Tank solo hell+ build

Odpovědět
borgir
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Tank solo hell+ build

Příspěvek od borgir » 21.05.2012, 15:16 hod.

takze, pre vsetkych ktory sa trapite uz na hell a dostavate oneshoty s dps buildom, vyskusajte toto : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bUX!YZccbZ

sockety vitalita, behat 1h+shield, zbran socket do lifesteal,base stat vit,lifesteal,+life hit,fast 1.1 atack per sec ideal (pomohlo by stat increase speed)

na lvl 56 mam so shoutom 38k hp,5000armor = 65% redukcia, dps 1600 nonbuff
rare packy aj s tymi najohavnejsimi combami padaju v pohode.
Frenzy nastackuje heal,stunovat,rend na aoe staci, ak je zle na chvilu odbehnut pockat na cd regen je fajnovy aj mimo combat. Dmg co som sa vzdy bal pri roznych tank buildoch je ale naopak dostatocny,davam s tym aj vampirov :)

follover enchantreska na +armor a hexi :)

na bosovi by som svapol rend za ignore pain
build ma len jednu chybicku, som skoro nonstop na full fury a ostava nevyuzita,pasiv talent na dmg pri max fury by som ale nemenil.

Uvitam este nejake postrehy a ine napady,

Sadrokarton
Fallen Shaman

Re: Tank solo hell+ build

Příspěvek od Sadrokarton » 21.05.2012, 20:37 hod.

mam sice trošku jiný build, ale se stejnou myšlenkou
nejvetší problem je 100/100 fury a nevim co stim, ty fury cost spelly nejsou moc dobre, bud nejsou moc efektivni nebo se pomalu casti

Darthjason
Quill Rat

Příspěvek od Darthjason » 22.05.2012, 10:17 hod.

Zatím mám za sebou akt 1 a 2 na hell ...

štít si vezmu až to bude opravdu nutný ...

jedu si dual wield s náledujícím buildem

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYg!YYabcZ

lvl 55 - se shoutem mám cca 26k HP , lehce přes 6k DPS a kolem 55% redukci dmg ..

s ničím nemám problém a všechno padá rychle jako prase ... ale kdo se chce na hell pižlat se štítem ... :D

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 22.05.2012, 10:22 hod.

Sadrokarton píše:mam sice trošku jiný build, ale se stejnou myšlenkou
nejvetší problem je 100/100 fury a nevim co stim, ty fury cost spelly nejsou moc dobre, bud nejsou moc efektivni nebo se pomalu casti
Zkus ten weapon throw s tou posledni runou co to udela.

F1LL1
Quill Rat

Příspěvek od F1LL1 » 22.05.2012, 20:52 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bXg!ZYZYcb

skoro úplně stejný jak kolega a zatím na Hell bez větších problémů... dualy a gear vit+str
Není ostuda spadnout, ale zůstat ležet !!!

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 22.05.2012, 21:11 hod.

Zdravím, mám jen takovej dotaz.. Jak jste dosáhli 36K hp :DD já mám 53lvl čerstvej, a staty strengh 1243, dex.222, int.76, vit.313, ARMOR 4197, Damage 2941...... Je fakt že mám gemy na strengh ještě nějaké a podle toho co jsem koukal tak máte asi všechny na vitalitu ale stejně 30k HP ? to nemužu nikdy udělat přece.... :(

koupil jsem dneska legendary helmu za 100k,-
389armor, +154armor +100strng +gem11%life, 11%extr.gold.monst., crit.hit chance incr.2,5%, 1,7%chance knoback in hit

to jsem koupil asi špatný item teda že...

jdu to zkusit předělat teda...

Darthjason
Quill Rat

Příspěvek od Darthjason » 23.05.2012, 06:29 hod.

Je rozhodně blbost kupovat si na lvlu 53 věci za 100k , když je stejně za chvíli vyměníš , jsem teď lvl 57 a v aukci nakupuju před každám novým aktem , ale max do 20k ( a když tomu dáš chvíli tak seženeš super věci ) s tím , že jsem si jistej,že za 20k ten item zase prodám ... tyhle předražený věci 100k plus jsou pak neprodejný z výše uvedeného důvodu ..
Radši šetři love na 60ku ... tam už to bude o něčem jiným ..
Kupuj věci na kterým je obojí .. jak str i vitality ... tvoje hp asi budou otřesný , na 53 bych doporučil aspoň 22k a víc , ale těžko říct,když nevim jakej build jedeš ..

já stále jedu dual wield , lvl 57 .. hp s shoutem 29k , 7,5k dps , 57% redukce ..
věci většinou z aukce za pár šupů ...

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 23.05.2012, 09:15 hod.

počkej ty jsi schopnej udělat 7,5k dps a ktomu 20k HP ???

máš pravdu v době kdy jsem to psal jsem měl hp kolem 10k, teť jsem to zvedl na 16,5k. Ale dps mi tím spadlo na 2,9k mám teda všechny pasivky na armor a i activní jsem si dal spíš na hp regen..

zde.. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... Veb!ZZZYbY

když se zaměřím s itemama na vitalitu abych se vyšplhal přes 20k hp tak furt nějak nechápu kde jsi sebral to dpsko, moc itemu se 100 strengh a 100 vit. jsem neviděl..

Jo tak jsem si je dal vyhledat a rare itemy 100strn.100vit +- stojí 100k min. tak kde si je koupil za 20k ??

edit. ono trošku to zní, jako že to procházíš s prstem v nose.. ale jestli se ti povedlo udělat si takové staty tak to potom se nedivím. Jen pochybuju, že sis to postavil pouze dropu, a dokoupil si něco za 20k v aukci. mužeš mě dát svůj tag ??? rád bych se podíval ingame na ten equip..

