Inferno 2H barbar by Avenger
Nazdar Barbari,
po prečítaní tém o našej obľúbenej classe, som ostal celkom znechutený, že drvivá väčšina(česť výnimkám) sa podvolila hraniu pseudobarbara so štítom na vyšších obtiažnostiach.
Momentálne sa pohybujem tesne pred Skeleton Kingom (skúšky sú prednejšie)
Takže najskôr stručné info o statoch môjho barbara ...
HP: 30K+
DPS: 19K+ (na zbrani, 2h hammer 770)
Armor: 5,8K+
Priemerný resist voči jednému elementu: 40 <-(Ja viem je to extrémne málo na inferno, bohužiaľ sa mi nepodarilo ešte naraziť na časť gearu, kt. by vyhovovala mojím predstavám, tak si holt budem musieť ešte počkať)
Počas hrania ma dokáže zastaviť jedine kombinácia affixov (Molten,Mortar,Shielding, Vortex), kvôli už vyššie spomenutým rezistom(voči ohňu len 14 ).
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!YZYcZZ
Priebeh boja :
Leapom vletím do skupiny mobov (vďaka rune si ich pritiahnem bližšie k telu), avšak takýto nápor zombáckých rúk by sa normálne nedal ustáť, takže nasleduje Ground Stomp (opäť s runou na pritiahnutie, ak by si mysleli, že sa im podarí újsť pred mojím kladivom ), počas toho ako sú omráčený na nich rozhádžem Rend v predstihu (heal z runy) aby ma po ich prebratí nečakalo IK od 20 zombov, pokiaľ nezdochnú v tejto fáze, tak zvesela Cleaveujte (runa na zvýšený dmg + v opasku o 10% zvýšenie dmg Cleave) a Rendujte ďalej, ak sa im podarí aktivovať Revenge (runa na 30% šancu) , tak sa vyhealujem do full a oni majú po problémoch.
pri boji s rare/champions mobami je to +- rovnaké, rozdiel je len v tom že aktivujete WoTB (s runou na 100% dmg bonus , padajú crity od 150K+)
Funkčnosť passiviek vysvetľovať predpokladám netreba.
Followera som si vybral Enchu ako Buffera s malým CC.
Ak sa Vám , tento spôsob boja zapáčil nebojte sa ho vyskúšať v praxi.
PS: to že som idiot a že ak tie rezisty nezdvihnem, tak si ďalej neškrtnem mi písať nemusíte, toho som si sám plne vedomí
po prečítaní tém o našej obľúbenej classe, som ostal celkom znechutený, že drvivá väčšina(česť výnimkám) sa podvolila hraniu pseudobarbara so štítom na vyšších obtiažnostiach.
Momentálne sa pohybujem tesne pred Skeleton Kingom (skúšky sú prednejšie)
Takže najskôr stručné info o statoch môjho barbara ...
HP: 30K+
DPS: 19K+ (na zbrani, 2h hammer 770)
Armor: 5,8K+
Priemerný resist voči jednému elementu: 40 <-(Ja viem je to extrémne málo na inferno, bohužiaľ sa mi nepodarilo ešte naraziť na časť gearu, kt. by vyhovovala mojím predstavám, tak si holt budem musieť ešte počkať)
Počas hrania ma dokáže zastaviť jedine kombinácia affixov (Molten,Mortar,Shielding, Vortex), kvôli už vyššie spomenutým rezistom(voči ohňu len 14 ).
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!YZYcZZ
Priebeh boja :
Leapom vletím do skupiny mobov (vďaka rune si ich pritiahnem bližšie k telu), avšak takýto nápor zombáckých rúk by sa normálne nedal ustáť, takže nasleduje Ground Stomp (opäť s runou na pritiahnutie, ak by si mysleli, že sa im podarí újsť pred mojím kladivom ), počas toho ako sú omráčený na nich rozhádžem Rend v predstihu (heal z runy) aby ma po ich prebratí nečakalo IK od 20 zombov, pokiaľ nezdochnú v tejto fáze, tak zvesela Cleaveujte (runa na zvýšený dmg + v opasku o 10% zvýšenie dmg Cleave) a Rendujte ďalej, ak sa im podarí aktivovať Revenge (runa na 30% šancu) , tak sa vyhealujem do full a oni majú po problémoch.
pri boji s rare/champions mobami je to +- rovnaké, rozdiel je len v tom že aktivujete WoTB (s runou na 100% dmg bonus , padajú crity od 150K+)
Funkčnosť passiviek vysvetľovať predpokladám netreba.
Followera som si vybral Enchu ako Buffera s malým CC.
Ak sa Vám , tento spôsob boja zapáčil nebojte sa ho vyskúšať v praxi.
