Barbar posouzení buildu
Dobrej, dobrej. Potřebuju posoudit build, snažil jsem se na něm dosáhnout co největší dmg, crit chance mám 50% takže k tomu taky přihlížejte. Kdyžtak připomínky a názory co na něm vylepšit, nebo co vybrat jinak.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYX!ZZZaaa
k tomuhle buildu jedu na dps, str, crit chance, crit damage, attack speed a vit.
Díky za všechny názory a připomínky
Vinetač
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYX!ZZZaaa
k tomuhle buildu jedu na dps, str, crit chance, crit damage, attack speed a vit.
Díky za všechny názory a připomínky
Vinetač
Re: Barbar posouzení buildu
profil by byl lepší. jinak máš 2h nebo 1h weapon? jakej máš dmg?
berserkr rage není úplně dobrá pasivka k whirlwindu, víc ti teď nepovím. sestavovat skillbuild bez statů je tak trošku tipovačka.
berserkr rage není úplně dobrá pasivka k whirlwindu, víc ti teď nepovím. sestavovat skillbuild bez statů je tak trošku tipovačka.
mám 2 1h
mám zatím lvl 51
stats
str 942
dex 280
int 417
vit 667
armor 2271
dps 9164
mám zatím lvl 51
stats
str 942
dex 280
int 417
vit 667
armor 2271
dps 9164
na 51. levelu máš 51 crit chance? tak to je hodně slušný.
rend i overpower užijou tvoji crit chance. na lvl 52 si spíš vyměň rend za revenge+provocation, kdyby ti často padaly hp. když bys měl někdy problémy přežít, tak si místo earthquaku dej leap+iron impact, hodí se to i jindy, na zlepšení pohybu třeba. s insanity vymažeš úplně cokoli během pár vteřin, už takhle nejspíš chodíš a dáváš one hit kily.
armor nemáš největší, proto ta pasivka. hlavně ve třetím a čtvrtým actu na hellu bys to už mohl docela pocítit. jako followera doporučuju enchantress - skilly charm, armor, atack speed bonus a u toho třetího skillu tu drhou volbu.
rend i overpower užijou tvoji crit chance. na lvl 52 si spíš vyměň rend za revenge+provocation, kdyby ti často padaly hp. když bys měl někdy problémy přežít, tak si místo earthquaku dej leap+iron impact, hodí se to i jindy, na zlepšení pohybu třeba. s insanity vymažeš úplně cokoli během pár vteřin, už takhle nejspíš chodíš a dáváš one hit kily.
armor nemáš největší, proto ta pasivka. hlavně ve třetím a čtvrtým actu na hellu bys to už mohl docela pocítit. jako followera doporučuju enchantress - skilly charm, armor, atack speed bonus a u toho třetího skillu tu drhou volbu.
jj, tu enchantress mám tak jaks napsal.
Zkusím si s tím vyhrát, armor je má slabá stránka proto mi jde o to damage a one hit killy, abych co nejrychleji proletěl s co nejmenší újmou, prostě takovej masomlejnek
Zkusím si s tím vyhrát, armor je má slabá stránka proto mi jde o to damage a one hit killy, abych co nejrychleji proletěl s co nejmenší újmou, prostě takovej masomlejnek
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BigHarold#2649
Mě jediné co napadá pokud si chceš zachovat WW tak bych u battle rage dal při tvé crit šanci dal tu runu na doplnění fury pak by mohla mít smysl ta pasivka na bonus dmg při plném fury co tam máš a zároveň by jsi mohl více využívat WW. No a pokud ti nesedí to dopňování fury tak si změn tu pasivku podle toho co ti vadí třeba NoS.
PS: Ten tvůj equip by se mě hodil na HC kde mám stejnej lvl ale číselně (dmg,crit) jsem dalece za tebou
PS: Ten tvůj equip by se mě hodil na HC kde mám stejnej lvl ale číselně (dmg,crit) jsem dalece za tebou
Jj, jestli hraješ na us serveru, tak ti ty weaponky můžu dát. ) Hodlám kupovat nový
A ještě to:WW jsem vyměnil za rend, a příjde mi to jako dobrá volba Momentálně jsem na hellu u leorica tak uvidíme jak rychle bude dole
A ještě to:WW jsem vyměnil za rend, a příjde mi to jako dobrá volba Momentálně jsem na hellu u leorica tak uvidíme jak rychle bude dole
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BigHarold#2649
No bohůžel jsem na EU No tak s Rendem bych i ty pasivky nechal pač nemáš moc velkej výdaj Fury tak by to mohlo fungovat
Ok, teď jsem došel k Leoricovi nebo jak se jmenuje, a šel dolů pod 30s což je hodně dobrý, takhle si to už asi nechám, tak díky za vaše rady a pokud by jste někdo měli ještě nějáké rady, tak sem s nimi Budu rád za každou konstruktivní radu nebo připomínku
http://us.battle.net/d3/en/profile/vine ... ro/9439929
zde moje postava, vyměnil jsem vybavení a crit chance snížil, přičemž jsem zrychlil attack speed. Co myslíte, že je lepší?
zde moje postava, vyměnil jsem vybavení a crit chance snížil, přičemž jsem zrychlil attack speed. Co myslíte, že je lepší?
Pasivka berserker rage u tebe postrádá smysl, protože těmi skilly spotřebuješ strašně moc fury, takže ho nebudeš mít skoro nikdy plné a pak ta pasivka nefunguje. Nedochází ti často fury? Protože podle mě cleave a ground stomp ti nezabezpečí dostatek genrerování fury na ty zbývající skilly, které všechny spotřebovávají. Zkus změnit runu u battle rage na tu, která ti zajišťuje v případě kritického hitu šanci na regeneraci 15 fury. Whirlwind bez sprintu s tornády je IMO skill nanic, na to tam máš Rend. Také sosání životů z Rend není nic moc, na infernu už prakticky nefunguje a tak bys měl lepší u Rend použít runu pro rozšíření zásahu na 17 yds.
Já bych to postavil pro level 52 takhle. http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!aaZcYb
-
Doplnění, na infernu se pak těžko obejdeš bez skillu war cry - impunity.
Já bych to postavil pro level 52 takhle. http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!aaZcYb
-
Doplnění, na infernu se pak těžko obejdeš bez skillu war cry - impunity.
ok, tak jdu vyzkoušet ten tvůj build. Během hodinky dám vědět jak to vidím
ok, tak jsem ten build prubnul a pecka! ta pavoučí královna, šla během půl minuty čistýho času tělo na tělo k zemi (nepočítám mlácení jejich noshledů, to byly one hit killy).
Díky všem kdo zatím poradili a napsali názor.
Pokud někdo bude mít další připomínky, tak klidně piště, budu jen rád
Díky všem kdo zatím poradili a napsali názor.
Pokud někdo bude mít další připomínky, tak klidně piště, budu jen rád