Greater Rifts a Barbaři

Odpovědět
firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998
Re: Greater Rifts a Barbaři

Příspěvek od firdecek » 10.09.2015, 09:31 hod.

To Limu: na můj profil nečum :) já to střídám, pač farmím death breath. Mám HoTa barbra, zatím jsem udělal jen 58, ale za cca 9 minut a monstra jen Act V, což je o dost těžší. a mám taeguk a nedělá mi problém si myslet na to, že musím občas zmáčkout battlecry. a též nemám unity (nemám dva, stále mi unikají). Jako když se mrknu na top borce, tak každý má unity. prostě na vyšší levely (63+) tě tam sfoukne každý kostlivec a hold umírání je ztráta času :)

Ohledně toho rend buildu, tak už nějaký týpek udělal Solo GR69!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=m-292BkPiGw

Takže je to v podstatě srovnatelné s HoTA.. :evil:

limu
Wraith

Příspěvek od limu » 10.09.2015, 13:19 hod.

Firdecek - to bude asi ten rozdíl mezi náma, já si jdu svojí cestou a na nějaký top hráče víš co. Ad GR, do 59 jsem šel na první pokus od GR 54, lvl po lvl na první pokus. Na 60 jsem měl asi 2-3 pokusy a tam se zasekl. Tak jsem testoval ruzny kombinace a udělal to s tímhle. Tak si nasad unity až ti padne a vyraž, budu jen rád až pojedeš 65+ GR. A monstra z act 5 řikáš jo, ono zase za zabití jich máš daleko rychlejší progres než kdybys tam měl všude kostlivce a witcherky co je blijou, těch zabiješ 100 a bar se ti hne o milimetr...a na závěr, nepíšu sem kuli tomu abych si honil triko, ale jen jako info jak se mi daří, každý at si z toho vemu co chce. S mojí 1 h denně a to někdy ani ne fakt nemam čas někde sjíždět top hráče a řešit každou kravinu. kdybych hrál XY hodin denně a chodil to pořád dokola, dovolim si tvrdit že bych už nějakej 63 měl, prostě ten roll, shriny, boos v tom GR dělá strašně moc.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 10.09.2015, 13:32 hod.

@Limu - Hm tak ja delam neco spatne ocividne. Nemam Unity, protože nemam 2. Mám lepsí Gavel o fous a nedavam GR55. Zkusil jsem to teda 2x jen ale Elitky me sfouknou. Doufam, ze to je jen problem polovicniho PL, non-ancient veci a 2/3 levelu gemu a nejedna se o problem mezi stolem a klavesnici. to bych fakt nerad :)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 10.09.2015, 13:44 hod.

@ Brum: nahodil bych diamanty do gearu, a skusil sehnat boty s + hota a na helmě namotat taky + hota (obětovat crit) na chestě bych z +life udělal redukci od elit je určitě lepší

trochu allres ti chybí na kalhotech a ramenách

jinak pěkný kladivo i HF amu, určitě to dáš, někdy je fakt blbej roll viz ty a5 monstra a je to hned na skip jindy to padá jak hrušky

PS: osobně mám trochu problém zvyknout si na novej "life steal" tedy neutíkat ale mlátit hlava nehlava a spotřebovávat fury kvůli healu co nejvíc
Obrázek Obrázek

LordMiste
Wraith
BattleTag:LordMiste#2788

Příspěvek od LordMiste » 10.09.2015, 16:51 hod.

Tak jsem se po delší době rozhodl že si zase zahraju a koukám že latka zase stoupla o nákej ten stupen výš. No zkusil jsem a zatím jsem GR 58 takže to zas musím trošku vyzkoušet a co a jak a posunout se zas nekam výš.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lord ... o/52551065

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 10.09.2015, 18:50 hod.

