Greater Rifts a Barbaři
Hulku,
nastal propastnej zlom v mý hře! Padl mi druhej Unity a testuju ho s původním gearem s minimálníma změnama. (Unity za Sojku a ohnivý Ancienty)
Věř nebo ne, odolnost je neporovnatelně lepší jak z 50% redukce od bleskovejch Ancíků!
Jak odladím Gear, schválně se pokusím o ten GR30..
nastal propastnej zlom v mý hře! Padl mi druhej Unity a testuju ho s původním gearem s minimálníma změnama. (Unity za Sojku a ohnivý Ancienty)
Věř nebo ne, odolnost je neporovnatelně lepší jak z 50% redukce od bleskovejch Ancíků!
Jak odladím Gear, schválně se pokusím o ten GR30..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: 2.1.0 Greater Rift a Barbaři
GZ tak dej pak vědět kam jsi se dostal, mě padly včera u nějakýho ubera prozměnu wardy, mám ram srt vitku 5cdr a něco co půjde přemotat na rezy tak se těším
charge asi pojedu s unity jinak je to čistá sebevražda no uvidím jak to dopadne
charge asi pojedu s unity jinak je to čistá sebevražda no uvidím jak to dopadne
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Tak jsem konečně postavil ten raekor build a nepochopím jak mám sundat toho gr bosse. Na single target fakt ubohost.
CZSK Komunita
Nemám odzkoušeno, ale myslím, že si pomáhaj přes ten smite gem. Mirinae, myslím. Ale i tak to bude do single target utrpení..
(nejvyšší Raekoři v GR žebři zabili RG Conduitkou)
EDIT: no a samozřejmě totální CDR, to je jeasný..
(nejvyšší Raekoři v GR žebři zabili RG Conduitkou)
EDIT: no a samozřejmě totální CDR, to je jeasný..
tak já používám call of anciens v kombu s WoTBa mezi tim je to zlo...drcat do něj jak mamlas aby byl pořád v nějakym statickym stavu a čekat na ty dva skilly...když máš pak hodně CDR a pasivku tak to ani moc netrvá než to znova nahodíš...ale je pravda, že na singl je to utrpení strašný. se mi taky stalo, že jsem měl asi 4min na bosse...a rollnul se kule v kobkach actu 3...ty vyjebnutý tornáda, pořád na zádech a nedal jsem to do času...
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Jj pořád jsem nechápal proč mají ancienty na fire proč ne radši na redukcí dmg. Teď už to chápu... A dále co za gemy na toho raekor.
CZSK Komunita
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Ty trialy v novém patchi vítám, jen škoda že neresnou žebříčky, nebo nesníží obtížnost(víc to rozškálovat), aby lidi měli možnost přeskočit ty blbečky ; )- V tom budou dobré sezóny (asi jediné+ ;D )
S barbarem sem sice dal GR klíč 34, ale musel sem zvolit fire EQ + perma antíky = / a cold Ww.. S Raekorem jen tápu, jednou se netrefim a nenaberu všechny a utíká drahocenej čas. Nebo čistě full DMG ( Cold EQ + hexiny + zase cold Ww a dá se dát i víc).
Každopádně to je víc než předtim a snažší.
Ale abych pavdu řekl, cold EQ + cold Ww se mi moc líbí, asi t budu hrát hlavou proti zdi a vy*eru se na Raekora = / Můžu s tim jet full dps, všechno zamrzlý a s Ww to krásně naberu na kupu, krása. Hexiny tomu dají korunku, 2M DMG při pohybu je nádhera, profilově.
A je to nádherný support do party ; )- Není to tak marný do party, jako raekor = /
S barbarem sem sice dal GR klíč 34, ale musel sem zvolit fire EQ + perma antíky = / a cold Ww.. S Raekorem jen tápu, jednou se netrefim a nenaberu všechny a utíká drahocenej čas. Nebo čistě full DMG ( Cold EQ + hexiny + zase cold Ww a dá se dát i víc).
Každopádně to je víc než předtim a snažší.
Ale abych pavdu řekl, cold EQ + cold Ww se mi moc líbí, asi t budu hrát hlavou proti zdi a vy*eru se na Raekora = / Můžu s tim jet full dps, všechno zamrzlý a s Ww to krásně naberu na kupu, krása. Hexiny tomu dají korunku, 2M DMG při pohybu je nádhera, profilově.
