barbar prosi o radu

Odpovědět
Lezov
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lezov#2500
barbar prosi o radu

Příspěvek od Lezov » 20.11.2012, 21:13 hod.

ahoj vsici, jako jeden z moha bych take poprosil o malou radu s barbarem. myslim, ze v ramci moznosti nemam spatnej gear (je mi jasny, ze rezervy tam jsou. na IK nemam goldy a zatim nic nepadlo), ale stale se mi nedari pokorit MP4, u drsnejsi elity se spatnejma afixama umiram, tak farmim MP2 (proto mam tak velkej MF). druhou setovou zbran sice mam, ta dava kolem 940 LoH a 90CD, jenze s ni mam o 6k mensi DPS, nez tahle kombinace. tady je muj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lezo ... ro/6675851 , tak na to prosim nekdo kouknete a poradte. moc si cenim vsech rad a dekuji

Punky
The Butcher

Re: barbar prosi o radu

Příspěvek od Punky » 21.11.2012, 06:38 hod.

tak momentalne co pozeram tak mas nahodeny "MF gear" tak tam neviem ci je to tvoj primary s ktorym by si chcel nejak davat tu MP4... kazdopadne ak ano, tak:

- malo all ress... pozeram ze nemas ani 300 v zaklade?
- nizka cd... pri cc cez 50% je skoda nevyuzit potencial
- zanedbatelny lps aj loh... tu to chce nieco urcite pridat
- build... pound of flash nie moc pouzitelny skill... skus tam napr bloodthirst, alebo jednu z pasivok na armor pokial LS pridas inde... WW ma aj lepsie runy, taka najklasickejsia je huricane, popripade sa da hrat este aj bloo funel... no a Leap je dobry skill, urcite ale nie na ukor sprintu

Lezov
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lezov#2500

Re: barbar prosi o radu

Příspěvek od Lezov » 21.11.2012, 18:46 hod.

neni to primary gear, ted jsem se dostal pocitaci, kde mam D3 a prohodil jsem P prsten, amulet a bracers - takhle to je komplet. cc40, res cca350. se zivotem spoleham na orby. dnes vyzkousim cos doporucil. jakou runu ke sprintu? dnes vyzkousim, zatim dik

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“