Zdravím,
za tých pár dní, čo je patch 2.0.1 na serveroch som skúsil niekoľko buildov, no jeden celkom nahradil pohodlný WW zo "starého" diabla. V Princípe ide o hádzanie zbraní pomocou "Weapon throw" a ako sekundárku použijete "Ancient spear", nie len na priťahovanie ale aj na udeľovanie slušného dps. S ďalšími skillmi rozpíšem aj rozloženie pre pohodlnosť.
Primárne: Weapon throw - Ricochet
Sekundárne: Ancient spear - Harpoon
Podľa nabindovaných čísel na klávesnici:
1: Battle rage - Bloodshed
2: Overpower - Revel
3: Sprint - Marathon
4: Wrath of the Berserker - Slaughter
Pasívky:
Animosity
Weapon Master
No Escape
Rozloženie paragon bodov:
V core všetko do STRENGHT
V offense rozdeliť rovnomerne medzi AS, CC, CD
V defense 1/3 do LIFE, ďalšie do RESIST ALL
V utility všetko do Resource Cost Reduction
Za tento build sa môžem ZARUČIŤ! Zvládnete s ním v parte aj najvyššie tormenty. Sám som skúšal max T3 a zvládal som v pohode. Rád budem za odozvu. Za build ďakujem "Zlex Pro".
Throw Barbarian Build Patch 2.0.1 (Tutorial)
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Throw Barbarian Build Patch 2.0.1 (Tutorial)
Zajímavé, asi vyzkouším až budu ve hře sám...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
musím potvrdit, že throw build je na 2.0.1 hodně kvalitní, hrál jsem podobnej už na PTRku a osvědčil se
Violence solves everything.
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Weapon throw barbara hraji od samého začátku a připadne mi neskutečně zábavný :-)
Weapon throw s ritochet souhlasím, Ancient spear s runou harpoon se podle mě špatně doplňuje s pasivkou no escape, potřebujeme si enemy držet co nejdál od těla kvůli 20%dmg volil bych spíš jaggded edge nebo boulder toss. Owerpower nepoužívám dal jsem přednost party skillu war cry s inpunity víc mi vyhovuje :-).
Se sprintem také už moc nehraji, zdá se mi, že je v lokacích více monster a nemusím běžet daleko pro dalšího mobíka dal jsem přednost skoku který mě dokáže vytáhnout z krizové situace a doplňuje fury záleží na Vás. WotB není co řešit :-) když teče do bot, na elity.... Pasivky mám stejné tam není moc co řešit.
Staty jsem nasypal do Attack speed, life on hit, strenght a pak už nevím, ale to si musí každý sám vybalancovat, tlačítko restart to jistí :-)
Jinak build je to pěkný jen ten Harpon s No escape mi tam nesedí.
Zde je muj WTBarb.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/blep ... o/29014322
Weapon throw s ritochet souhlasím, Ancient spear s runou harpoon se podle mě špatně doplňuje s pasivkou no escape, potřebujeme si enemy držet co nejdál od těla kvůli 20%dmg volil bych spíš jaggded edge nebo boulder toss. Owerpower nepoužívám dal jsem přednost party skillu war cry s inpunity víc mi vyhovuje :-).
Se sprintem také už moc nehraji, zdá se mi, že je v lokacích více monster a nemusím běžet daleko pro dalšího mobíka dal jsem přednost skoku který mě dokáže vytáhnout z krizové situace a doplňuje fury záleží na Vás. WotB není co řešit :-) když teče do bot, na elity.... Pasivky mám stejné tam není moc co řešit.
Staty jsem nasypal do Attack speed, life on hit, strenght a pak už nevím, ale to si musí každý sám vybalancovat, tlačítko restart to jistí :-)
Jinak build je to pěkný jen ten Harpon s No escape mi tam nesedí.
Zde je muj WTBarb.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/blep ... o/29014322
CZSK Komunita