PS: to že som idiot a že ak tie rezisty nezdvihnem, tak si ďalej neškrtnem mi písať nemusíte, toho som si sám plne vedomí
Re: Inferno 2H barbar by Avenger
Problém je v tom, že ten první akt na inferno není o moc náročnější jak 4act hell, takže i bez resistů se tam dá uplatnit taktika zabij je dřív jak oni sejmou tebe. Řekl bych, že de o slušněj CC build, kterej se hodí právě pro začínající v infernu, kteří nemají gear.
Ačkoliv řekl bych, že máš určitě problémy, pokud ti vyprší zerk a elity ještě žijou.
Ono to dál moc dobře nejde bez "panic" buttonu.
Kolik máš crit chance?
Ačkoliv řekl bych, že máš určitě problémy, pokud ti vyprší zerk a elity ještě žijou.
Ono to dál moc dobře nejde bez "panic" buttonu.
Kolik máš crit chance?
Progress: a3 farming
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
S tim armorem a rezistama ti to pri te dvojrucce mobove v act 2 rychle vysvetli, ze neco ve tvych statech je spatne.
Tomita crit chance okolo 25%, momentálne sa snažím vyhnať life steal na max tj. 9% a už sa mi podarilo zrušením WOTB a nahradením za war cry s 50% resist na +- 300 all resist.
Jak už bylo psáno build je pěkný také bych rád jako barbar lítal s two handnou nebo dvěma zbraněmi. Uvidíme jak se ti povede ve dvojce, mě to zatím bez štitu s šanci na blok přes 30% 700 resistama meele redukci atd. přijde nehratelne :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Storm
hoj..no akt 1 je opravdu v poho..navic si teprve u SK, ale muzu ti zarucit ze pokud si nekoupis tak 50mega za realny a nasledne to neutratis na aukci tak si s 2h a tim gearem co mas v aktu 2 opravdu moc neskrtnes... muj barb.. 57k hp 15k dmg 300+- resisty a chodim se shieldem...a i tak me temer kazda druha grupa elitek wipne.... takze GL a pak nam napis jak ti to de s 2h
40k hp,15k dps,700 ress s pokřikem a nevydržím ani 5 minut !!!...
Není ostuda spadnout, ale zůstat ležet !!!
mno prvy akt si davam 2hadn sekerov uplne v pohode az na par extra super namiesanych elitiek ... peckujem to tam za 60k critikaly . Som tesne pred prasiatkom
- cal3b
- Quill Rat
- BattleTag:cal3b#2157
Já se snažím jet tady tohle:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!cYbccY
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 004mx.jpg/
Sem na začátku 1. actu Inferna, tak uvidím jak to půjde... potřebuju ještě sehnat equip, teď poměrně chcípám .-)
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!cYbccY
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 004mx.jpg/
Sem na začátku 1. actu Inferna, tak uvidím jak to půjde... potřebuju ještě sehnat equip, teď poměrně chcípám .-)
mě hodně zajímat jak si povedou two handaři v druhem actu II. Ja prostě zatím jinou cestu než ten štít nevidím ale byl bych fakt rád kdyby jste mi to vyvrátily :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Postavy
Softcore:
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Hoj,
vstoupil jsem v nedávné době od inferna a jsem na začátku prvého actu. Strašně rád bych si udržel 2H i za cenu častějšího ripu a vyšší "rizikovosti". Naopak mě to ba, když je to těsně, než když je to zcela safe. Ačkoli je mi jasné, že 1h a shield neznamená safe;-), vždycky bude existovat nějakej pack co vám zatopí .
Zajímá mě jestli někdo došel celý 1.act s 2h nebo ne? Rád bych si tu 2h udržel co nejdéle a pak se podřídím dalšímu progresu samozřejmě... Zajímá mě, jestli myslíte že cesta skrz 1.act je přes LoH a vysokou DPS, či je potřeba volit jinou strategii. zatím jsem v low ressit gearu (s křikem cca 300-350), HP 25, DPS 17,5...a LoH zatím nic, a to právě chci zkusit...obyč mobové nejsou problém (podotýkám začátek I.act)...modrý packy mi samozřejmě vysvětlí, že je to problém ...Na druhou stranu zatím jsem zkoušel pouze v partě o 3 lidech (a to pokud se nepletu znamená +220% dmg).
Díky za názory a rady.
vstoupil jsem v nedávné době od inferna a jsem na začátku prvého actu. Strašně rád bych si udržel 2H i za cenu častějšího ripu a vyšší "rizikovosti". Naopak mě to ba, když je to těsně, než když je to zcela safe. Ačkoli je mi jasné, že 1h a shield neznamená safe;-), vždycky bude existovat nějakej pack co vám zatopí .
