Nový build MP10 Keep Depths 2
no tak kdyby ty hodnoty rostly soubezne(dmg podle vydrze) tak by si wizz,DH neskrtli uz vubec...uz ted to maji proti barbar/monk nesrovnatelne tezsi az skoro nemozny...
- standa0071
- Fallen Shaman
Re: Nový build MP10 Keep Depths 2
Je to dost o stasti napr. vcera mi nepadlo nic po dlhej dobe, ale absolutne nic, a zalezi aj kolko mas PL cize MF..
Vy co hrajete mp10...kolik mate HP, AR a armoru aby jste v poho prezivali?
55k HP, 6800 armor, AR 620, fire/arcane 700+ (to uz ale s WC-Impunity, bez toho by som zrejme uz kapal), a 2,9% LS... ale ako som uz pisal, napr 2 vybuchnutych fallenov by som zrejme neprezil, cize od tych len utekat
skor chcem este dvyhnut dmg, 180+k dmg unbuff je zrejme nie ideal na tento build na MP10... skusim este vymenit 18% AS za nejakych 60%+CD a nahodim toho brawlera a malo by to byt oki si myslim
skor chcem este dvyhnut dmg, 180+k dmg unbuff je zrejme nie ideal na tento build na MP10... skusim este vymenit 18% AS za nejakych 60%+CD a nahodim toho brawlera a malo by to byt oki si myslim
- standa0071
- Fallen Shaman
Punky za co vymienas ten War cry? Za aky spell?
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Overpower - Killing Spree by mal byt nie?
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
jj tak tak mam to miesto OP... ja mam vo wotb 76,5% CC co je relativne dost a bez toho WC by som tam fakt kapal ako handra
- standa0071
- Fallen Shaman
Punky mozes hodit odkaz na tvojho barba?
no tak jsem to taky zkusil,ale jelikoz nemam zadne resisty tak jsem pekne kapal kazdopadne neni nad random drop leg. 0 set 0 crap yellow 45 cca 8 runu,vracim se na MP3 legend drop
Na MP10 jsem bez vysokého armoru také kapal. Snížil jsem to na MP8 a pohoda. Víc než farma legendárek mi to přišlo jako farma démonických esencí (zabíjel jsem i elity). Lege padla za hodinu jen jedna. Přitom když jsem potom ve druhém aktu jel Vault + oázu na MP6, legendárky padly 4 za 15 minut... Raději budu na lege a esence dál rychle běhat několik vhodných lokací za sebou na MP5-7, to je pak ta jedna legendárka za hodinu úplné minimum.
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
jedu to na MP9 s cc 79 i se Scoundrelem (+3 cc)as 1,32 chd 480, na mp10 jsem dost kapal tak jsem vyměnil runu na rendu za blood lust a na mp 9 je to pohoda čím se healujete?loh?nemám ho na čem nahrabat aniž bych šel brutálně dolů s dmg... jinak s 11 runů 5 sloupů
můj názor, tento build jako doplněk hry, ok, jinak nic - moc, od pátku jedu mp-10 a množství asi 8 legend bych označil tragedií, prostě dobrý jen na esence a expy.
s barbem jsem chodil MP10 alk runy, zabijel jsem uplne vse vcetne elitek a denne 10-15 lege(cca 2-3 hod hry), neni jediny duvod vymyslet takove blbiny, ledaze byste meli barba mrzaka a moc jste umirali.
ako osviezenie je to fajn... len proste ides, nezastavujes sa, nic nezbieras, nepozeras co dropuje za rare, s elitkami sa nezdrziavas... ale tak 4-5 runov, potom je to uz o nicom...takisto ako alk runy alebo rozne jeho podoby, to by som tiez nemohol hrat nejak viac krat po sebe, nuda neskutocna
- standa0071
- Fallen Shaman
Pamätajte že drop legendáriek je stále RNG, a každému vyhovuje niečo iné..
alk runy na nizke mp 1-5 jsou opravdu opruz, pri vyssich mp, ale zacina zabava, barba jsem dolevelil na mp 1-2, ponevac to bylo nejnizsi mp, kdy jsem byl schopny udrzet berserka po nejakou rozumnou dobu, na vysoke mp ted levelim wizze a je to zabava a hlavne mi z toho nejebe, jak po 30 ti alk runech za sebou, ale nevynechaval bych nic a rubal bych to vsechno(po zkusenostech s barbem) navic bez valoru je ten drop mrzsky i na mp10. wizze ted soluju mp8 a v grupe mp10 a drop je celkem dobry.
tebe porad bavi psat tyhle sracky? stejne ti to nikdo nezere...chtel bych videt jak za 2 hodiny dropnes 15 legendarek,kdyz se ti bude ***** darit,tak maximalne 5 a i to je nepravdepodobny...a na mp10 tech "alkaizeru" das tak maximalne... 2? s trochou stesti 3...fuxicek píše:s barbem jsem chodil MP10 alk runy, zabijel jsem uplne vse vcetne elitek a denne 10-15 lege(cca 2-3 hod hry), neni jediny duvod vymyslet takove blbiny, ledaze byste meli barba mrzaka a moc jste umirali.
Příště slušně. A není nutné napadat ostatní uživatele fóra. kojot
hele nepisu to tady pro tebe a tobe podobne, pisu to pro lidi, co hledaji radu a tu od tebe se zabityma cca 22k elitkama asi nedostanou, nedivim se, ze ti to vadi kdyz vidim toho tveho barba, na mp6 to uz musi byt asi utrpeni co? hele hraval jsem i s klukama v parte, co by ti mohli pisnout, ze je to pravda, ale od toho tu nejsme, prosim ignoruj prizpevky hracu, co uz maji neco nahrano a nejaka zkusenost je za nimi a zopakuji to znovu, ze na mp10 pri paragonu 100 mi padalo(minuly cas) 10-15 lege za herni seanci, to ze tobe spadnou dve je teda bida, ale nemusis se hned navazet do lidi joudo.
edit: "ledaze byste meli barba mrzaka a moc jste umirali" potrefena husa......
edit: "ledaze byste meli barba mrzaka a moc jste umirali" potrefena husa......
tomisco píše:Na MP10 jsem bez vysokého armoru také kapal. Snížil jsem to na MP8 a pohoda. Víc než farma legendárek mi to přišlo jako farma démonických esencí (zabíjel jsem i elity). Lege padla za hodinu jen jedna. Přitom když jsem potom ve druhém aktu jel Vault + oázu na MP6, legendárky padly 4 za 15 minut... Raději budu na lege a esence dál rychle běhat několik vhodných lokací za sebou na MP5-7, to je pak ta jedna legendárka za hodinu úplné minimum.
nepamatuješ si, jakým Questem staruje Vault? Nemužu to najít