Barbar Rend skill build.

Odpovědět
spiderer
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213
Re: Barbar Rend skill build.

Příspěvek od spiderer » 22.09.2012, 23:31 hod.

Jeste vic te asi nastve ze jsem ji koupil za mrzkych 36M, parkrat jsem koukal a do 100M zadna odpovidajici nebyla :D navic jsem ji svym zpusobem vymenil za podobnou s cca -30 DPS, stejne STR a -50 VIT, kterou jsem predtim koupil za 47,5M a za 50M prodal hned druhy den :D

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 23.09.2012, 08:04 hod.

No už se těším, až si taky nějakou krásku koupím a budu mašírovat kdejakou bestii rychleji, včetně těch health linků a extra healthů .)
Obrázek

piggathor
Quill Rat
BattleTag:piggathor#2314

Příspěvek od piggathor » 25.09.2012, 06:06 hod.

Zdravim.
Prosím zkušené barbary jestli by se nepodívali na mého barbara,kde je zakopáný pes.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/pigg ... ro/8431551
1. akt projdu bez RIPu,ve druhám dostávám napr... :-(
Předem děkuji.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 25.09.2012, 06:23 hod.

Více Resistů
Více armoru (+ enchantressku s armor bufem)
Nebo zvolit 1H zbraň a štít s blokem 20+ %

A já mám navíc ještě 1600 Life on Hit ..
Obrázek

piggathor
Quill Rat

Příspěvek od piggathor » 25.09.2012, 06:29 hod.

Děkuji ti,tak nějak jsem si to myslel,jen sem to potřeboval potvrdit jak dále.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 25.09.2012, 06:37 hod.

pockal by som este do patchu, to by uz nemalo byt tak dlho snad... ako ovplyvni hru nerf WC s impunity... aby sa ti nestalo ze teraz nakupis, budes pohode a po patchi zistis ze potrebujes tak o 100all ress viac a mozes kupovat znova

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 25.09.2012, 07:51 hod.

To je taky fakt, proto škudlím peníze, runuju A3 a vyčkávám co bude :)
Obrázek

piggathor
Quill Rat

Příspěvek od piggathor » 25.09.2012, 08:36 hod.

Goldy došli musim,prvně nafarmit a při mojem času na game by to mohlo vyjít.Nezdá se vám že šli věci v AH cenově nahoru?Nebo je to tím že,už koukám po těch lepších :roll:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 25.09.2012, 09:16 hod.

neviem, uprimne povedane uz to az tak nesledujem to AH... ale je mozne ze by mohli ist niektore veci pre babu s all ress kusok vyssie cenovo, pretoze je pravdepodobnost, ze to budu musiet niektori ludia po patchi navysit

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 25.09.2012, 11:56 hod.

Ja ti doporucim na pohodlny progress jednu vec, se kterou A2, mozna i dal prolitnes beze zmeny - kup si nejakou solidni 1h zbran co budget dovoli + stit (idealne Stormshield, ktery ma pekne redukce, vysokou allres, vysokou block chance, hledal bych 25%+ a taky nezanedbatelnou STR). Mozna ti to trosku stahne damage, ale budes v A2 chodit bez problemu, vydrzis mnohem vic - vyssi allres, armor + block a kdyz se podari mit nejaky LoH nebo LS na zbrani + na rendu runu na LS, tak mas postarano i o doplnovani zivotu. Damage zatim moc vysoky nemas, ale nejake itemy s crit chance, crit dmg atd se daji poridit i celkem levne a drasticky ti zvednou dmg, kdyz se dostanes na cca 30% CC a 300% CD tak te ten LS na zbrani nebo z rendu i zacne zajimave lecit.. Good luck!

Edit: co bych menil jako prvni by byl urcite chest armor - tam mas sanci i za 100-500k udelat velky boost, taky bych zmenil boty a zbran, ktera ma slabsi staty, ktere bez problemu nahradis 1h a stitem - je strasne pomala, ma maly CD + chybi socket, staty uz te nevytrhnou ty muzes v klidu nahazet do chesty, hledal bych 900+ se socketem a bud CD v zakladu nebo neco na healovani 500+ LoH nebo LS 2,5%+ - to by jeste nemuselo byt nejak extra drahy.. Pak na dalsich vecech se da zapracovat taky, ale zas tak moc nehori ;)

piggathor
Quill Rat

Příspěvek od piggathor » 25.09.2012, 13:23 hod.

