Greater Rifts a Barbaři

Odpovědět
mooDy
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mooDy#2997
Re: Greater Rifts a Barbaři

Příspěvek od mooDy » 21.09.2015, 14:47 hod.

limu píše:moody hezky ty, ale koukam na Bnet a tam je to nějaký divně poskládaný s rendem, jel jsi to čistý Hota, nebo nějaký kombo. Pls postni pak s čím jsi to dal at nás inspiruješ :)
hram klasicky Hota build s tym, ze namiesto nerves of steel pouzivam superstition a HF amulet, to zrejme bnet nebol aktualny teraz uz by malo byt ok, ale pre istotu si to cekni v hre tam to je vzdy aktualne, ten opasok na rend tam bol preto, lebo som skusal rend build, ale prisiel som nato, ze bez toho gemu na bosa nemam sa NS sancu kedze som mal asi 4,5 minuty na zabitie bossa (GR 64) a nestihol som to :D co by sa pri hota nestalo tam davam bossa v priemere do 2,5 minuty :) takze rend build vyskusam zrejme az po sezone pretoze na sezone hram monka a celkom ma bavi :D btw tam mam max gr 64

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 21.09.2015, 17:55 hod.

Tak i GR62 je dole...ale velká gratulace Moodymu, GR65 je opravdu kusanec práce ještě, která mi zbývá...

Obrázek

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 24.09.2015, 07:17 hod.

Hledame na vcelku pravidelne večery, opravdu dobreho XP full supp barba,
ten kdo to ma v ruce a vi co je jejo činost v GR, jedem spiidy 63, prumer 7 min.

Ja barba nejedu ale co mam okoukano tak by mel:
1) tahat mobky k monkovi kterej je pak dopuuluje a ja jako dd je pak sejmu.
2) hammer od anc - globy pro wd darta (dmg, survi).
3) Dale je treba whirlwild, musi mit move prave na natahnuti mobek, cim vetsi pack tim lip. prave proto bul-kath 1hand zbrane (obe)
4) full XP gear, pasek na pain

S dobrym barbem tj prave bida, moc jich neni.

Kdyztak SZ.
Buchis je death, ať žije herdek

kany11
Fallen Shaman

Příspěvek od kany11 » 24.09.2015, 18:33 hod.

zdravim zkousel někdo davat na zbran to chance to inflict bleed for 300- 400 % weapon dmg ma to někdo otestovany jestli se to vyplati? diky

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 26.09.2015, 11:39 hod.

Sevas, pokud se neplatu je to 300-400% rozdělených do 5 sekund, takže se to nevyplatí ; )-

LordMiste
Wraith
BattleTag:LordMiste#2788

Příspěvek od LordMiste » 26.09.2015, 20:12 hod.

Tak mne konečně padlo kladivo na Seismic Slam a je to sakra rozdíl GR62 padl na druhý pokus i ze špatnou dezitou.
Hota kladivo se mne zatím nepovedlo najít ani vyrobit takže nemůžu soudit jak moc velký je rozdíl v těch způsobech hry.
Obrázek

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 27.09.2015, 07:39 hod.

Chlapi jak vysoko se dostane lehce podprůměrný hráč s HOTA barbarem na season HC?

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 27.09.2015, 11:52 hod.

já jako podprůměrný fotr hrající to krutě defensivně to dotáhnu na 50 (47 aktuálně - čas 7min), pak se mi nebude chtít umírat, páč nemám čas sbírat EQ. Lehce podprůměrný ti prorokuju 52-55. Pak člověk dojede většinou na dmg/defense. Jinak u nás odvážní s 3mi promilemi s WW dávaj 60 ;)

EDIT: Karle ale ty nesplňuješ kategorii lehce podprůměrný :D takže pudeš vejš

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 27.09.2015, 16:41 hod.

Takže je to spíš o tom jak to má člověk v rukách a jestli na tu 50tku má člověk odvahu. Já jsem zatím zkusil sólo jen 48 s velkou rezervou, takže výš by to šlo, co mě ale vadí, tak jak mi litaj HP. To u starého WW barva se ani na těch vyšších GRkach nehnuly, to byl takový zívací build, tady si musí člověk dávat bacha. Asi smaznu wizze a udělám ještě jednoho WW barva.

Cartman
Burning Soul

Příspěvek od Cartman » 28.09.2015, 02:00 hod.

Sevas ; )-

61 za 13 min, zkoušel sem to dnes poprvé a hota hraju pár hodin.

Co mě ale zaráží, že se bez unity prostě neobejdu, padnu na první ránu = / A to pořád spamuju battle.

Nvm, třeba to ještě potřebuju chytit do ruky pořádně, ale nějak to HP na můj vkus moc lítá....

LordMiste
Wraith

Příspěvek od LordMiste » 28.09.2015, 12:25 hod.

Tak se pomalu škrabu nahoru.
Obrázek

LordMiste
Wraith

Příspěvek od LordMiste » 28.09.2015, 13:24 hod.

Tak na 3 pokus i 64 :D jde to dobre.
Obrázek

Cartman
Burning Soul

Příspěvek od Cartman » 28.09.2015, 13:30 hod.

není ten Slam build silnější?

Máš zkušenosti i s hota? Aby si porovnal? ; )-

Já na hraní nemám teď absolutně čas, taže nemám gear a ani čas laborovat.

LordMiste
Wraith

Příspěvek od LordMiste » 28.09.2015, 15:19 hod.

Bohužel nemám zkušenost z hota ještě mí nepadl pořádný kladivo ani v kostce.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 28.09.2015, 20:54 hod.

