Greater Rifts a Barbaři

Odpovědět
fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: Greater Rifts a Barbaři

Příspěvek od fuxicek » 04.05.2015, 14:57 hod.

paradni roll to je, ale zrovna u barba bych dal mnohem drive prednost, treba top rolu u poison amuletu........

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 04.05.2015, 15:25 hod.

Me by stacil kdyby mi padl aspon prumerny RoRG. Nevim cim to, ale cim dal vic mi padaji co se tyce ringu a amu jenom lejna. Nevim jestli to ma tak Blizz schvalne. A pritom ten ring farmit je rozhodne jednodussi nez Hellamu.

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 04.05.2015, 17:03 hod.

Nez ja dropl schopny Rorg,tak jsem malem o nervy prisel :D Ted se potykam s dalsim errorem :( nejsem schopny dat GR 50.Bud je monster malo,nebo naopak je jich dost,ale proste bosse neumlatim :( Jsem tak neschopny nebo je to jen uz o rollu riftu?Jak jste na tom vy barbari :) ???

Rhondien
Wraith

Příspěvek od Rhondien » 04.05.2015, 18:21 hod.

Fuxicek: a dropneš mi ho, prosím? :) :D

Dropnout obstojný resist amu je nadlidský výkon. Bohatě mi z Kadaly stačí dostávat ik kalhoty v ancient versi. A to nemluvím o ww rukavicích nebo ww botech.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 04.05.2015, 19:18 hod.

tak zrovna na amulety a ringy mam stesti, co se tyce dropu, o craftu radeji mluvit nebudu, pac 120x salvage

Hyp3rion
Fallen Shaman
BattleTag:Hyp3rion#2539

Příspěvek od Hyp3rion » 04.05.2015, 21:25 hod.

skyrim1988 píše:Nez ja dropl schopny Rorg,tak jsem malem o nervy prisel :D Ted se potykam s dalsim errorem :( nejsem schopny dat GR 50.Bud je monster malo,nebo naopak je jich dost,ale proste bosse neumlatim :( Jsem tak neschopny nebo je to jen uz o rollu riftu?Jak jste na tom vy barbari :) ???
tak 50 jeste neni az tak tezka ale uz je to trosku o stesti Ja si ho na SHC davam s barbem napohodu Hlavne prijde na guardiana no Ale 50 by nemela byt jeste tak velky rozdil v riftu Jiste neco to udela kdyz mas uplne blbej rift a moby ale melo by se to dat celkem s klidem

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 05.05.2015, 04:21 hod.

Hyp3rion : Na HC 50 v klidku :D ?Vidis to a ja ju nejsem schopny prelezt :( Chce to cas proste.Asi moc tlacim na pilu :D Jsem si najivne myslel,ze kdyz si dropnu A IK 2h,tak to hrave zmaknu a o tom to neni.Njn Strecha,spadni z oblacku a zkousej dal...

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 05.05.2015, 06:02 hod.

Postni battletag Hyp3rione ;)

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 05.05.2015, 10:05 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hyp3 ... o/59073435

neni to jen o gearu samozrejme Jinak nosim BOULDER BREAKER ale battle ten profil se updatuje hodne pomalu no ....

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 05.05.2015, 10:23 hod.

Tak určitě :)
Jasné, i když je to "jen o točení", tak na vyšších GR je taky potřeba nějaký skill. Ale zajímal mě tvůj gear, protože na tlučhuby narazíš všude :) Máš tam pěkné kousky, s tím se ta 50 musí opravdu hrát "na pohodu" :) Mě jeden pěkně ogearovanej barbar ripnul při DC na 48, do té doby jsem předchozí levely dával na první pokus a 50 byl cíl. Bohužel s tím co mám teď to bude složitější, ale pracuju na tom.

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 05.05.2015, 10:52 hod.

spis mas hodne zajimave (divne) poskladane skilly :D

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 05.05.2015, 11:00 hod.

Zdar, začal jsem točí točí s barbem teprve nedávno. Padla mi fajne palica, co mi boostla, že jsem šel včera singl HC 42, ale bylo to o hubu. Určitě mám na sobě hodně prostoru k zlepšení, hlavně to chce víc áček, když teď koukam na Hyp3riona :o)...

Chtěl jsem se zeptat na radu i dle kolegy z klanu, který mi včera říkal, že whirlwin na botech a na ramenech je skoro k ničemu (jestli proto, že nejde do tornád ale jen do točí točí?) a pak ještě to samé prý platí na prsten, kde jsou % do whirlwindu - měl jsem tam 300% tušim a proč je to k ničemu (mam ho teda ještě v podpisu, ale už jsem si vzal ten na cyklování elementů)? Musel jsem jít a už se nestihl zeptat...

Pak ještě, jestli ten lighting build s bacadlem je opravdu o tolik horší než physical? Když nemam lighting dědky, tak mam malou toughness (není unity) a lítá mi život jak o závod, to pak ale zase potřebuju tornáda na fury, abych fury mohl utrácet a mohl používat pořád WotB.

Díky za tipy, jedu od vydání vanilly barbara dá se říct poprvé, tak se radši ptám... Gemy nosim Tage, Pain a Borůvku...

Viz profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/58872056
Naposledy upravil(a) KryOn dne 05.05.2015, 11:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 05.05.2015, 11:13 hod.

