Tak jako taky mám amulet který by se dal pěkně prodat za 1,5m+ ale hodí seJokerLuk píše:head: Jedu jen barba a v 1. actu mi padl belt, který jsem prodal za 4M

Kolik vám tak padá na zem G v průměru ? max mi padlo v jedné kupce 1,2k víc ne

Tak jako taky mám amulet který by se dal pěkně prodat za 1,5m+ ale hodí seJokerLuk píše:head: Jedu jen barba a v 1. actu mi padl belt, který jsem prodal za 4M
Pokud využíváte i AH tak se podělím o osobní zkušenost:head píše:Taky nevim jak to lidi delaj.
Bud si farmej s DH ve 3 a 4 actu a tam padaj veci co se daj prodat v aukci za miliony.Nebo celej den cumej do aukce a kupujou levny veci a pak se je snazej prodat draho.
Normalnim farmenim s barbarem v 1 actu se neda vydelat tolik milionu.
sim tě jakej jedeš build na to inferno(act II) s dualama? já se plácám se štítem a deff buildem a sice neumírám, ale mam 10,5k dps a mlátim všechno půl hodiny(mam sekeru 660dps). mam 45k hp, resisty 500+(fire 850). kolik máš hp per hit? já mam na zbrani jen 310, což se mi zdá málo, ale na dražší si teprve vydělávámPunky píše:no zniz "trochu" dps a pridaj HP a rezisty... mam s dual wield okolo 17k dps, 8,5k armor, 50k hp a 800+ rezisty a ten act 2 je uz po patchi uplne oki... zalezi teda tiez aky hras build urcite no
naprosto souhlasím.včera sem to seběhl taky komplet bez jakykoliv problemů umřel jsme asi 5x ztoho 2x na Ghomovy než jem si přečetl že je zabugovanej a enraguje hned na začátku..... jel jsem 3 passivky na dmg s resistama 800.prostě pohoda hlavně třeba siegebreaker je děsná nuda padž skoro nic nedělá a ani ho nemusim kitovat.gl při farmě všemTomita píše:Tak tu máme patch 1.0.3... a za mě, inferno (a3) je teď neskutečnej faceroll.
Dal jsem víceméně full-clear actu (něco přes 30 elit/championů), siegebreakera, pavouka a azmodana v jednom runu a nepodařilo se mi umřít. A to jsem nic neskipoval. Jestli to takhle plánujou nechat, tak se nejspíš lehce změní paradigma ohledně povinnejch 800+all resist, blocku a dalších atributů a na druhou stranu se povalí víc dmg.
no v podstate taku tu "klasiku": http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZVb!cccZaZLalaiith píše:sim tě jakej jedeš build na to inferno(act II) s dualama? díky za odpověď