Barbar Rend skill build.
Včera jsem to testoval vyměnil jsem pasivku Tauht as nails za Bloodhirst a runu z Rendu Blood za Lacerate. Nejaký efekt se dostavil ale není to žádný zázrak, nicméňě jde to i touhle cestou.
Dmg rendu se počítá jen s main hand zbraně. Jaké vlastnosti se zbraně č. 2 se mohou pomoci rend-barb buildu.
Vím o crit dmg, atac speed, life steal. Znáte ještě nějaké výhody oproti použití štítu či dvouručky?
Dmg rendu se počítá jen s main hand zbraně. Jaké vlastnosti se zbraně č. 2 se mohou pomoci rend-barb buildu.
Vím o crit dmg, atac speed, life steal. Znáte ještě nějaké výhody oproti použití štítu či dvouručky?
Re: Barbar Rend skill build.
tak zalezi aj tak nejak od zvysku skillov ktore pouzivas... inak vseobecne na rend asi naj 2h nejaka brutalna
Výhoda štítu je v tom, že se můžeš méně hlídat, abys neumřel ... nějakej stormshield s 30+% blockem a CC 8-10% , přidá dost +str. , přidá all res až 80 ...
no jo, ale to uz potom nie je barbar, ale "paladin" ale nie tak zalezi od playstylu, ked chces vsadit na dmg tak chod do 2h, ked chces mat nejaku zivotnost tak kludne chot do 1h+shield... napr na bossov pri farme hf ringu mi pride tato kombinacia lepsia, ja som tiez kupil storm + starucku HoC a s tym pojdem najblizsie
Tak záleží, jak chceš ty hrát no
A mě to vůbec nevadí, že jsem si z něj "paladina" udělal
I tak jsem měl s critem 500k - 1M dmg.
A mě to vůbec nevadí, že jsem si z něj "paladina" udělal
I tak jsem měl s critem 500k - 1M dmg.
jasne, sak to bolo smerovane Milionovy to s tym playstylom atd... ja to mam tak niekde medzi, snazim sa drzat si relativne dobre def staty, ktore mi trochu brzdia dmg, ale da sa ist aj cestou total dmg a aj s polovicnou defense to proste rollovat secko
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak jsem vcera poridil IK chestku a ted uz nevim, co by me mohlo zabit.
At jedu se shieldem, s dualkama..:-)
Ten rend je paradni, prokladam to revengem, kterej dava sam o sobe pekny slupky...:-)
Ma nekdo zkusenosti s overpower, nebo rad bych tam nahodil nejakej destroyer skill ale snad krome earthquake me nic nenapada....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ten rend je paradni, prokladam to revengem, kterej dava sam o sobe pekny slupky...:-)
Ma nekdo zkusenosti s overpower, nebo rad bych tam nahodil nejakej destroyer skill ale snad krome earthquake me nic nenapada....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Overpower jsem hral docela dlouho v Rend buildu, ale pak si Petros zacal stezovat, ze to vypada jako by mu co 10s padla legendarka, tak jsem tam dal Hammer Earthquake jsem taky zkousel, ale elity z toho chtely porad chodit pryc a na bily moby toho byla skoda Ale kdyz jsem sel treba s frost wizem, kderej to mrazil a ja tm hodil brutalni earthquake, tak to melo ucinek velmi dobrej
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To me vykladej, co chodim s monkem tak kazdou chvilu nevim co to je za spell tam vidim ten kuzel.:-D
Tak ten op schvalne prubnu dneska.:-D
Tak ten op schvalne prubnu dneska.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No nevím, myslím, že u UberBossů jde spíš o dmg... neumím si představit jak bych časově zvládal třeba MP9 s jednoručkou a štítemPunky píše:no jo, ale to uz potom nie je barbar, ale "paladin" ale nie tak zalezi od playstylu, ked chces vsadit na dmg tak chod do 2h, ked chces mat nejaku zivotnost tak kludne chot do 1h+shield... napr na bossov pri farme hf ringu mi pride tato kombinacia lepsia, ja som tiez kupil storm + starucku HoC a s tym pojdem najblizsie
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
no to bude asi tym, ze nie kazdy chodi mp9 ja som bol raz mp6 a mp7 a nebol som tam ako hlavny dmg delaer, ale ako skor tank/support dmg a na to mi prislo dobre mat block za cenu nizsej dmg... neviem aku velku musi mat clovek dmg, aby sa len vdaka rendu a ls healoval z jedneho targetu do plnych napr na mp9, alebo nizsie
Tak to ti neřeknu, ale při mém dmg mi stejně musí rend critnout, aby ty healthy letěly pořádně nahoru třeba u UberSiegebrakera, jinak stoupaj fakt pomalu... na Magdě a Skeletonovi se vyrenduju i ze single targetu a u Smraďocha a Rakanotha to jde taky ze single, ale je lepší na sobě buď držet oba dva, nebo když prostě jednoduše vedle sebe bejt nechtěj, tak se alespoň přiléčovat z těch jejich potvor co pouštěj, je to taková pojistkaPunky píše:no to bude asi tym, ze nie kazdy chodi mp9 ja som bol raz mp6 a mp7 a nebol som tam ako hlavny dmg delaer, ale ako skor tank/support dmg a na to mi prislo dobre mat block za cenu nizsej dmg... neviem aku velku musi mat clovek dmg, aby sa len vdaka rendu a ls healoval z jedneho targetu do plnych napr na mp9, alebo nizsie
No já taky furt po nějaký IK chestě pokoukávám, ale když ony ty s pěknejma statama jsou tak strašně mooc drahý Už dva měsíce obětuju domácí zvířata, aby mi padla, ale stále nic... Asi budu muset přitvrditKuki10 píše:Tak jsem vcera poridil IK chestku a ted uz nevim, co by me mohlo zabit.
btw. Jinak nejlepší destroyer je podlě mě nekompromisně HotA, hned po update zaujal místo, kde se střídal revenge s overpower... Skill, kterej může barbar spamovat a rozdávat hity za několikamilióny, je dobrej skill :-)
Spíš se teď trápim a zabývám výběrem něčeho vážně plošnýho, protože expení vyšších MP je neefektivní a když jedu nižší tak rozdávám zbytečněj over dmg....
Celou dobu se snažím udělat "nesmrtelnýho barbara" vždy je to trochu i na úkor dmg, ale v poslední době se mi daří i dmg zvedat. Chtěl bych se dostat na nějaký 100 - 130k dmg un.
Když jsem po víkendovém upgradu zkoušel novou výzbroj na MP4 v partě dva wd a jeden papírový DH, bylo to hodně pomalý, protože všichni většinou chcípli po 5-10 vteřinách, když jsme potkali elitky a já je musel udolat sám. Jediné co mě dokáže zabít jsou falleni od alkajdy a lasery společně s waller. Jinach nechcípam.
Chtěl bych do party nějakého pořádného dmg dealera ,kterého bych se snažil chránit a dávali si větší MP. Když hraju sám tak na MP5, ale v partě je to prostě lepší, zábavnějíší.
Když jsem po víkendovém upgradu zkoušel novou výzbroj na MP4 v partě dva wd a jeden papírový DH, bylo to hodně pomalý, protože všichni většinou chcípli po 5-10 vteřinách, když jsme potkali elitky a já je musel udolat sám. Jediné co mě dokáže zabít jsou falleni od alkajdy a lasery společně s waller. Jinach nechcípam.
Chtěl bych do party nějakého pořádného dmg dealera ,kterého bych se snažil chránit a dávali si větší MP. Když hraju sám tak na MP5, ale v partě je to prostě lepší, zábavnějíší.