Tak mam udělanej GR 43, překopal jsem trochu sklilly a styl a ted pravidelně davam ty 40-42 GR, jelikož stále nemám ani Furnace ani A Maximus tak chodim s craftem od kováře, mrknout můžete tady http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908 GR 44 mi utekl o asi 20 s tak že nereálnej neni.
Ryliah - trialy chodim se stejnym co chodim pak GR, nevbaví mě to přehazovat a dělam kliče 41-42 což mi stačí.
Tak se mi povedlo na solo gr 48 v case 13:33 ale musim rict ze to mohlo bejt lepsi. Parkrat sem nesmyslne umrel a ted se chystam na 50 tak sem zvedavej.
Hold má někdo štěstí, no. Mě zatím padly dvě Furnancky a obě obyč a ještě navíc s nic moc rollem, takže ty jsou pro mýho berana k ničemu... Raději hraju physical build a s tím sem spokojenej... Má hranice je zatím gr 36, ale mám na rozhodně navíc...
Dikec vsem. Jinak ted mam zalusk na 49 nebo 50 a sem zvedavej jaky to bude po patchi na solo pro barba. Zatim sem koukal na ptrku ma prvni gr60 v case 7:53 coz je mazec.
Tak dneska se mi podařilo dat s beranem nejdřív gr 39 na druhý pokus, první poku mi unikl o +- minutu, druhý už šel a konce jsem měl i časovou rezervu. Před malou chvílí jsem dal gr 40 a zbývalo mi slabých půl minutou, takže jsem dostal klíč na 41 a myslím, že i ta je reálná.