Rozdíl v equipu ww vs. HotA build

Punky
The Butcher
Re: Rozdíl v equipu ww vs. HotA build

Příspěvek od Punky » 08.03.2013, 19:29 hod.

ak mas IK belt tak zoberes bloodthirst a mas LS dost... na skorne radsej co najviac dmg v tom pripade... on ten LS dviha tu cenu skornu brutalne

Cartmen
Quill Rat

Příspěvek od Cartmen » 11.03.2013, 18:50 hod.

Punky píše:ak mas IK belt tak zoberes bloodthirst a mas LS dost... na skorne radsej co najviac dmg v tom pripade... on ten LS dviha tu cenu skornu brutalne

tak jsem skočil do Skornu, stál 20mil. a krájí to naprosto úžasně. MP 6 napohodu!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mail ... ero/600370

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 12.03.2013, 11:41 hod.

a to nosis ww+hota+frenzy? da fak?

Cartmen
Quill Rat

Příspěvek od Cartmen » 12.03.2013, 16:54 hod.

zatim mi tohle funguje nejlíp, WW na skupinky, hota na elitky a frenzy jako nutné zlo :) skoušel jsem vše možné, ale vždy jsem se vrátil k tomu. Občas prohodim WW za rend.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 25.03.2013, 18:11 hod.

Kolik je tak ideální attack speed a crit chance na Hammer rend build? A je lepší frenzy nebo bash? Pasivku pak na vyšší MP volím na lifesteal místo unforgiving. AS mám 2.38 a CC 62,5%.
Někdy v partě vidím jak jinej barbar drží berserka znatelně déle než já a rád bych taky :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.03.2013, 07:40 hod.

s tymi statmi by si nemal mat problem drzat zerka vo vybranych oblastiach pokial nie su nejake "umele" pauzy v mobkach ako sa obcas stane... nevidim na profile ako presne hras ten build, ale ja ked som to hraval obcas, tak som mal OP na crit, takze som sa drzal na 87,5% CC (so scoundrelom, br, op a wotb) a so 115 max fury som pri plnom fury mal 100% sancu na crit smash, takze to generovalo fury skoro nonstop (ak boli 2+ targety, tak v podstate nonstop)... AS som mal niekde na hranici 2,1 a 2,3 (bez wotb)... co sa tyka bash vs frenzy, tam tazko povedat, podla mna je to +- rovnake... akurat teda frenzy ti prida o 1% viac dmg a hlavne, vidno ho v skill liste, kdezto pri bash-punish musis tak nejak drzat v hlave tych 5 sekund a vzdy to podvedome obnovit ak si chces drzat full mozny dmg output

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 27.03.2013, 07:25 hod.

No build pak je prostý - místo WW jde hammer (smash), místo sprintu pak rend, a pasivka se v MP5+ mění na lifestealovou, to je celé.
Samo že ve vybraných lokacích berserka držím krásně, ale v týmu ho tam prostě třebas jinej barbar udržel lépe ač jsme šli stejná místa, tak jsem si říkal, kde je zakopanej pes :D Asi to bude tím, že to byl nabušenej Quadrax :lol:
Na tom attack speedu ještě zkusím zapracovat skrze rychlejší offhand, crit chance už asi nepotlačím :) Spíše dohnat ten deficit v critical damage kvůli tomu "nepovedenému" amuletu :twisted:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.03.2013, 09:09 hod.

no na tie nizke MP som napr nenosil ani wotb, nemalo to zmysel nejak extra, tam to vsetko padalo prilis rychlo na to, aby sa to dalo udrziavat nejak efektivne... co sa tyka vyssich MP a udrzanie wotb s ohladom na AS... tak sa da celom jednoducho vyratat kolko AS portbujes aby si drzal wotb pohode pouzivanim napr len frenzy/bash, ale to ty robit nesmusis, hentie cisla co mas su uplne dostacujuce... pokial sa ti zda ze mas dost CC, mozes sksuit vymenit OP za sprint-rltw... slusny generator fury, slusny dmg boost, slusny speed boost

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“