Ahoj,
nemá smysl vymýšlet vymyšlené, proto se chci zeptat jestli někdo z Vás nezkoušel build, který by byl zaměřen na pokud možno co největší spam skillu Avalanche. Tzn pravděpodobně na rychle doplňování many přes sotatní skily
Díky
Avalanche build?
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Avalanche build?
Ahoj, jukni na mého barbara. Důležité z výbavy jsou bracery a zaměření na crit. Barbara vybavuju jako alta, takže podle toho výbava vypadá, ale skilly by měli zůstat stejné až jediná variace je ještě hota na smash a overpower na double dmg a nebo fury.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hoj existují varianty zaměřené na co největší redukci cooldownu hraje tak třeba kongor (stream na twitch) díky redukci cd + pasivka pak jen spamuješ earthquake a avalanche + leap (se setovým bonusem a bonusem u legendárních bot že mužeš 3x skočit)
dá se použíi i runa na snížení cd za spotřebu fury, když náš bracery od mathaela tak ten cd letí dolu docela rychle
dá se použíi i runa na snížení cd za spotřebu fury, když náš bracery od mathaela tak ten cd letí dolu docela rychle
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
včera se mi s tímto povedl i achiev (a to že je nesleduju). 6x avalanche do minuty, bez jakéhokoli shrinu.
osobně mám komplet set might of the earth a sice pár vteřin čekám, ale nic hrozného .. a nepoužívám žádnou redukci cd .. a děsně mě to baví
chystám natočit videjko, jak ty nepřátele pálím 
EDIT: tak vidím, že je článek na můj set, co mám i na dfans.cz hlavní stránce včetně videa, tak to asi prdím ..
jsem myslel, že budu tady první 

EDIT: tak vidím, že je článek na můj set, co mám i na dfans.cz hlavní stránce včetně videa, tak to asi prdím ..

- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Kde, kde, já ho nenašel. Mimochodem už mám první kousek setu - jupí !
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Jo, tak to video je nějakého cizince, tak to níc ... no jak jsem psal do komentářů k tomu článku na webu ... video každopádně udělám, ať se děje co se děje. A bude to prozatím taková "beta" ... jelikož mi nějaké věci do fire dmg gearu chybí ...
Pak ten odkaz někam šoupnu .. asi do tématu o našem klanu, ať to trochu oživím
Pak ten odkaz někam šoupnu .. asi do tématu o našem klanu, ať to trochu oživím