F1LL1
Quill Rat

Příspěvek od F1LL1 » 23.05.2012, 10:36 hod.

no já mám zatím lvl 52....hp cca 21k, ale dps jenom 3700.. číms to tak vytáhl ?... a sockety dáváš spíš na str nebo vit ?

Stormtouch
Quill Rat
BattleTag:Storm

Příspěvek od Stormtouch » 23.05.2012, 11:24 hod.

je uplna blbost rikat ze itemy 100str 100 vita sou za 100k +.. staci sledovat aukci a urcite natrefis na itemy za 20k +- ja sem si taky kupoval veci na aukci do 30k a mam z toho 28Khp a 11000+- dps... a muzu zarucit ze vic jak 200k sem za to nedal... nicmene me to stalo par hodit checkovani aukce

Darthjason
Quill Rat

Příspěvek od Darthjason » 23.05.2012, 12:02 hod.

Mmariner píše:počkej ty jsi schopnej udělat 7,5k dps a ktomu 20k HP ???

máš pravdu v době kdy jsem to psal jsem měl hp kolem 10k, teť jsem to zvedl na 16,5k. Ale dps mi tím spadlo na 2,9k mám teda všechny pasivky na armor a i activní jsem si dal spíš na hp regen..

zde.. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... Veb!ZZZYbY

když se zaměřím s itemama na vitalitu abych se vyšplhal přes 20k hp tak furt nějak nechápu kde jsi sebral to dpsko, moc itemu se 100 strengh a 100 vit. jsem neviděl..

Jo tak jsem si je dal vyhledat a rare itemy 100strn.100vit +- stojí 100k min. tak kde si je koupil za 20k ??

edit. ono trošku to zní, jako že to procházíš s prstem v nose.. ale jestli se ti povedlo udělat si takové staty tak to potom se nedivím. Jen pochybuju, že sis to postavil pouze dropu, a dokoupil si něco za 20k v aukci. mužeš mě dát svůj tag ??? rád bych se podíval ingame na ten equip..
dpsko ti udělaj hlavně zbraně ... mam oboje kolem 340 dps momentálně ... taky je tam najdeš celkem levně jednu mam za 12k druhou za 20k ..

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 23.05.2012, 15:38 hod.

Zbraně mi dávaj 420dmg. ale jo už to zlepšuju. HP mám 24k a ještě to vejš půjde a dpsko kolem 4k a taky to zlepším. Jen jsem už 56ka tak že si hell obtížnost půjdu až tak na 57...

Já radši než abych seděl několik hodin u aukce a čekal na item za 20k zahraju a naexpím a nafarmim a pak si koupím drahej hned :D

F1LL1
Quill Rat

Příspěvek od F1LL1 » 23.05.2012, 16:17 hod.

teď sem skončil první akt na hell... bez prblémů, ale butchera sem pižlal asi 5 minut... lvl mám 53...hp se shoutem 31k, ale to dps pořád jen 3k :/... gemy cpu vyváženě na str a vit... dmg na zbraních cca. 210...

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 25.05.2012, 06:00 hod.

Tak já mám teť momentálně 58lvl - dps 6150, 32k hp, bez bufů
5700 armor s tough of nails a nerve of steel a + warcry invigorate

Jedu 2 Act(hell) a solo se hrát dá celkem v klidu, tak akorát bych řekl... Nesmím se ale nikam připojit, to jsou modrý a zlatý většinou nehratelný...

jedu dualky

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 26.05.2012, 09:20 hod.

Tak nová zkušenost! Dělali jsme act3 ve dvou a děsnej problém opět... nedalo mi to a nakoupil jsemnovej equip. s hpčkama jsem šel dolu, na vitalitu nic nesežente. armor a dmg tak nějak +- zůstal ale rezisty se zvedly na 300-400. a hell se dá chodit už i ve více :D dá se to pořídit kolem 200k celý, tak že žádná hrůza i finanční a vypadáte fakt dobře.

jen doplním - že se bavíme o hell

Cimrman
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Cimrman » 27.05.2012, 09:01 hod.

Stejne jako Mmariner, stejný act, stejná obtížnost, stejnej problem... jen jsem investoval mín goldu a stačí mi i rezistence kolem 120...

semrohatej
Quill Rat

Příspěvek od semrohatej » 28.05.2012, 08:50 hod.

To teda nevím, ale jakýkoli druh armoru (boty, helma atd.), který má + ke všem resistům (s nějakou rozumnou hodnotou, ne 11-14, ale třeba 44), je na AH neskutečně předražený a dostat se na 300 až 400 (bez buffů) za tak málo peněz, to je podle mě blbost, nebo jsi měl fakt neskutečnou haluz na equip a ceny (nebo ten equip měl ostatní staty na prd). Navíc jak píše Cimrman, na hell ani tak velké resisty nebyly potřeba (já je na hell neřešil vůbec), stačilo jen dps a procházel jsem vším jak nůž máslem. Jen některé elitky občas zazlobily. A bossové? Na všechny obtížnosti (na inferno dole zatím jen King a Butcher, dál to bude asi jiné kafe, ale na to ještě nemám equip) jsou ve hře výsměch.

Artii
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Artii#1984

Příspěvek od Artii » 30.05.2012, 08:15 hod.

Ja sem ve 4 aktu na nm (lvl 49) chodil s 7,5k dps a 26k hp (se stitem) nasetril sem 100k goldu a vydrazil sem si jednorucku s 550 dps a hlavne +11 reduced level requirement a mam ji stale na infernu v 1 actu...

jinak co rikate na tenhle build? prozatim act1 inferno farming?

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVe!aZYcca

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“