Ohledně toho rend buildu, tak už nějaký týpek udělal Solo GR69!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=m-292BkPiGw
Takže je to v podstatě srovnatelné s HoTA..

Limu, oK. šak já jsem to myslel v dobrém. určitě si hraj jak chceš a oba víme, že na ty top hráče ani jeden nikdy nedosáhnem.limu píše:Firdecek - to bude asi ten rozdíl mezi náma, já si jdu svojí cestou a na nějaký top hráče víš co. Ad GR, do 59 jsem šel na první pokus od GR 54, lvl po lvl na první pokus. Na 60 jsem měl asi 2-3 pokusy a tam se zasekl. Tak jsem testoval ruzny kombinace a udělal to s tímhle. Tak si nasad unity až ti padne a vyraž, budu jen rád až pojedeš 65+ GR. A monstra z act 5 řikáš jo, ono zase za zabití jich máš daleko rychlejší progres než kdybys tam měl všude kostlivce a witcherky co je blijou, těch zabiješ 100 a bar se ti hne o milimetr...a na závěr, nepíšu sem kuli tomu abych si honil triko, ale jen jako info jak se mi daří, každý at si z toho vemu co chce. S mojí 1 h denně a to někdy ani ne fakt nemam čas někde sjíždět top hráče a řešit každou kravinu. kdybych hrál XY hodin denně a chodil to pořád dokola, dovolim si tvrdit že bych už nějakej 63 měl, prostě ten roll, shriny, boos v tom GR dělá strašně moc.