limu píše:Firdecek - to bude asi ten rozdíl mezi náma, já si jdu svojí cestou a na nějaký top hráče víš co. Ad GR, do 59 jsem šel na první pokus od GR 54, lvl po lvl na první pokus. Na 60 jsem měl asi 2-3 pokusy a tam se zasekl. Tak jsem testoval ruzny kombinace a udělal to s tímhle. Tak si nasad unity až ti padne a vyraž, budu jen rád až pojedeš 65+ GR. A monstra z act 5 řikáš jo, ono zase za zabití jich máš daleko rychlejší progres než kdybys tam měl všude kostlivce a witcherky co je blijou, těch zabiješ 100 a bar se ti hne o milimetr...a na závěr, nepíšu sem kuli tomu abych si honil triko, ale jen jako info jak se mi daří, každý at si z toho vemu co chce. S mojí 1 h denně a to někdy ani ne fakt nemam čas někde sjíždět top hráče a řešit každou kravinu. kdybych hrál XY hodin denně a chodil to pořád dokola, dovolim si tvrdit že bych už nějakej 63 měl, prostě ten roll, shriny, boos v tom GR dělá strašně moc.
Limu, oK. šak já jsem to myslel v dobrém. určitě si hraj jak chceš a oba víme, že na ty top hráče ani jeden nikdy nedosáhnem. :) prostě tomu nechci obětovat 12h denně no..tak přeji příjemné zabíjení. Já až najdu unity, tak sem postnu kam sem to až dotáh. Zatím dělám journey achievementy, abych měl portrait - docela mě to chytlo :)

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 10.09.2015, 19:18 hod.

Lorde, zaber, 60 máš za úkol s WW jako základ :green:
Já se chystám ještě testovat 5WotW+3IK s F+R. Zatím mi chybí na test Restraint, tak ho farmím a nakupuju. Jsem zvědavej, jak s tím pochodím. Takže než dáš tu 60 snad budu mít i druhej prsten na testy..

LordMiste
Wraith
BattleTag:LordMiste#2788

Příspěvek od LordMiste » 10.09.2015, 19:27 hod.

Tu 60 si myslím dám. Dnes pozdeji ještě vyzkouším a snad mi padnou nějaké ty itemy co bych potřeboval. 8-)
Jinak koukám že ty GR rifty třískáte pěkně.

limu
Wraith

Příspěvek od limu » 11.09.2015, 05:27 hod.

Firďo - však OK. Včera jsem to zkoušel s tim unity na GR 62. Mno, vydržim víc, to ne že ne, ale prostě ty šlupky tam nejsou takové co bych potřeboval aby to odsejpalo. Chvilkama jsem se držel i v plusu, ale to jedině když jsem chytl shrinu, jinak nevim už. Ono taky ty přední hráči co sem házíte ty videa, to je paragon jak debil co maj jeden jak druhej, to je ty STR pak hafec navíc a dmg taky, na to by se nemělo zapomínat. Ted to chce lepší itemy, hlavně kladivo pak ramena, ruce s vit.
Lorde - to daš
Drsmič - Restraint? na ten já mam snad nějakej magnet, mam asi ještě 2ks v A verzi v truhle a kolik už jsem jich seštotil to ani nepočítam, naopak focus ten mi padá málo.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 11.09.2015, 06:59 hod.

Diky hulk. Ja ted ladil speed WW na T7-T8 farm. To je mimochodem hukot ze kteryho se mi toci hlava. Ted se pustim zpet na HoTa

kany11
Fallen Shaman

Příspěvek od kany11 » 11.09.2015, 09:05 hod.

zdravim preferujete u hota atack speed? mam ho na rukavicích a jednom ringu .dobře se mi tim doživuje a je
celkove akcnejsi a dmg sla taky nahoru.jen jsem chtěl vedet jestli to třeba nekazí nejakou funkcnost tohoto buildu.diky

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 11.09.2015, 11:22 hod.

ats je super, osobně mám jak plnej paragon tak jsem ji namotal včera na ringu (experimentuju s tím jestli je lepší ats nebo area)

na rukách je to podle mě škoda obětovat vitku

čím víc úderů tím víc dmg a healu :) fury je dost takže není problém

PS: právě jsem si všiml že mám na palici +22 fury asi obětuju cc i na druhým ringu a udělám z ní 7% ats
Obrázek Obrázek

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 11.09.2015, 11:34 hod.

Hele jsou lepší strongarmy a nebo ty bracery na fury z červených globu? Myslím že bych je mohl obětovat když nosim ramena na všechny runy ancientu. Co myslíte?

