Barbar Rend skill build.

Odpovědět
Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:
Re: Barbar Rend skill build.

Příspěvek od Milion » 08.11.2012, 11:05 hod.

Včera jsem to testoval vyměnil jsem pasivku Tauht as nails za Bloodhirst a runu z Rendu Blood za Lacerate. Nejaký efekt se dostavil ale není to žádný zázrak, nicméňě jde to i touhle cestou.

Dmg rendu se počítá jen s main hand zbraně. Jaké vlastnosti se zbraně č. 2 se mohou pomoci rend-barb buildu.
Vím o crit dmg, atac speed, life steal. Znáte ještě nějaké výhody oproti použití štítu či dvouručky?

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.11.2012, 11:18 hod.

tak zalezi aj tak nejak od zvysku skillov ktore pouzivas... inak vseobecne na rend asi naj 2h nejaka brutalna

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 09.11.2012, 07:19 hod.

Výhoda štítu je v tom, že se můžeš méně hlídat, abys neumřel ... nějakej stormshield s 30+% blockem a CC 8-10% , přidá dost +str. , přidá all res až 80 ...
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 09.11.2012, 08:41 hod.

no jo, ale to uz potom nie je barbar, ale "paladin" :twisted: ale nie tak zalezi od playstylu, ked chces vsadit na dmg tak chod do 2h, ked chces mat nejaku zivotnost tak kludne chot do 1h+shield... napr na bossov pri farme hf ringu mi pride tato kombinacia lepsia, ja som tiez kupil storm + starucku HoC a s tym pojdem najblizsie

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 09.11.2012, 09:08 hod.

Tak záleží, jak chceš ty hrát no :)
A mě to vůbec nevadí, že jsem si z něj "paladina" udělal :D

I tak jsem měl s critem 500k - 1M dmg.
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 09.11.2012, 09:12 hod.

jasne, sak to bolo smerovane Milionovy to s tym playstylom atd... ja to mam tak niekde medzi, snazim sa drzat si relativne dobre def staty, ktore mi trochu brzdia dmg, ale da sa ist aj cestou total dmg a aj s polovicnou defense to proste rollovat secko

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.11.2012, 10:53 hod.

Tak jsem vcera poridil IK chestku a ted uz nevim, co by me mohlo zabit.:)
At jedu se shieldem, s dualkama..:-)
Ten rend je paradni, prokladam to revengem, kterej dava sam o sobe pekny slupky...:-)
Ma nekdo zkusenosti s overpower, nebo rad bych tam nahodil nejakej destroyer skill ale snad krome earthquake me nic nenapada....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 09.11.2012, 10:59 hod.

Overpower jsem hral docela dlouho v Rend buildu, ale pak si Petros zacal stezovat, ze to vypada jako by mu co 10s padla legendarka, tak jsem tam dal Hammer :D Earthquake jsem taky zkousel, ale elity z toho chtely porad chodit pryc a na bily moby toho byla skoda :) Ale kdyz jsem sel treba s frost wizem, kderej to mrazil a ja tm hodil brutalni earthquake, tak to melo ucinek velmi dobrej ;)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.11.2012, 11:01 hod.

To me vykladej, co chodim s monkem tak kazdou chvilu nevim co to je za spell tam vidim ten kuzel.:-D
Tak ten op schvalne prubnu dneska.:-D

blowik
Quill Rat
BattleTag:Blowik#2871

Příspěvek od blowik » 09.11.2012, 11:23 hod.

Punky píše:no jo, ale to uz potom nie je barbar, ale "paladin" :twisted: ale nie tak zalezi od playstylu, ked chces vsadit na dmg tak chod do 2h, ked chces mat nejaku zivotnost tak kludne chot do 1h+shield... napr na bossov pri farme hf ringu mi pride tato kombinacia lepsia, ja som tiez kupil storm + starucku HoC a s tym pojdem najblizsie
No nevím, myslím, že u UberBossů jde spíš o dmg... neumím si představit jak bych časově zvládal třeba MP9 s jednoručkou a štítem :shock:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 09.11.2012, 11:39 hod.

no to bude asi tym, ze nie kazdy chodi mp9 ;) ja som bol raz mp6 a mp7 a nebol som tam ako hlavny dmg delaer, ale ako skor tank/support dmg a na to mi prislo dobre mat block za cenu nizsej dmg... neviem aku velku musi mat clovek dmg, aby sa len vdaka rendu a ls healoval z jedneho targetu do plnych napr na mp9, alebo nizsie

blowik
Quill Rat

Příspěvek od blowik » 09.11.2012, 11:47 hod.

Punky píše:no to bude asi tym, ze nie kazdy chodi mp9 ;) ja som bol raz mp6 a mp7 a nebol som tam ako hlavny dmg delaer, ale ako skor tank/support dmg a na to mi prislo dobre mat block za cenu nizsej dmg... neviem aku velku musi mat clovek dmg, aby sa len vdaka rendu a ls healoval z jedneho targetu do plnych napr na mp9, alebo nizsie
Tak to ti neřeknu, ale při mém dmg mi stejně musí rend critnout, aby ty healthy letěly pořádně nahoru třeba u UberSiegebrakera, jinak stoupaj fakt pomalu... na Magdě a Skeletonovi se vyrenduju i ze single targetu a u Smraďocha a Rakanotha to jde taky ze single, ale je lepší na sobě buď držet oba dva, nebo když prostě jednoduše vedle sebe bejt nechtěj, tak se alespoň přiléčovat z těch jejich potvor co pouštěj, je to taková pojistka :D

blowik
Quill Rat

Příspěvek od blowik » 09.11.2012, 12:02 hod.

Kuki10 píše:Tak jsem vcera poridil IK chestku a ted uz nevim, co by me mohlo zabit.:)
At jedu se shieldem, s dualkama..:-)
Ten rend je paradni, prokladam to revengem, kterej dava sam o sobe pekny slupky...:-)
Ma nekdo zkusenosti s overpower, nebo rad bych tam nahodil nejakej destroyer skill ale snad krome earthquake me nic nenapada....

No já taky furt po nějaký IK chestě pokoukávám, ale když ony ty s pěknejma statama jsou tak strašně mooc drahý :D Už dva měsíce obětuju domácí zvířata, aby mi padla, ale stále nic... Asi budu muset přitvrdit :evil:

btw. Jinak nejlepší destroyer je podlě mě nekompromisně HotA, hned po update zaujal místo, kde se střídal revenge s overpower... Skill, kterej může barbar spamovat a rozdávat hity za několikamilióny, je dobrej skill :-)

Spíš se teď trápim a zabývám výběrem něčeho vážně plošnýho, protože expení vyšších MP je neefektivní a když jedu nižší tak rozdávám zbytečněj over dmg....

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 19.11.2012, 08:47 hod.

Celou dobu se snažím udělat "nesmrtelnýho barbara" vždy je to trochu i na úkor dmg, ale v poslední době se mi daří i dmg zvedat. Chtěl bych se dostat na nějaký 100 - 130k dmg un.

Když jsem po víkendovém upgradu zkoušel novou výzbroj na MP4 v partě dva wd a jeden papírový DH, bylo to hodně pomalý, protože všichni většinou chcípli po 5-10 vteřinách, když jsme potkali elitky a já je musel udolat sám. Jediné co mě dokáže zabít jsou falleni od alkajdy a lasery společně s waller. Jinach nechcípam.

Chtěl bych do party nějakého pořádného dmg dealera ,kterého bych se snažil chránit a dávali si větší MP. Když hraju sám tak na MP5, ale v partě je to prostě lepší, zábavnějíší.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“