Rimeheart jsem testoval xkrát a vždycky jsem ho nakonec zahodil. Prostě se mi zdálo, že to nemá moc účinek, takže varianty jsou:
1. elity bosáci a jiná exkluzivní havěť má různý redukce na frozen, takže jsem se mohl vždycky trefit v moment, kdy nebyli frozen (když se podívám na video, tak Raekoři ve 2.4.0 dokážou dát RG permafrost takže to by mělo být ok)
2. mohlo se mi stávat, že pokud jsem Rimeheart aktivoval každou desátou ranou, mohlo to být vždy do nejslabšího moba (to by se dalo ale podchytit třeba skrz větší AD alespoň 90%)
Takže šance by tu být mohla, ale tipnu si, že u elit to líp jak Furnace nevyjde. Vede mě k tomu i zkušenost se Scourge (měl jsem jeden opravdu parádní kousek) kterej umí (spešl hit) max. 45% chance na 2000% DMG a to ještě do okruhu všeho co stojí blízko a oproti Furnace to je slabota.
No,..jsem se tak zamyslel teda no,..
Hulku, nemám to porovnaný po slotech, ale jestli jde 6p EQ + 4p IK, mohlo by se s tím dát něco dělat. Jen pak přijdem o F+R, což je poslední dobou nutnost pro nějakou slušnou DPS..(moc mi tenhle styl nevyhovuje, ale už mám F+R i na WW

)
EDIT: mě docela zase na zamyšlení láká tenhle žabikuch:
Blade of the Warlord
New Legendary Mighty Weapon
Bash consumes up to 40 Fury to deal up to 500-600% increased damage
Otázka je, jak to bude fungovat. Dělá ten meč z Bash Spender? Asi jo. Počítá se dál jako Primary? Snad taky, pak by měl jít posilovat přes Depth Diggers i Gem...bohužel jsem žádný videjko nebo info k tomu meči nesehnal. Možná proto, že je to slabý a nikoho to nezajímá..