Zajímá mě jestli někdo došel celý 1.act s 2h nebo ne? Rád bych si tu 2h udržel co nejdéle a pak se podřídím dalšímu progresu samozřejmě... Zajímá mě, jestli myslíte že cesta skrz 1.act je přes LoH a vysokou DPS, či je potřeba volit jinou strategii. zatím jsem v low ressit gearu (s křikem cca 300-350), HP 25, DPS 17,5...a LoH zatím nic, a to právě chci zkusit...obyč mobové nejsou problém (podotýkám začátek I.act)...modrý packy mi samozřejmě vysvětlí, že je to problém ...Na druhou stranu zatím jsem zkoušel pouze v partě o 3 lidech (a to pokud se nepletu znamená +220% dmg).
Díky za názory a rady.
Je to jenom +20% Dmg. Ztrojnásobí se life mobů.
Jinak myslím, že 1. akt můžeš jet s 2hand v pohodě. Nehraju Barbara, ale 1. akt je fakt lehkej.
Jinak myslím, že 1. akt můžeš jet s 2hand v pohodě. Nehraju Barbara, ale 1. akt je fakt lehkej.
1act som dokončil s 2H a mal som 0,0000000 LoH, 25K HP, 5,5K Armor, +- 300 all resist, a 19,5k DPS, odvetdy som ho začal farmiť a momentálne som na hodnotách 42K HP, 6,5K Armor, 17K DPS, 650+ All resist áno zomieral som často a momentálne progresujem 2. akt ktorý idem až podozrivo dobre ale 2H sa len tak bez boja nevzdám aj keby som to mal prechádzať ako posledný z tejto komunity Build som máličko poupravil :
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbY!cZcccc
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbY!cZcccc
- Fru-fru
- The Butcher
No určitě to zkusím, v nejhorším v tom utopím nějaké goldy "zbytečně" a budu holt progresovat déle...aspoň budou nové výzvy...Docela mě na LoH inspiroval i článek z promluvy s vývojáři, kde mluví o LoHu jako věci výhodné teď v "počátcích" hry, ale později až budou výšší DPS, tak se vrátí na scénu LS. A zároveň zmiňoval ty zvraty, kdy můžete v podstatě díky nějaké "capu" kompletně překopat strategii a dělat věci jinak... Tak si říkám, jestli LoH nebude ten případ, gear s cca 900 LoH (číslo sjem střelil v podstatě od boku) by mohlo být při použití s Frenzy (uvědomuji si menší % účinnost LoHu proti účinnosti s Bashem, kde je 100%, ale to by měla bohatě vynahradit rychlost útoku).
Takže když nastíním strategii, tak Leap(se stunem 3 sec), první dvě rány Frenzy, Rend (runa s healem), pokračujeme s Frenzy - full stack bonusu, do toho začnou mobové mlátit - čekání na Revenge (runa s 30% procem) a obnovování Rendu...Samozřejme k tomu Shout na resisty a ignore pain na přežití krušných chvil. Možnost utýct přes Leap (co to vyřeší je otázka, možná pozdější RIP...). Problém vidím v tom, že při tomhle buildu jste závislí na tom, že musíte furt mlátit (logické) a přijde mi trochu statický, protože prostě potřebujete být obklopen co "největším" počtem mobů (kvůli Revenge a Rendu), takže žádné velké kitování asi nebude(zase proč s barbarem kitovat)...a pak si nejsem jistej, jak člověk ustojí kombinace modráků s ohněm na zemi a podobnýma vychytávkama, které vás neustále nutí měnit pozici a tedy nemůžete mlátit (přijdete o satck Frenzy, Revenge najednoho moba nic moc, atd...)...
To jsem se rozepsal...Snad to není přespříliš OT, snažím se rozvinout "vlastní" myšlenku 2H inferno barbara...páč jak říká Avenger, nechce se mi jen tak vzdát;-). Díky
Takže když nastíním strategii, tak Leap(se stunem 3 sec), první dvě rány Frenzy, Rend (runa s healem), pokračujeme s Frenzy - full stack bonusu, do toho začnou mobové mlátit - čekání na Revenge (runa s 30% procem) a obnovování Rendu...Samozřejme k tomu Shout na resisty a ignore pain na přežití krušných chvil. Možnost utýct přes Leap (co to vyřeší je otázka, možná pozdější RIP...). Problém vidím v tom, že při tomhle buildu jste závislí na tom, že musíte furt mlátit (logické) a přijde mi trochu statický, protože prostě potřebujete být obklopen co "největším" počtem mobů (kvůli Revenge a Rendu), takže žádné velké kitování asi nebude(zase proč s barbarem kitovat)...a pak si nejsem jistej, jak člověk ustojí kombinace modráků s ohněm na zemi a podobnýma vychytávkama, které vás neustále nutí měnit pozici a tedy nemůžete mlátit (přijdete o satck Frenzy, Revenge najednoho moba nic moc, atd...)...
