mi vetsina gearu napadala, nebo sem drop prodal a koupil neco na barba
Na farmu fajne veci doporucuji 4-5mp 3 act prvni porty, hlavne prochazet ty tri podlazi kde sou kostlivci, nebo 2act desolate sands4-5MP...
A pri padu cen slusnou zbran na DPS sezenes levne , popripade bych mel nejakej skorn a dalsi eq.co uz nepouzivam, levne
a pri solo runu doporucuji enchantress s 2h MAXIMUS luxusni vecicka

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 18:48 hod.

porad nad tim premejslim a nemuzu se rozhodnout,ani na netu nic kloudnyho najit...je lepsi two hand nebo dual wield WW ?

Borgi*
Doom Knight
BattleTag:Borgi#2969

Příspěvek od Borgi* » 05.12.2012, 20:17 hod.

Alfajk píše:porad nad tim premejslim a nemuzu se rozhodnout,ani na netu nic kloudnyho najit...je lepsi two hand nebo dual wield WW ?
Záleží co od toho čekáš. WW je lepší na rychlé farmení a expení. MP 10 se dá hrát s WW i s Two hand, je to jen o equipu a o poskládání. Je to jen na tobě co ti více vyhovuje. Jestli se rád točís jak nudle v bandě, tak je pro tebe WW. Jestli rád zapikáváš do bezvědomí, tak je dobrý Hammer Build :)
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.12.2012, 20:32 hod.

no me se prave vic libi rana za 3M,nez 10x 50k...proto ten two hand...tak teda jinak,co vyjde levnejc ?

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 06.12.2012, 07:47 hod.

Levnejc bych rekl ze vyjde rend mě třeba WW vůbec nebaví, muj gear jsem okoukal a kupoval jsem veci kolem 2mil max akorat skorn mě stál 6mil.
Když nahodím Battle Rage jsem na 145tis dmg což stačí na bosse MP5 (vyšší MP jsem zatím nezkoušel) asi taky záleží kdo jde s tebou ;) .
http://eu.battle.net/d3/en/class/barbar ... attle-rage

a pak jsem dělal tohle jsou to dá se říct odložený moje věci + nákup cca 5mil goldu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fany ... o/17020937
když všechno nahodí vč. Berserker a použije Hammer of the Ancients tak dal největsí kritickej přes 1mil dmg :lol: :lol:

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 06.12.2012, 07:52 hod.

Ja chci třeba zkusit jed ww bara s two handkou :-D

A proc WW ? Protože to je rychlé a jde přeci o to co v nejmenším čase zabít co nejvíce potvor :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.12.2012, 08:34 hod.

lacnejsie vide ten ww barb, kedy za par M davas v pohode mp 1-2 celkom slusnou rychlostou a staci to pokial ides paragony a valstne aj na itemy, lebo ti tam nelogicky moze padnut to iste co na mp 10, takze staci jeden drop a si kludne zrazu na miliarde

2hand na ww barba nie je ideal, resp skor najhorsia volba... aj ked neviem ako by fungoval ww barb so stitom, asi jedine keby mal clovek fakt slusnu 1h s vysokym dmg output+ias+na itemoch dalsi ias a dostal by sa niekde na uroven 2 AS

proste pokial ti ide o farmu... nasetri nejakych 10m gold, postav si ww barba a hravaj mp 1-2, to by malo pohode uplne stacit a bude to aj rychle... na vyssich mp to budes mat ale pomale, tam to chce uz vysoku dmg aby to malo nejaky zmysel, ale kedze vyssie mp nema zmysel "farmit"... tak je to jedno :)

pokial ti ide o hru a chces davat "milionove crity" tak hold ostan pri tom co ta bavi a len vylepsi gear

n3st34
Quill Rat
BattleTag:snipi#2135

Příspěvek od n3st34 » 06.12.2012, 09:53 hod.

proč si myslíš že ww barb s 2h je špatná volba.já si myslim že vrámci ušetření peněz je to paráda a hlavně to funguje ja jsem dlouho nemohl sehnat pořádný jednoručky tak jsem se na to vykašlal koupil slušnej skorn a fičim.není problem udržet berserka up dlouho když jsou mobové/elitky.jediný co jsem řešil na vysokách mp problem zabít šmudlu s rancem.ten bash s 2H je přecejen dost pomalej tak jsem vyhodil bash nasadil frenzy a dokážu ho zabít i na mp 9.na 10 jsem to ještě nezkoušel.v tomhle je třeba ten "hello iam thor" build lepší ten burst je parádní není problem tam za pár sekund vysázet strašlivou dmg.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.12.2012, 11:04 hod.

pretoze WW dost slusne slape z AS, ktory z 2h nebudes mat na takej a ani podobnej urovni ako s DW... a ked ano... tak to bude stat taky mensi balik :) a kedze sa bavime zda sa o malom rozpocte, tak tam je 2h najhorsia mozna volba

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 06.12.2012, 13:09 hod.

ono mezi nama slusnej skorn koupis i do 3 - 5 M a bude rozhodne lepsi nez ta zbran co ma na sobe.Spis zbranema bych zacal :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.12.2012, 13:14 hod.

jasne... ide len o to, ze najprv sa musi rozhodnut co chce hrat a podla toho si postavi nasledne gear

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“