WW barb problém s přežíváním

Odpovědět
cEpka
Quill Rat
BattleTag:cEpka#2482
WW barb problém s přežíváním

Příspěvek od cEpka » 21.10.2012, 17:43 hod.

Zdar,
minulý týden sem si z nudy zrobil ww bara, jelikož jsem línej jak prase, tak se chci zeptat co by se dalo zlepšit v eq.. zda jít po IK setu nebo jak :)
Problémem je, že si to barbarka dává vcelku v klidu, bohužel jen na mp 1-2, víc už je to bebí.. takže jestli přidat armor, AR nebo life on hit(nevím jestli to má vůbec smysl po tom nerfu procu).

Budu vděčný za každou radu a poznáku. Díky, Pá xD

Tu máte můj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/cEpk ... o/21173852

Ryliah
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: WW barb problém s přežíváním

Příspěvek od Ryliah » 21.10.2012, 19:00 hod.

Life steal je určite lepší avšak ukáže sa až pri vyššom DPS (100k+ unbuffed). Ak na to máš tak kľudne investuj do IK setu, tým nič nepokazíš ;)
S4 Monk 1100+

tomisco
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tomisco#2845

Re: WW barb problém s přežíváním

Příspěvek od tomisco » 22.10.2012, 01:54 hod.

Tak já se tomu chcípání nedivím. 4,5 k armor a 31,5 k vitality, to je fakt málo. Stejně tak LoH. To je pro WW barbara pořád důležité, i kdyxž už to nehealuje tolik. Takže do levé ruky bych fláknul rychlou zbraň (dagger nebo meč) s aspoň 700-800 LoH, strenght a vitalitou. Dají se najít takové i s dírou a LS. Helmu bych vyměnil za nějakou podobnou, jen s více strenght a vitality a s vyšším armorem (v součtu kolem 1000). Než zvedneš life, tak bych do helmy dal růžový šutr. Ještě bych se podíval po jiné podobné chestě, případně shoulderech, s vyšším armorem. Armor bych zvednul tak o tisíc nahoru, strenght tak o dvě stovky, life tak na 36-37 k. Amulet mi přijde trochu nevyužitý. K CC, strenght a vitalitě bych přidal ještě 8-9% AS (více AS se u WW hodí) nebo 30-40 CD. Případně se do toho dá majznout i to LoH.
Sestavení slušného WW barba, který bude dávat vyšší MP, rozhodně není sranda.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“