Jak na WW?

Odpovědět
tomisco
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tomisco#2845
Re: Jak na WW?

Příspěvek od tomisco » 28.12.2012, 20:01 hod.

Jsem prave v praci a na AH nemuzu, ale pokud si dobre pamatuji, tak Innas kalhoty s 50-60 strenght a 8% AS pred nedavnem staly par melounu a na AH jich bylo dost. Pomerne laciny zpusob, jak WW barbarovi zvednout dps a zrychlit ho. Sice na ukor vitality, ale ta se holt muze nahnat jinde.

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 28.12.2012, 21:57 hod.

Hlavně si hlídej break pointy, aby sis nekoupil attack speed jen na parádu, tj. na zlepšení DPS v character screenu, ale ne v realitě.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... R2c#gid=77
-
Zrovna se Skornem je break na 18%, takže jestli už máš jeden item 9%, ty INNA kaťata musí mít také 9%, ne 8%.
Obrázek

geekker
Fallen Shaman
BattleTag:geekker#2851

Příspěvek od geekker » 03.01.2013, 15:36 hod.

Halen píše:Hlavně si hlídej break pointy, aby sis nekoupil attack speed jen na parádu, tj. na zlepšení DPS v character screenu, ale ne v realitě.
-
Zrovna se Skornem je break na 18%, takže jestli už máš jeden item 9%, ty INNA kaťata musí mít také 9%, ne 8%.
Diky a break pointy mas namysli konkretne co?? je nejaka optimalni hranice te rychlosti? ja bych rad jel onehandy ale se socketem jsou zatim nerealne drahy abych se dostal na podobny Crit dmg to bude dost tezky. nebo je nejaky levnejsi prostsi zpusob na ktery jsem neprisel. Zatim se Scornou MP5 v pohode pokud nemaji nejaky moc prisny affixy tak je celkem jednoduchy.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.01.2013, 10:46 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4902400739

tu to mas vysvetlene vsetko dopodrobna

geekker
Fallen Shaman
BattleTag:geekker#2851

Příspěvek od geekker » 04.01.2013, 11:02 hod.

Děkuji velmi sice jsem z toho trosku tumpachovej ale snad si z toho odnesu nejake moudro do ceho jak investovat a jaky staty ladit smerem k efektivite dmg:-) ted zrovna prave zkousim onehandy no chtelo by to vice penez:-)) ale i tak je survivalita celkem slusna.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 09:08 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Punk ... ro/1927486

tento skill "setup" som vcera skusal zrhuba 2 hodinky na mp1 a mp2 a musim povedat, ze zatial je to pocitovo najrychlesie, co som skusal... je to v podstate perma ww sprint... spravne pouzivany FCH so Staminou je neskutocny fury gainer... + ta animosity velice slusne boostuje vsetky fury gain skilly... chcelo by to este pick up radius niekde, nakolko ale niesom nejak farmar ktory by spravil 10 runov denne, tak to neriesim

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 11.01.2013, 11:19 hod.

Halen píše:Hlavně si hlídej break pointy, aby sis nekoupil attack speed jen na parádu, tj. na zlepšení DPS v character screenu, ale ne v realitě.
-
Tohle je zajímavá tabulka, ale já se v ní nevyznám, mohl by někdo zkusit mi to vysvělit "pro blbce"(nebo doplnit podle mé postavy) abych věděl jak na tom jsem??
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/16743082

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 11:32 hod.

sak vyplnis si polozky podla svojho gearu ktory mas, resp len MH a OF, potom das ci pouzivas enchantressku alebo nie (ta jedina z followerov ma vplyv na reslut toho vypoctu kedze dvyha AS) a potom v prvych dvoch stlpcoch vidis kolko % ASI potrebujes bez a s WOTB na kolko tornad a kolko hitov pri WW (to vidis prekvapivo v tych druhych dvoch stlpcoch :) )

edit: mal som po obede trochu cas tak som ti to pozrel (ale skus si to aj sam, nech tomu rozumies co vlastne ako a preco funguje...) a momentalne si na tom takto nejako

bez wotb: potrebujes +13% ASI aby si sa dostal na dalsi break point s MH, alebo aspon +8% ASI aby si sa dostal na dalsi break poinst s offhandou... naopak, mozes si dovolit niekde dat prec 1% ASI a nic sa nezmeni v zmysle dmg z tornad a WW

s wotb: potrebujes +5% ASI aby si sa dostal na dalsi break point s MH, alebo aspon +1% ASI aby si sa dostal na dalsi break point s offhandou... naopak, mozes si dovolit niekde dat prec 12% ASI a nic sa nezmeni v zmysle dmg z tornad a WW

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 11.01.2013, 14:53 hod.

NO nejhorsi je, e i tak nevím co mi ta tabulta říká asi jsem jinej :)
Když tak dám první zbraň co doplním do řádku pod tím ?? (IAS a APS)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 11.01.2013, 15:10 hod.

mas to tam vysvetlene dole, ale oki, momentalne sa nudim v praci, takze...

IAS: increas atack speed (je to na weaponach... dviha to AS zbrane, ma vplyv len na tu konkretnu zbran)
APS: atacks per second (je to napr na Echoing Fury... dviha to tiez AS zbrane, avsak plati to pre obe weapony... preto je napr echo niektorymi tak cenene)
ASI: atack speed increased (je to na ostatnych castiach gearu, alebo vychadza zo skillov... plati tiez pre obe weapony)

vsetko su to affixy ktore najdes na itemoch... prve dve vyplnas do tabulky podla toho ake mas weapony... posledny potom hladas v tych stlpcoch podla hodnoty ktoru mas/chces mat

takze v tvojom pripade das ako main hand 1h- AXE, ako off hand 1h- DAGGER, kolonky IAS a APS ostavaju na 0lovych hodnotach, kedze sa tieto affixy na tvojich konkretnych itemoch nenachadzaju... potom do kolonky enchantress hodis cislo 3, pretoze to je hodnota ktorou ti zvysi AS vdaka jej skillu a nasledne uz len pozries, v akej si kategorii a kolko ti treba nabrat ASI z itemov, aby si sa dostal na dalsi break point

vincdrago
Fallen Shaman
BattleTag:vincdrago#1334

Příspěvek od vincdrago » 12.08.2013, 17:36 hod.

sepsal jsem průvodce na WW build, kdyby někdo chtěl, můžete se podívat, takhle rozsáhle to není ani v eng, odkaz zde

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“