@KryOn: +dmg Whirlwind na gearu přidává dmg i do tornád, ale skull grasp ne. Zbytek bych napsal později, pokud nenapíše někdo dřív.

@Hyp3rion: Skilly hodně střídám, takhle jsem to hrál včera na T6 a GR kolem 35. Dost to měním, takže tam není moc na co koukat. Na vysoká GR to hraju úplně jinak. Ale vždy Physical, protože bez toho healu si to nedovedu moc představit. Akorát teď nemám Unity, tak asi budu muset dát redukci na Berserku a to sebere ranec dmg, takže žádný útok na 50 asi nebude.

Edit pro KryOna: Ten prsten se může hodit na T6 na vyšší GR vůbec, tam Unity, SOJ nebo Convention of Elements. Ale obecně se nehraje, protože navýší jen dmg Whirlwindu, kterej toho tolik neudělá a na Tornáda nefunguje. + dmg Whirlwind je dobrej, jak jsem už psal, tak navyšuje i dmg Tornád. Element dědků je podle situace a jelikož mě nepřijde, že jejich dmg by byla zásadní, navíc pokud má člověk +element jen na bracerech, tak záleží spíš na tom jak to hraješ. Pokud se bavíme o vyšších GR, tak za mě jednoznačně Physical Whirlwind, kvůli healu. Díky tomu nastane problém s Fury, Weapon Master neudrží Fury na single target, takže potřebuješ dědky na Fury (physical) a pak buď Unity nebo Berserk na redukci dmg, ale to zase přijdeš o dmg, takže zamotanej kruh bez Unity.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 05.05.2015, 11:30 hod., celkem upraveno 2 x.

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 05.05.2015, 11:15 hod.

takze k ww:
+% do skillu z helmy a bot pridava dmg i na tornada ze setu - takze se rozhodne vyplati
skull grasp prsten (+-300% do ww) ten pridava dmg jen do samotneho ww ale ne do tornad ze setu - takze se nevyplati, mnohem lepsi na dps je convertor podle me

k elementu a fury:
lightning lidi jedou proto aby si mohli dovolit mit ancienty na 50% redukci coz je oravdu velky boost, sice pak musis mit i weapon master passivku (jinak na guardiana nebudes mit zadne fury) ale i tak se to dle meho nazoru vyplati vic (healing se da nahnat nekde jinde- rend,...) rend taky musis nosit aby jsi si udrzel perma berserka a popripade precastil ancienty kdyz ti skapou nekde v moltenech

k gemum:
pokud checs vazne pushovat tak musis mit traped. pain a taegug (ten je snad nejdulezitejsi) stejne je to pak uz casto o loveni lepsiho guardiana ... ty otravne proste preskocis a zkusis to znovu :-)

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 05.05.2015, 11:23 hod.

@Hyp3rion: Nezkoušel jsi Physical Whirlwind a Lightning dědky s Weapon Master, dá se takhle udržet Fury na Bossovi?

EDIT: zkusil jsem to a na single target neudržím Fury ani s Weapon Master + Unforgiving.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 05.05.2015, 11:54 hod., celkem upraveno 2 x.

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 05.05.2015, 11:25 hod.

Jasný, teď už chápu, díky... hlavně to furry bez lighting strašně klesá, ale zase včera když jsem byl u smradocha GR 42 bose, tak jsem měl problém právě naopak se životem, jakmile jsem do něj vběhnul, jen chvíli jsem tam vydržel, než mi šel život hodně dolu a regen byl moc pomalej a musel jsem dlouho čekat => nebyl cooldown na WotB... Asi bych to teď viděl na amulet odolnost poison/arcain/elekrika, unitku na výdrž => tornáda na healing a dědky na fury a čekat, až padnou lepší rolly věcí... Teda jestli u toho vydržim, jak už jsem psal jinde, točí se mi z něj trochu hlava z chudáka :o)

PS: už tam mam pěknej prsten na cyklaci elementů, jen není ještě battlenet ze včera přenačtenej...

díky za vysvětlení a rady
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

LordMiste
Wraith
BattleTag:LordMiste#2788

Příspěvek od LordMiste » 05.05.2015, 11:30 hod.

Dneska sem si v klidu zahrál Gr 53 krásnej rift sem mel a na konci zas Raziel a to už sem se těšil že to konečně pokořím :D Měl sem ho 3x po sobe a na tu 53 už sem ho neumlatil...

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 05.05.2015, 11:56 hod.

Stanley píše:@Hyp3rion: Nezkoušel jsi Physical Whirlwind a Lightning dědky s Weapon Master, dá se takhle udržet Fury na Bossovi?

EDIT: zkusil jsem to a na single target neudržím Fury ani s Weapon Master + Unforgiving.
ne neda musis mit light ww a jeste weapon mastera jinak se neudrzis ja jednom mobovi s dostatecnou fury na spamovani rendu
a taky si myslim ze rend na healovani bohate staci

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 05.05.2015, 12:36 hod.

To budu muset vyzkoušet, tuhle kombinaci jsem ještě nejel. Díky za tip.

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 05.05.2015, 13:46 hod.

np

tech moznosti je plno urcite ale zalezi taky na tom jakou mas synergii s gearem a podobne ...

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“