WW barb - moj gear

Patho
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Patho#2188
Re: WW barb - moj gear

Příspěvek od Patho » 19.11.2012, 17:06 hod.

taaaaak, po urcitom case sem pisem zase.... moj gear presiel zmenami.... pozrite sa a povedzte mi co som spravil zle, viem, na amulete stracam vela, dvaja kamarati(spiderer,este jeden) mi posielali svoj amulet, stracam tam cca 15k dmg, mam stale moj stary iba kvoli MF, vymenim amulet teda este neskor ;) ...este stracam dost na hell ringu, mam uplne weak roll, dufam ze casom rollnem lepsi...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Path ... o/17181412

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 20.11.2012, 03:36 hod.

Jako vyvoj tam je, ne ze ne :) Kazdopadne ten amulet bych hodil pryc okamzite - kdyz uz bych nekoukal po CD, tak minimalne CC 8% bych tam mit chtel a potom pokud budes mit finance jedno z CD nebo AS, klidne obetovat STR a nechat tam jenom VIT a nebo VIT + %life. Main hand OK, offhand bych resil krome CD i na nabrani statu - STR nebo VIT, cenove to bude porad prijatelne. Mozna kdyz se zadari tak ji sehnat s trosku vyssim DPS. Hellfire ring - jako STR a VIT ok, ale chybi tam zase CC nebo CD/AS, pripadne avg dmg, kterou by mozna snesl i ten druhy ring. IK set ok, mozna bych jen na rukavicich zkusil sehnat jeste jeden dmg stat, treba AS/CD. Kalhoty ok, Lacuni by jeste mohly mit CC, ale pak uz by to asi bylo cenove jinde. Ramena dobry.

Myslim, ze nejvic ti aktualne chybi CC a na tu bych se v pripade upgradu zameril - jako prvni amulet, jako druhy ring, u Lacuni tezko rict, CC dobry, ale 9 AS taky neni zanedbatelny, takze to bych nechal kdyztak az na konec, ale 4,5%+ ring a 8,5%+ amulet a je to hezkych 13-16% navic a to bude sakra znat ;)

Jinak peknymi zmenami jsi prosel :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 20.11.2012, 08:28 hod.

no, to cc by to asi chcelo aspon trochu este potiahnut hore... pokial mas peniaze na upgrady, tak nie je o com, chod do toho... dalsia vec mozno cd, teraz mas kolko, tak do 350%? to by som skusil tiez nejak, aj ked je tazke uz robit nejake taketo zmeny ked c lovek prekope gear no

a este dve otazky:
- ako sa ti hra z EF s tak relativne vysokym Fear procom? nie je to otrava pri tom WW barbovi? mne to slo neskutocne na nervy
- co tak pozeram, tak mas len 900 LoH a 237 LpS... to s tym davas pohode? niektore elitky na vyssom MP ti musia pekne zatapat... ci hras len mp 1-2?

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 20.11.2012, 14:59 hod.

amulet je uz novy... +10% cc
Nerozumiem kto by sa na LpS zameriaval.... v IK gloves je jeden LpS a vo vile wardoch tiez tak neviem ako si prisiel na cislo 237 LpS.... inak asi si zabudol este na life steal ktory je v pasku ;)
tak urcite fear sem tam otravuje, ale da sa to vyriesit napr. s ground stomp, skusal som ho a prislo mi to lepsie ako overpower, len dufam ze tak ako blizzard spominal ze sa ku ground stomp vrati este a bude zlepseni tak dufam ze to splnia ;) ..neviem ci si skusal pri tvojom WW barb ked ta to tak hnevalo ;)
bohuzial MP 1-2 nedavavam :( na farmu hravam co najrychlejsie vacsinou MP3... kluce beham MP6, rovnako aj uber bossov MP6

@EDIT: spiderer, dakujem velmi pekne za pomoc aj tu na fore aj v hre, cenim si... pokracuj v takejto praci :wave:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 20.11.2012, 15:07 hod.