A je to nádherný support do party ; )- Není to tak marný do party, jako raekor = /
Tak jsem zdolal ten GR30. Mám prozatím splněno
Nejvíc mi pomohl novej luxusní Maximus do kterýho jsem zatím jen vyvrtal díru. Celkově podle časů v GR mám trochu přebytek DPS oproti tuhosti. R31 bych dal jedině s nadprůměrně příznivým rollem, ale zkoušet to teď nehodlám.
Taky mě těší, že jsem dokázal z Gearu konečně vytěsnit IK set a nahradit ho lepšíma combat hračkama. - DPS po dnešku úplně někde jinde
Nejvíc mi pomohl novej luxusní Maximus do kterýho jsem zatím jen vyvrtal díru. Celkově podle časů v GR mám trochu přebytek DPS oproti tuhosti. R31 bych dal jedině s nadprůměrně příznivým rollem, ale zkoušet to teď nehodlám.
Taky mě těší, že jsem dokázal z Gearu konečně vytěsnit IK set a nahradit ho lepšíma combat hračkama. - DPS po dnešku úplně někde jinde
Tak mne dnes dropla http://eu.battle.net/d3/en/item/fury-of ... ished-peak a tak som ju zacal testovat miesto Furnance, kedze v kombinacii Furnance+Frenzy (maniac) je pizlanie bossa v GR ozaj na nervy.... ja to skusam v kombinacii danej zbrane + seismic slam (Shattered Ground - mozno zmenim) ako primar dmg...ad 1 mi to dava viac dmg ako frenzy, ad 2 da sa to pouzit aj ako dmg na dialku (ked inak nejde) ked chytim elitky s lightom a ked zrovna missnem charge a cakam na cd, tak so seismicom to tam kosim celkom slusne.
T6 s tym pada uplne luxusne, GR zatial 31 (vyssie zatial nebola vola nalosovat elity bez light dmg). Cca 30 GR s tym davam tiez uplne v pohode.
Mam to poladene momentalne takto http://eu.battle.net/d3/en/profile/duch ... ero/526760 ...ak padne amulet s light healom, tak zrejme to este prerobim... ale zatial u mna spokojnost
T6 s tym pada uplne luxusne, GR zatial 31 (vyssie zatial nebola vola nalosovat elity bez light dmg). Cca 30 GR s tym davam tiez uplne v pohode.
Mam to poladene momentalne takto http://eu.battle.net/d3/en/profile/duch ... ero/526760 ...ak padne amulet s light healom, tak zrejme to este prerobim... ale zatial u mna spokojnost
Já Fury docela dlouho používal se skákačem. Je to moc dobrá zbraň. Ale na skákačovi jsem pak potřeboval uvolnit max na CDR a DPS (i tak je dost nízká) a tak už nezbylo místo na pohodlný uživení Seismic. Každopádně Seismic je ve 2.1 s pořádným 2h velice dobrá..(dokonce jsem vážně uvažoval o čistě Seismic DPS Buildu - pak jsem ale zatím dal ještě druhou šanci skákačovi)
S Raekorem jsem ji ale nazkoušel...možná časem zkusím..
S Raekorem jsem ji ale nazkoušel...možná časem zkusím..
Tak ono som mal dost stastie, nakolko mi spadla fury s vybornymi statmi.... vysoky seismic bonus, vysoka redukcia na spotrebu fury, vysoke dps, str, 9% zvysenie dmg zbrane, 8% CDR + diera... co viac si priat...
