Potrebuju poradit naky Tankovaci build

fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: Potrebuju poradit naky Tankovaci build

Příspěvek od fuxicek » 07.09.2012, 10:16 hod.

ta moje cesta je cesta s takrka nulovym poctem smrti moji a tudiz vsech clenu skupiny, uz te vidim, jak v silver spire 2 neco tlacis pred sebou, bez stitu a poradnych statu, proste tank je tank a jako tank to musi vypadat, ne tam saskovat a chcipat za kazdym rohem.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.09.2012, 11:35 hod.

fuxicek píše:ta moje cesta je cesta s takrka nulovym poctem smrti moji a tudiz vsech clenu skupiny, uz te vidim, jak v silver spire 2 neco tlacis pred sebou, bez stitu a poradnych statu, proste tank je tank a jako tank to musi vypadat, ne tam saskovat a chcipat za kazdym rohem.
No to tvoje hovado snad ani zabit nejde.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 07.09.2012, 11:44 hod.

nejlepsi bylo, kdyz jsem sel se dvema dh a wdckem, ja na zacatku tankoval a oni davali dmg, nejake behani a krapani do zeme je uplne k nicemu, pokud se budeme bavit o tankovani v parte, kde ja mam do 20k dps a ostatni 200k dps, pokud pojedu sam, uz to neni tankovani a tady si muzu jet, co me napadne, sel jsem ctverku snad stokrat a jen jednou jsem zazil barba, co za celou ctverku ani jednou nezdechl, vetsina porad na hrnci a nakonec nastvane leavujou, zatimco ja si spokojene tankuju a sekam a sekam. rad bych videl punkyho, jak natahne v silver spire 2 tri packy a ubeha to a nevim co, tady je nejlepsi byt tucne hovado, dat build, ktery jsem napsal a ostatni se musi postarat o dmg.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.09.2012, 12:43 hod.

fuxicek píše:nejlepsi bylo, kdyz jsem sel se dvema dh a wdckem, ja na zacatku tankoval a oni davali dmg, nejake behani a krapani do zeme je uplne k nicemu, pokud se budeme bavit o tankovani v parte, kde ja mam do 20k dps a ostatni 200k dps, pokud pojedu sam, uz to neni tankovani a tady si muzu jet, co me napadne, sel jsem ctverku snad stokrat a jen jednou jsem zazil barba, co za celou ctverku ani jednou nezdechl, vetsina porad na hrnci a nakonec nastvane leavujou, zatimco ja si spokojene tankuju a sekam a sekam. rad bych videl punkyho, jak natahne v silver spire 2 tri packy a ubeha to a nevim co, tady je nejlepsi byt tucne hovado, dat build, ktery jsem napsal a ostatni se musi postarat o dmg.
Presne tak, sveho wizza mam vicemene do party, vetsinou mam dva monky a barba vepredu, takze leharo, jen se kocham tema zlutyma cislama.:-)
Na solo mam barba a taky spokojenost.:-)
Taky budu jednou tak tucnej doufam.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 07.09.2012, 14:24 hod.

fuxicek píše: rad bych videl punkyho, jak natahne v silver spire 2 tri packy a ubeha to a nevim co,
neviem preco by som to robil ked na farmenie je act 4 uplne najhorsi a defacto okrem progresu a dohrania hry ho nema zmysel hrat... o statoch som nepisal nic, akurat o tom tvojom stite ako o must have... napr na act 3 ti staci e za 3 miliony (pred patchom) a si "nesmrtelny" a to nemas ani stit a este aj nieco zabijes sem tam ked to hras na solo... takisto ten cc tank build co som pisal... tak na youtube bolo este pred pvym velkym patchom, kedy kapala vacsina ludia vase vyssie ako act 1, video, kde chlapik v trochu lepsom geare pretankoval cele inferno v parte s 2x Dh a wizzom s tym ze raz zomrel on a dh a raz cela parta... tak asi to nebolo az take saskovanie no

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 07.09.2012, 14:58 hod.

a presne o tom to je, k tomu abys byl dobry tank, musis utankovat i ctverku, nezajima me, ze nekdo nekde na youtubu neco udelal, ja se bavim, co jsem udelal ja, to ze jsem daval trojku jen jednoruc, kdyz se vygenerovali slabe affixy monster je proste pravda, ale i ve trojce se muze vygenerovat neco, co ti da zabrat, nicmene s buildem, ktery jsem ti napsal, to utankujes a proletite to v parte jak rakety. ono jde spis o to, ze tank by mel vydrzet vse a ja v tankovaci sestave mam 3100000 EHP, takze stojim treba v peti arcane beamech, pod nohama ohen, jeste do me sijou a v pohode si to davam, protoze to ustojim a uhealuju a tom je tank, vse jine je jako tank kontraproduktivni, ty to musis natahnout na sebe a ostatni to sfouknout jak svicku a pokud se u toho hybes, tak to prodluzujes a neni to proste tak efektivni, ale jo, kazdy at si tankuje jak chce, kazdy, komu jsem kdy pomahal tankovat ti potvrdi, ze je to nejlepsi zpusob, protoze, kdyz zacnes vymyslet blbiny a umirat. a muzu te ujistit, ze bez stitu jako tank nemas nejmensi sanci neco tankovat bez smrti, ted jsem vyzkousel rozdil mezi s a bez a je to tak brutalni, ze bys to musel asi zkusit taky, aby jsme mohli o tom debatovat. pridej si me ve hre, velice rad se na tebe mrknu, jak tankujes trojku bez stitu a nezemres ve ctyrech hracich. fuxicek#2233

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 07.09.2012, 22:03 hod.

hmm...
- pre koho ten act 4 vlastne potrebujes utankovat ked ho skoro nikto nehra?
- pri tom cc tank builde sa nemas dovod hybat... jedine u elit je ten build nie az tak efektivny, ale to nevdiim afektivitu ani v tom tvojom co sa tyka kontroly battlefieldu
- ja nemam equip na tanka, momentalne D3 ani nehram, ale ked mi ten equip das a k tomu 3 kvalitne dps, nemal by to byt problem po troche treningu a dostania sa spat do hry
- inak cely cas ti unika asi to co chcel zakladatel temy... on si pytal nejak kvazi tank build na solo hru... to ze tu stale riesis tanka do party ktory nepotrebuje mat ziadnu dmg, je sice z mojho pohladu v pohode, ale mierne mimo, kedze to chlapikovi nepomoze

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 08.09.2012, 08:19 hod.

ok mas pravdu, jsem proste mimo, proto hraju tanka solo a tankuju si to sam pro sebe. a nejde o to, jestli tu ctverku nekdo hraje, nebo nehraje, je to jakysi test, jestli ta postava stoji za neco nebo ne, a vubec kazdy at si hraje jak chce ne? me zajima progres jen na moji postave a ostatni uz resit nebudu. jinak jsem zmenil z tanka na dps barbra a uz umiram, ted jsem prosel cely act dve a jednou jsem zemrel, za dve hodiny hotovo a udelal jsem cely jeden paragon z 16 na 17. a myslim, ze chlapikovi nepomuze nic, pokud si to chce tankovat sam pro sebe.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“