cus prosim vas nemuzu to tady na foru najt tak sem zalozil temA tak se predem omlouvam
mam 693 strengh, vitality 776 , armor 4736 , Damage 2554 k tomu mam tyto resisty - psyhical 95, cold 95, fire 123, lightning 95, poison 11, arcane/holy 111..
Skills: http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVZ!ZYbcbZ
mám nic moc gear ale na inferno to jaksi nestaci hell dávám sám a málo vydělávám nebo je asi trh predrazenej, nektery veci tam stoji miliony a pritom si nemyslim ze to sou extra veci co bych potreboval... A TEĎ POTŘEBUJU PORADIT - JAK MUZU DOCILIT TOHO ABYCH SI ZAHRAL INFERNO KLIDNE VE SKUPINE VICE HRACU ALE TAK ABYCH SE UZ KONECNE DOSTAL Z TRISTRAMU :-) A NE JENOM DO NEJ NA ZACATKU INFERNA...
proc to tady pisu - nejsem profi hrac her ale todle me bavi, ale jaksi po 50 hodinach hrani zasek na infernu ns zscstku je fakt suchej vysledek, jestli mi tady nekdo poradi farmit tak mi reknete kde je to asi tak nejoptimalnejsi a kde najdu vic zlata nez jenom stovku zlata z kazdy druhy prisery..
mam nasporino jen trapnejch 250 000 zlata a ty veci ktery by se mi na inferno bodli stojej na kazdou cast tella minimalne 2 miliony zlata krát 12 coz je neskutecnych 22 milionu ale pritom ty veci u obchodika vykupujou okolo 1000-2000 zlata...
diky za radu klidne mi napiste PM zpravu respektive muj battletag je:Kena 2336
Mějte se a ahoj a předem díky za uvážené názory :-)
Barbar - Inferno co mam delat?
- Mmariner
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mmariner#1388
Re: Barbar - Inferno co mam delat?
já jsem touhle dobou farmil secret lvl. na nightmare.. ve farming gearu, ten seženeš levně na nightmare obtížnost.. dělalo to cca 35-50k za tak nějak 15-20minut... ale jako nedá se to běhat celej den D
Bez farmit gobliny.
Equip co chce lvl 60 rozloz a ty exquisite essence, nebo iridescent tear muzes prodat na AH.
Jinak, nemam sice zacne zazraky, ale myslim ze bych ti mohl darovat aspon nejake modre veci s strength nebo vitalitou + rezisty, aby si mel aspon neco do zacatku. Nejsou to sice zadne zazraky ma to tak kolem 80 nejakeho statu a kolem 70 rezist all. Zlute itemy bych se musel podivat co mam v truhle, protoze sem tedkom delal cistku.
Equip co chce lvl 60 rozloz a ty exquisite essence, nebo iridescent tear muzes prodat na AH.
Jinak, nemam sice zacne zazraky, ale myslim ze bych ti mohl darovat aspon nejake modre veci s strength nebo vitalitou + rezisty, aby si mel aspon neco do zacatku. Nejsou to sice zadne zazraky ma to tak kolem 80 nejakeho statu a kolem 70 rezist all. Zlute itemy bych se musel podivat co mam v truhle, protoze sem tedkom delal cistku.
Ahoj mam osvedceny tento build dal sem s nim 1,2 act inferno (http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbV!abcZbc) co se tyce itemu chce to nafarmit par G a mrkni se v aukci po magic (modrejch) vecech +xxx strengt(vit) +60-70 res to all nektere se daji nakoupit levne na 1 act se hodi mit 300-400 base ale jde to i s nizsima. Jeste k buildu v 1 actu klidne chod s twohandou kdyz zapnes zerg + earthqueke + ignore pain ses 5 sec nesmrtelnej a nalozis takovou dmg ze elity ti nebudou delat problem.
- matthewicek88
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:matthewicek8 #2300
Zdravim,
mel jsem celkem slušný dps. Neco kolem 30 000, HP kolem 55 000, ale bez all rezist neslo hrat na infernu. V druhem actu jsem nemel sanci. Chvilku jsem se drzel pres Revenge, ale neskrtl jsem si. Pak zaclo shaneni veci s all rezistama na AH. Hrozne draha zalezitost. Nyni mam tohle.
Prosim o rado co by slo jeste vymyslet. Jsem spokojeny s all rezistama i s Armor 8400 což take jde. Ale potreboval bych DPS tak na 25000 + by se hodilo jeste 200 allrezist. Dik za rady.
Link Barbar
https://www.dropbox.com/sh/32g50uqv9wf2c4j/_qmQhCnNip
mel jsem celkem slušný dps. Neco kolem 30 000, HP kolem 55 000, ale bez all rezist neslo hrat na infernu. V druhem actu jsem nemel sanci. Chvilku jsem se drzel pres Revenge, ale neskrtl jsem si. Pak zaclo shaneni veci s all rezistama na AH. Hrozne draha zalezitost. Nyni mam tohle.
Prosim o rado co by slo jeste vymyslet. Jsem spokojeny s all rezistama i s Armor 8400 což take jde. Ale potreboval bych DPS tak na 25000 + by se hodilo jeste 200 allrezist. Dik za rady.
Link Barbar
https://www.dropbox.com/sh/32g50uqv9wf2c4j/_qmQhCnNip
Barbar 60lvl Inferno act 3
Wizard 38lvl Nightmare act 2
Wizard 38lvl Nightmare act 2
Vymyslet by slo ale jde o to jestli si schopnej to financne utahnout.
Prvni vec co bych ti doporucil je lepsi zbrane.Ja treba vcera koupil 720DMG mec + 500 LoH + socket za 100k takze sehnat jednu mace a treba mec s LoH crit DMG popripade socket (neni na skodu kdyz je tam jeste STR a VIT)
Pak je dobre mit par itemu s crit chance vyskytuje se to na techhle vecech (Helma,Ruce,Bracer,prstynky,amulet) si schopnej si tak dostat s Crit. chance prez 40% a crit DMG 200+ %
Prvni vec co bych ti doporucil je lepsi zbrane.Ja treba vcera koupil 720DMG mec + 500 LoH + socket za 100k takze sehnat jednu mace a treba mec s LoH crit DMG popripade socket (neni na skodu kdyz je tam jeste STR a VIT)
Pak je dobre mit par itemu s crit chance vyskytuje se to na techhle vecech (Helma,Ruce,Bracer,prstynky,amulet) si schopnej si tak dostat s Crit. chance prez 40% a crit DMG 200+ %