T6 krajam cisto na farmu a dokonca uz to farmim na gold farm, s amuletom, gemom, bracerami a paskom... co mi zaistuje vysoky zisk goldov (cca 80 mega za T6), bonus k expom (+gold=+expy) a brutalne zvysovanie toughnes niekolko mega+ ziadny problem s opaskom , co robi postavu skoro nesmrtelnu..... cize ani toto nie je zla cesta ako farmit itemy, goldy a expy a pritom sa bavit....ono je to v tejto kombinacii ozaj krajacia zabava ...odporucam ;-)
T6 krajam cisto na farmu a dokonca uz to farmim na gold farm, s amuletom, gemom, bracerami a paskom... co mi zaistuje vysoky zisk goldov (cca 80 mega za T6), bonus k expom (+gold=+expy) a brutalne zvysovanie toughnes niekolko mega+ ziadny problem s opaskom , co robi postavu skoro nesmrtelnu..... cize ani toto nie je zla cesta ako farmit itemy, goldy a expy a pritom sa bavit....ono je to v tejto kombinacii ozaj krajacia zabava ...odporucam ;-)
Tak borci, jako poctivej Solo GR barb se blížím (pomalu, ale jistě) zde zmiňovanejm výkonů. GR31 dostávám klíče a GR31 mi napoprvé utekl o pár vteřin. Rozhodně je v mejch silách. A to jedu barba bez generatoru a spenderu. Pouze EQ, Berk, Antíci. Kouzlo mé stavby je v CDR. Momentálně 54,39%. Výhledově chci bezpodmínečně dalších 10%CDR na zbrani (závisí na Giftu) a chystám se na test dualu. (20%CDR) - tam je ale potíž sehnat dvě, alespoň pro test, použitelný jednoručky. (solidní DPS, díra, aspoň 18%+Fire, STR, CDR..prostě moc požadavků) - Devastator jde naštěstí Craftit (ale může se to dost prodražit a přetáčení CDR mě teď dost moc vysálo)
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Já bych pro tebe takový weapky mel z fleku hned 3, Sunkeeper, devastatora a burning axe,. všechno top a ještě i 3 gifty:D Ale počkám si na tebe, jak dopadnes, eq na CDR mám z Raekora = p Držim palce a sem zvědav ; )-
Naposledy upravil(a) Cartman dne 08.10.2014, 17:41 hod., celkem upraveno 1 x.
No jo, já 1h nikdy moc neřešil a jak posílili ve 2.1 2h, tak jsem se k 1h choval dost neurvale a moc jich nepřežilo no
(hrozně malá bedna pro 7 postav )
Chvíli to asi bude trvat, ale jak se mi podaří ten dual testnout, tak dám vědět..
(hrozně malá bedna pro 7 postav )
Chvíli to asi bude trvat, ale jak se mi podaří ten dual testnout, tak dám vědět..
- hulkxxxl
- Ancient
já teda lej klokana vždy s dw, v offhandu můžeš mít dokonce jen stat húlku z té zbraně mužeš dát dolu xxx - xxx dmg, pravda je že jsem taky utratil mraky fs za reroly a cdr ne a ne, nakonec jsem tam nechal vitku
osobně jsem skoušel jednou mraziče s 55% cdr a bylo to parádní, můžeš skákat vlastně pořád
osobně jsem skoušel jednou mraziče s 55% cdr a bylo to parádní, můžeš skákat vlastně pořád
Co? Dmg offhandu nemá na výsledné DPS vliv? (jak říkám, tohle jsem nikdy moc neřešil..)
- hulkxxxl
- Ancient
pokud jedeš čisté eq ( a nezajímá tě frenzy nebo tak něco) tak se dmg eq počítá jen z main handy
ofhanda se bere jen staty ne dmg, takže teoreticky když jsou dneska ještě i ty gifty tam toho narveš hooodně, soket, síla, vitka, cdr a element? je moc brzo ráno to se dá ne? já craftil do offhandu devastatory aby jsi měl pěknej roll je to fuška a pak přemotat xxx - xxx dmg na něco, výsledek je klacek s cca 500 dps a do něj udělat soket a je to dokonalý
ofhanda se bere jen staty ne dmg, takže teoreticky když jsou dneska ještě i ty gifty tam toho narveš hooodně, soket, síla, vitka, cdr a element? je moc brzo ráno to se dá ne? já craftil do offhandu devastatory aby jsi měl pěknej roll je to fuška a pak přemotat xxx - xxx dmg na něco, výsledek je klacek s cca 500 dps a do něj udělat soket a je to dokonalý
Rozumím. Pro EQ dobrý. A co na to Antíci? To by mohlo bejt snad i stejně...
Pak by to pro mě bylo celkem dost zajímavý..
Pak by to pro mě bylo celkem dost zajímavý..
Jasný, já je právě jedu na voheň a jako DPS dealer. Proto je to pro mě dost důležitý. Kde jsi vyhrabal tu mechaniku EQ? Nějak mě nenapadá, kde hledat takovou informaci o Starouších..