Když se dobře podíváš, tak tam Tomita sice nemá LPH, ale má 5,3% Life Steel, což má v konečném důsledku podobný účinek. Zřejmě se dokáže dostatečně dokrmit rozdaným damage.Ravenwolf píše:Teď jste mi fakt nasadili brouka do hlavy :-D Jakto, že hrajete bez revenge wtf a bez LPH a jiných healu. Mám 900 ressisty 40% block chance, 10k damage, 20% meele redukci 37k hp a prostě chcipam jak malá holka :-D
Lehci je ignore pain s tou runou co dava 20% nebo kolik life steal, protoze to vyjde lepe nez shanet nejaky slusny equip, ktery by navic jeste mel life steal, ale jak jsem psal vyse. Lepe je mit life per hit.Avenger píše:Osobne si myslím , že sa ten gear oplatí spraviť tak aby si vymačkal max life steal (hlavne ak hráte s 2h) a k tomu zohnal pár plechov s LPH, na zbraniach môžu byť tieto staty súčasne.
Resisty, block přes 25%, Life on Hit.kalusak222 píše:Mám na vás takový dotazmůže mi někdo říct specifikace na to abych dával Akt 2
už mě nebaví farmit akt 1
![]()
Kolik ty resisty asi ? +- mám teď 600(War Cry)Adagio píše:Resisty, block přes 25%, Life on Hit.kalusak222 píše:Mám na vás takový dotazmůže mi někdo říct specifikace na to abych dával Akt 2
už mě nebaví farmit akt 1
![]()
To už ujde. Nejde o to dávat všechno do dmg, 10k je fakt luxus, life mít tak kolem 40k, Life on Hit minimálně 300, ale pokud nepoužíváš frenzy a nemáš zbraň se slušnym attack speed, tak to ani nemá cenu.kalusak222 píše:Kolik ty resisty asi ? +- mám teď 600(War Cry)