Barbar posouzení buildu

Odpovědět
vinettucz
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Barbar posouzení buildu

Příspěvek od vinettucz » 05.09.2012, 17:16 hod.

Dobrej, dobrej. Potřebuju posoudit build, snažil jsem se na něm dosáhnout co největší dmg, crit chance mám 50% takže k tomu taky přihlížejte. Kdyžtak připomínky a názory co na něm vylepšit, nebo co vybrat jinak.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYX!ZZZaaa

k tomuhle buildu jedu na dps, str, crit chance, crit damage, attack speed a vit.

Díky za všechny názory a připomínky

Vinetač

v0kurka
Burning Soul

Re: Barbar posouzení buildu

Příspěvek od v0kurka » 05.09.2012, 17:23 hod.

profil by byl lepší. jinak máš 2h nebo 1h weapon? jakej máš dmg?

berserkr rage není úplně dobrá pasivka k whirlwindu, víc ti teď nepovím. sestavovat skillbuild bez statů je tak trošku tipovačka.

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 05.09.2012, 17:34 hod.

mám 2 1h

mám zatím lvl 51

stats
str 942
dex 280
int 417
vit 667
armor 2271
dps 9164

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 05.09.2012, 17:57 hod.

na 51. levelu máš 51 crit chance? tak to je hodně slušný.

rend i overpower užijou tvoji crit chance. na lvl 52 si spíš vyměň rend za revenge+provocation, kdyby ti často padaly hp. když bys měl někdy problémy přežít, tak si místo earthquaku dej leap+iron impact, hodí se to i jindy, na zlepšení pohybu třeba. s insanity vymažeš úplně cokoli během pár vteřin, už takhle nejspíš chodíš a dáváš one hit kily.

armor nemáš největší, proto ta pasivka. hlavně ve třetím a čtvrtým actu na hellu bys to už mohl docela pocítit. jako followera doporučuju enchantress - skilly charm, armor, atack speed bonus a u toho třetího skillu tu drhou volbu.

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 05.09.2012, 18:12 hod.

jj, tu enchantress mám tak jaks napsal.

Zkusím si s tím vyhrát, armor je má slabá stránka proto mi jde o to damage a one hit killy, abych co nejrychleji proletěl s co nejmenší újmou, prostě takovej masomlejnek >:D

BigHarold
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:BigHarold#2649

Příspěvek od BigHarold » 05.09.2012, 18:21 hod.

Mě jediné co napadá pokud si chceš zachovat WW tak bych u battle rage dal při tvé crit šanci dal tu runu na doplnění fury pak by mohla mít smysl ta pasivka na bonus dmg při plném fury co tam máš a zároveň by jsi mohl více využívat WW. No a pokud ti nesedí to dopňování fury tak si změn tu pasivku podle toho co ti vadí třeba NoS.

PS: Ten tvůj equip by se mě hodil na HC kde mám stejnej lvl ale číselně (dmg,crit) jsem dalece za tebou :)
Obrázek

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 05.09.2012, 18:30 hod.

Jj, jestli hraješ na us serveru, tak ti ty weaponky můžu dát. :)) Hodlám kupovat nový :)

A ještě to:WW jsem vyměnil za rend, a příjde mi to jako dobrá volba :) Momentálně jsem na hellu u leorica tak uvidíme jak rychle bude dole :)

BigHarold
Quill Rat
BattleTag:BigHarold#2649

Příspěvek od BigHarold » 05.09.2012, 19:02 hod.

No bohůžel jsem na EU :) No tak s Rendem bych i ty pasivky nechal pač nemáš moc velkej výdaj Fury tak by to mohlo fungovat
Obrázek

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 05.09.2012, 19:07 hod.

Ok, teď jsem došel k Leoricovi nebo jak se jmenuje, a šel dolů pod 30s což je hodně dobrý, takhle si to už asi nechám, tak díky za vaše rady a pokud by jste někdo měli ještě nějáké rady, tak sem s nimi :) Budu rád za každou konstruktivní radu nebo připomínku :)

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 06.09.2012, 14:17 hod.

http://us.battle.net/d3/en/profile/vine ... ro/9439929

zde moje postava, vyměnil jsem vybavení a crit chance snížil, přičemž jsem zrychlil attack speed. Co myslíte, že je lepší?

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 06.09.2012, 14:52 hod.

Pasivka berserker rage u tebe postrádá smysl, protože těmi skilly spotřebuješ strašně moc fury, takže ho nebudeš mít skoro nikdy plné a pak ta pasivka nefunguje. Nedochází ti často fury? Protože podle mě cleave a ground stomp ti nezabezpečí dostatek genrerování fury na ty zbývající skilly, které všechny spotřebovávají. Zkus změnit runu u battle rage na tu, která ti zajišťuje v případě kritického hitu šanci na regeneraci 15 fury. Whirlwind bez sprintu s tornády je IMO skill nanic, na to tam máš Rend. Také sosání životů z Rend není nic moc, na infernu už prakticky nefunguje a tak bys měl lepší u Rend použít runu pro rozšíření zásahu na 17 yds.

Já bych to postavil pro level 52 takhle. http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!aaZcYb
-
Doplnění, na infernu se pak těžko obejdeš bez skillu war cry - impunity.
Obrázek

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 06.09.2012, 18:05 hod.

ok, tak jdu vyzkoušet ten tvůj build. Během hodinky dám vědět jak to vidím :)

vinettucz
Quill Rat

Příspěvek od vinettucz » 06.09.2012, 19:38 hod.

ok, tak jsem ten build prubnul a pecka! ta pavoučí královna, šla během půl minuty čistýho času tělo na tělo k zemi :) (nepočítám mlácení jejich noshledů, to byly one hit killy).

Díky všem kdo zatím poradili a napsali názor.

Pokud někdo bude mít další připomínky, tak klidně piště, budu jen rád :)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“