To jsem se rozepsal...Snad to není přespříliš OT, snažím se rozvinout "vlastní" myšlenku 2H inferno barbara...páč jak říká Avenger, nechce se mi jen tak vzdát;-). Díky
Práve kvôli statickosti boja som to pozmenil na niečo svižnejšie, keď budem mať čas editnem ten môj "guide". Link na môj aktuálny build je v príspevku vyššie
Ahoj,Fru-fru píše:Zajímá mě jestli někdo došel celý 1.act s 2h nebo ne?
Tiez sa mi podarilo prejst cely Act I s 2H. Zaciatky boli tazsie, hlavne co sa tykalo gearu (resisty mi chybali) + bolo treba prisposobit skilly trocha, ale teraz mozem povedat ze bez problemov farmim Act I. Som si vedomy, ze Act II s 2H takto zrejme nepojde (bez podpory vyborneho gearu aspon),ale nikam sa neponahlam a som aj zvedavy ako sa prejavia zmeny v patchi 1.03.
A teda pre moj styl hrania som si zvolil cestu vysokej sanci na critical a bonus ku critical damage a podla toho mam aj skilly prisposobene. Cielom neni vydrz, cielom je zabit monstra skor nez oni mna. Ako followera mam enchantressku (hram viacmenej len solo).
Moje staty - 29k HP; 14,2k DPS; 5k armor; 300-350 resists; 30% critical chance, 290% critical damage bonus; 500 - 600LoH; 150HP regen/s.
Skilly (som v praci, tak len vypisem):
1 - Ground stomp + runa co pritiahne mobov a zvysuje stomp radius
2 - Wrath of the Berserker + runa na 100% bonus
3 - War cry + runa na resisty
4 - Overpower + runa na pridanie 8% healu
M1 - cleave + runa na 156% dmg
M2 - revenge + runa na zvysenie critical sance o 10% na 12sec
WotB je cisto abilita na championov a elitky, tak mam na 15sec 40% sancu na critical a ak sa postasti proc na revenge, tak 50%. Cleave critical hituje vtedy za 90 - 110k. Overpower tiez dost profituje s velkej critical sance:)
- Fru-fru
- The Butcher
Tak Inferno Act I za barbara dojito.mirec píše:zkráceno...Fru-fru píše:Zajímá mě jestli někdo došel celý 1.act s 2h nebo ne?
Moje staty - 29k HP; 14,2k DPS; 5k armor; 300-350 resists; 30% critical chance, 290% critical damage bonus; 500 - 600LoH; 150HP regen/s.
Skilly (som v praci, tak len vypisem):
1 - Ground stomp + runa co pritiahne mobov a zvysuje stomp radius
2 - Wrath of the Berserker + runa na 100% bonus
3 - War cry + runa na resisty
4 - Overpower + runa na pridanie 8% healu
M1 - cleave + runa na 156% dmg
M2 - revenge + runa na zvysenie critical sance o 10% na 12sec
WotB je cisto abilita na championov a elitky, tak mam na 15sec 40% sancu na critical a ak sa postasti proc na revenge, tak 50%. Cleave critical hituje vtedy za 90 - 110k. Overpower tiez dost profituje s velkej critical sance:)
Skill build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbY!YcZZZc
Staty (cca):
28K HP, dmg 21k HP, LH 760, crit chance 23%, crit dmg 113%, res +- 450 se shoutem, armor redukce se shoutem 61% (nepamatuju si číslo Armoru), Dodge 16%, jinak nic zvláštního asi...
Před pacthem nastakovat NV5 nebyl problém, modráky jsme nepřeskakoval až na pár blbejch kombinací...Smrtí za první akt mezi 10-15. Před patchem jsem došel k Butchovi a dalo se...
Mno po patchi naprosto v poho, nikoho nepřeskakuji, NV5 stacknutej úplně bez problémů. Za hodinu hraní k Butchovi 0 smrtí a Butch padl na třetí pokus (vždy chyba mezi klávesnicí a židlí)... DPS mi po patchi klesla na 19K, a crity s cleave za cca 55K a s Bersekrem až 116k (tak nějak). Takže jsem chtěl podotknout, že patch zjednošil i ACTI, takže teď už vůbec není potřeba se bát ACT I na 2H...
Na zkoušku jsem vlezl ACT II a start šel, modráci trochu problém...asi by každá skupina byla na pár smtí (to by se prodražilo), takže pofarmím Act I a pak to zase zkusím...
Díky všem za nápady. Overpower jsem vyměnil za ignroe pain, přišla mi lepší v podstatě 7 sec nesmrtelnost, než poměrně malý heal z overpower, když už vám tam zůstanou jen 3 modrý...
Takže pokračujeme. Díkes