Vypadá to líp. S HotA si tu většina vylámala zuby na 62. S časem jsem na tom podobně. Velice rád bych zkusil, ale není kdy :{
Navíc já zase nemám žádný SS kladivo :D

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 28.09.2015, 23:25 hod.

jako zajímavý ...
Fajrovej SS na dálku neprocuje trapped gem (cold ano). A na SS je to těžký s Fury regenem - bez weapon mastera jsem byl na suchu skoro furt - asi jsem zabíjel moc rychle a nebylo přes koho si nabíjet charge. Z toho pak plyne, že ztrácíš krácení CD na berkovi. Čekal bych, že s HoTA budeš/te vejš. Rozhodně na hraní je snažší.

EDIT: taky ti ten fire SS hází lítací moby z aktu 5 směrem k tobě než od tebe ?

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 29.09.2015, 13:29 hod.

Tak jsem zkusil včera jít výš, ale narazil jsem. Nejdříve jsem dal unity do kostky a nějak to nebylo znát a ikdyz už jsem relativně v pohodě dal 48, tak s tou variantou to nebylo dobře řešení a i GR47 mi dalo pěkně zabrat. Tak jsem se vrátil zpět k obvyklému convention od elementy. Zkusil jsem GR49, nakonec jsem jej na druhy pokus dal, ale se staženou řítí. Chlapi jak to děláte? U mne je zjevně někde chyba. Vím, že v equipu mám velké rezervy, ale když vidím jak to ostatní řežou, tak nad tím přemýšlím co předělat. Zjevně mi chybí áčková zbraň (na tu teď nemám souly do kostky), s amuletem je to u mne pořád stejná písnička, když padne něco rozumného, tak je to holej amulet bez lege vlastnosti. A u kadaly, té čubky, se už tři týdny snažím o ačkovou IM chestku a ta ludra ji nedá a nedá. O dalších setových itemech nemluvě. Nevím jestli na hlavě obětovat CHC a dat tam 15% ancienty.

LordMiste
Wraith

Příspěvek od LordMiste » 29.09.2015, 13:49 hod.

WulFgaR77:
Ten profil se koukám aktualizuje hrozne pomalu.
Takže když používám runu na fire u SS tak ten gem Bane of the Trapped? tomu přesně nerozumím.
Koukám že používáš Ignore Pain neni to zbytecny? jinak netusim jak se to hraje na HC

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 29.09.2015, 14:30 hod.

@babacho

co se týká toughness není to tak hrozný ale přicházíš o kvanta dmg a hlavně nemáš jedinej heal! - nedostatek healu tě nutí investovat do obrany

styl hota je vlastně ten že naběhnu do packu a mlátím hlava nehlava, mlácení = heal, bacha na hru třeba s wd kdy mi mi stává že moji peti se nedostanou k sekání a nemám fury !!!!

trochu mi to připomíná staré časy Mrtvolek kdy mdmt dělal hromady mobů a frozen tam potom naběhl s wd s LS Skornem a vše rozšrotoval

ke gearu:
takže na helmě a botech se roluje + HOTA helma je pěkná než najdeš lepší tak ji nech určitě se na ní nezbavuj vitky, průser je že amulet máš bez cc ale zase máš aspoň trošku na ringu tak to trochu kompenzuješ, chtělo by to amulet s cc, imunity na arcane se nezbavuj je to nejčastější smrt u mě (v nedeli mi padl parádní kousek ikdyž ne Ačkovej)

bracery - rerol na + fire
ramena - chybí vitka místo armoru sehnat lepší i kdyby ne ancient
pásek - rerol na life per fury
ruky sehnat jiný str, vit cc chd - to a ramena je vitka co ti chybí
no gavel je prostě blbá, jednak dmg ale hlavně se nemáš jak léčit = chybí ti na ní lpfs

Dmg ti taky chybí díky runě na battlerage - proc toho dmg bloodshed dá hodně + na dědkovi máš taky runu na obranu

dál ti chybí prostě skill na únik a proc bracerů - 30% dmg (ikdyž je možná procuje i gem teď nechci kecat myslím že ale ne) takže trénuj charge, vybírej si situace kdy ho použiješ - čím víc mobů tím líp hnedka můžeš chargovat zase

celkově když dám všechny bufy dokupy mám dmg cca 4,7mil v infu (+ element + skil + elity) a výsledek jsou pecky za 10 - 14mld

tx je vážně oneshot, gr 55 podle mě se dá v pohodě bez ripu, vejš se holt umírá, jako vždy je to balanc mezi dmg a toughness, a klikou na roll griftu (občas je třeba 60 dobrá na leave)
Obrázek Obrázek

pacho
Fallen Shaman

Příspěvek od pacho » 29.09.2015, 14:53 hod.

babacho hlavne si uvedom jednu dôležitú vec. Všetky tie veľké GR ktoré vidíš sú na SC. Ty hraješ HC. Čo ja obrovský rozdiel.
Väčšinu vecí ti popísal Hulk.
Skily máš samozrejme inak,myslím runy než mi na SC, ale to už nechám na teba. Pokiaľ budeš mať zbraň s Life per fury spent tak si to zmeň ako napísal Hulk a daj si unity. A prstene Restrain+Focus

Čo sa týka SS, nemyslím si že je lepší,alebo silnejší len funguje inak a Hota sa dosť používa kvôli zvýšenému CHC a máš stále plnú fury. Takže žiaden problém.Mne viac zo začiatku vyhovoval práve viac SS než HOTA a možno si ho pôjdem znova vyskúšať, ale akurát Cold build, ale asi až potom ako postavím poriadny Hellfire amulet.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“