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 11.09.2015, 11:39 hod.

potřebuješ a) strongarmy b) hota bracery - jedno z toho dáš do kostky, pokud jsi v háji s obranou a jedeš leoric na život tak určitě nasadit hota bracery

fury je neustále plno díky dědkům

PS: poslal sjem ti i PM, kdyžtak písni

PPS: kdo používá esotheric gem třeba na hc tak na gearu, kde nemáte allres, hledejte v sekundárkách phys rezist
Obrázek Obrázek

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 13.09.2015, 07:14 hod.

To by jeden nerekl kolik toho 2 diamanty a Esoteric pohlti. Pravda, ještě přibyl vymyzlený Restrain a ancient legsy. Nakonec jsem to jel Esoteric+PE+BotT. Vsechny pasivky ofensivni, krome NoS, ketrou mam v amuletu. GR55, GR56, GR57 one-shot a nakonec GR58 na druhý pokus. GR58 teda nedám vždy, ale dá se. Můj uspěšnej rift byl se zombikama, což asi není překvapivé, ale co mě zarazilo je, jak oproti patchi 2.2 zombici nakládají. Jeden obyč zombik mi veme jednim hitem vic nez 1/2 hp. To me jako melee trosicku zarazilo! Ostatni potvory spis lechtaji, krome zvlastnich abilit jako charge apod. Ale i charge od tech velkych kodo-hrochu mi veme jen o malo vic.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 14.09.2015, 07:45 hod.

pořád se nemůžu rozhodnout mezi AD a ATS

co myslíte? 40% AD (2x ring) nebo 14% ats?

mám lehkou teorii že ad se vyplatí víc když mi monk stahuje monstra nahromadu

PS: včera skušná parta na publicu potešila GR62 ("obyč" monk + dh + 2x barb)
Obrázek Obrázek

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 14.09.2015, 08:15 hod.

Ja nevim no. Asi spis podle toho co hrajes vic. JA bych na solo sel cestou ATS a do grupy, kde nepotrebuju heal, bych rollnul asi AD. Ale obecne nemam rad, kdyz mechanika z nejakeho duvodu nefunguje tak jak ma. Takze bych asi osobne volil ATS.

Ja mel vcera na publiku zajimavou grupu na GR a delali jsme GR60-64 kolem 10min. To neni tak zajimave, jako slození. Ja jako HotA a kamarad jako heal monk jsou obvykle vsude. Ale poprvy jsem mel moznost videt v akci Slam barbara a jeho kamarada jako Sunwoko monka. Vystridal asi 3 varianty buildu a nejlip vypadala varianta se Shenlongs, ale to byl teda hukot. Az me mrzelo, ze nemam monka :)

Ted premyslim, ze rozehraju tretiho barba jako Support - nenavidim meneni gearu a gemu. Jedine co me odrazuje je mit nekolik stejnych lege gemu. Staci že už ted mam 2x BotT a mel bych mit i 2x Taeguk na HotA + WW farm. Jaky gemy se vlastne pouzivaji na support barba? Hadam ze Toxin, Esoteric a zase Taeguk?

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 14.09.2015, 09:52 hod.

tak snad seženu někdy nové ringy a budu to moct přehazovat, zatím nechávám ats protože monků je jak šafránu :(

support barba myslíš klasika ww s harpunou ne? ten taky dělá dmg takže bych jel bott, taeguk a toxin pro partu (možná i tak bych jel klasika pain pro moji dmg) hlavně nahodit shout pro dmg a harpunou to stahovat nahromadu
Obrázek Obrázek

pacho
Fallen Shaman

Příspěvek od pacho » 14.09.2015, 11:11 hod.

večer zoberiem monka a vyskúšame. kedy budeš asi online? Napíš do PM.
Idem zohnať zatial šutre do GR, lebo už skoro žiadne nemam.

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 15.09.2015, 09:36 hod.

Tak padl unity, takže jsem si prošel GR60 poměrně bez problémů. Na GR61 asi budu potřebovat trochu štěstí, rozdíl je to teda markantní :) nechápu, jak někdo dává GR70 solo na sezóně? jsou v tom asi ty triky s pasivkama atd...

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“