no nezameriava sa na neho asi nikto, aj ked je to imo najpodcenovanejsi hp "gainer"... ten opasok som uplne prehliadol to je fakt, rovnako ako lps v rukach... takze mas ecelych 1k LoH, 3% LS a cez 500LpS... jo to by uz slo
ja som skusal na WW "klasike" echo a dost sa mi nepacil ako mobky fearovalo a utekali... prislo mi to otravne a pre podstatu tooho buildu nevyhovujuce... rovnako tak sa mi nepozdava tam ten ground stomp (je to super skill, ale skor do rendu mi pride)... ale tak ak to tebe osobne nevadi, nie je o com, to je len otazka perferencii asi

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 20.11.2012, 16:55 hod.

Me teda LoH 1k, 3% LS a 500 LpS prijde jako slusny nadstandard - osobne mam 680 LoH, 2,80% LS a 300 LpS a prijde mi to jako vyrazne vic nez je potreba - sice nehraju WW, ale chvilku jsem ho zkousel a s zivoty jsem problem nemel. Navic nekteri lide pouzivaji i u WW buildu Rend a ten pak resi prakticky veskery life gain nadstandardne. Fakt je ale ten ze pri 2,3M EHP ty zivoty vetsinou neklesaji zadnou zavratnou rychlosti a tak je na doleceni se vzdycky casu dost. Podle me se vsechny tyhle HP gainery strasne precenuji - v momente kdy si clovek postavi gear se slusnou defenzivou, tak se bez nich celkem slusne obejde i na vyssich MP a je porad dostatek casu si to v klidu v pulce HP orendovat a byt zase na full life. Na druhou stranu chapu ze s 500k EHP to holt asi clovek musi doplnovat prubezne, protoze ty HPcka litaji jak na horsky draze :D

Patho - rado se stalo, kdyz budes chtit nejakou konzultaci dej vedet, rad pomuzu - hraju ted sice mene, ale obcas se ukazu :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 21.11.2012, 06:20 hod.

no ano, ale tak nie vela ww barbov tu ma cez 2m ehp a defenzivne staty porovnatelne s tebou... sak ty si v podstate tank :) rend som rozmyslal aj ja zaclenit do buildu, je to skvely offense/defense skill, ale stale mi tam nejak ostava wc... taky prezitok, ale asi uz zvyk

azaxsyndrom
Gorebelly
BattleTag:Kargath #2439

Příspěvek od azaxsyndrom » 21.11.2012, 21:19 hod.

Ahoj rád bych využil tohoto topicu a obracím se zde na Vás se svým barbarem kterého jedu stylem WW ... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karg ... ro/7307300 Eguip je z 80% nadropovaný .Uvítám každou radu nebo i ostřejší kritiku .Momentálně v základu je 49.8 % CC se 288% CD all res okolo 600 s WC a DPS selfbuffed 70k ...Můj fond neni nějak užasný pohybuji se v částkách 400 000 až tři miliony .... Jináč na MP 1-2 Problem neni ...na MP 3 zž ty elite packy dávají solidně mordy kde musím vyčůraně utíkat a lečit se přes tornáda ze sprintu za mnou ..Předem Vám děkuji jak za ochotu tak i za Váš čas :)

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 22.11.2012, 17:02 hod.

tak moc financii na to nemas, ale tak z mojho pohladu by som zvysil life a life on hit, life 36k je dost malo... vyriesis to imho jednoducho setovymi pants blackthornes, neviem ci som to spravne napisal :D ziskas tam cca +400 life on hit, a +10% life... tak isto by si mal vyuzit aj IK setovy bonus +60 all res. pasek jasna volba, najlepsie s 3% life steal, ten nie je drahy.... doplnit to mozes s gloves pripadne s boots, co som sa dival aj IK boost dost cenovo padli... zbrane by si mohol kupit so socketom, tak isto aj helmu, kde mozes hodit drahokam k MF,% life, alebo +exp...

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“