dik,ten chest armor mám v plánu o něm vím,boty také,ale tam už je to ranec :lol:

piggathor
Quill Rat

Příspěvek od piggathor » 26.09.2012, 06:01 hod.

spiderer píše:Ja ti doporucim na pohodlny progress jednu vec, se kterou A2, mozna i dal prolitnes beze zmeny - kup si nejakou solidni 1h zbran co budget dovoli + stit (idealne Stormshield, ktery ma pekne redukce, vysokou allres, vysokou block chance, hledal bych 25%+ a taky nezanedbatelnou STR). Mozna ti to trosku stahne damage, ale budes v A2 chodit bez problemu, vydrzis mnohem vic - vyssi allres, armor + block a kdyz se podari mit nejaky LoH nebo LS na zbrani + na rendu runu na LS, tak mas postarano i o doplnovani zivotu. Damage zatim moc vysoky nemas, ale nejake itemy s crit chance, crit dmg atd se daji poridit i celkem levne a drasticky ti zvednou dmg, kdyz se dostanes na cca 30% CC a 300% CD tak te ten LS na zbrani nebo z rendu i zacne zajimave lecit.. Good luck!

Edit: co bych menil jako prvni by byl urcite chest armor - tam mas sanci i za 100-500k udelat velky boost, taky bych zmenil boty a zbran, ktera ma slabsi staty, ktere bez problemu nahradis 1h a stitem - je strasne pomala, ma maly CD + chybi socket, staty uz te nevytrhnou ty muzes v klidu nahazet do chesty, hledal bych 900+ se socketem a bud CD v zakladu nebo neco na healovani 500+ LoH nebo LS 2,5%+ - to by jeste nemuselo byt nejak extra drahy.. Pak na dalsich vecech se da zapracovat taky, ale zas tak moc nehori ;)
Tak jsem včera udělal upgrade za 500K.Chest armor za 300k a štít za 200k.Na 1H už nezbylo,ale pokrok je znát.Armor s buffem se zvedl na 10K.Procházím act II a RIPY už jsou jen z chyb. :P

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.09.2012, 07:26 hod.

este ked tak poradim vymenit runu u WOTB, teraz ta co mas nema zmysel s tym buildom... daj tam Insanity na elity

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 26.09.2012, 07:43 hod.

Já jsem furt na vážkách, jestli fakt jít do Echoing Fury a namaxovat Rend build ... nebo jít do WW ... :/
Potřebuju nějak urychlit farmení paragonu, teď to leze dost pomalu ...
Do WW se mě nechce, ale vidím, že je daleko rychlejší a živější, než Rend .. ach jo. No zatím škudlím prachy a uvidím.
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.09.2012, 07:59 hod.

tak WW barb prejde celkom zmenami v patchi, takze je otazne ako efektivny bude... s urcitymi upravami by ten build este mohol byt hratelny, uz ale asi nebude tak silny... a bude to chciet podla mna aj viac goldov (keby sme sa bavili v dnesnych cenach) nez tych par M za ktore sa to dalo postavit teraz... inak man rend celkom bavil, ale je fatk ze som s tym nikdy nefarmil takze neviem ako nudnym sa stava po case

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 26.09.2012, 08:06 hod.

Známej zkoušel WW v PTR a říkal, že se to stále dá ...

Prachy mám a budu , co prodám pár legendárek ještě ... Jde o to, že jeden run sám farmím cca 40 minut ... a mohlo by to jít i 2x rychleji :/
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.09.2012, 08:28 hod.

ako hratelne to bude urcite... sak v podstate pokial by si zvysil LoH/LS, zvysil crit chance a vymenil bud main hand za mighty weap, alebo zobral mozno Animosity miesto TaS pokial mas dobry defense a navysil Allress (pokial niektori doteraz hrali s 500 po WC napr) tak by to malo byt oki... len to uz proste nbude tak uber a easy no

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 26.09.2012, 12:24 hod.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.09.2012, 12:59 hod.

ten uz ma zatemneny mozog z pandy, toho uz neberem vazne :twisted:

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 15.10.2012, 09:52 hod.

Tak snad ve středu tu 1.0.5. nahodí. Sám jsem zvědavy co to s mým rendbarbem udělá hlavně co se týče rizistů. Plánuju hrát na 4ce.

http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... 0-16-2012/

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“