Nový build MP10 Keep Depths 2
...a takto to dopada, ked niekto zobere char ktory nikdy nehral, pretoze pocul ze je najlepsi, vrazi do neho stovky milionov, zacne ho hrat bez toiho aby si zistil nejake mechaniky atd a ked to nefunguje ako na tych videach, tak sa cuduje, preco...
bez urazky wirgie...
bez urazky wirgie...
Re: Nový build MP10 Keep Depths 2
neni pravda co rikas Punky. Ale mozna ze ty kdyz jsi zacal poprve hrat s jakoukoliv postavou, mel jsi ji dokonale zmaknutou. Pro radu jsi si nikam chodit nemusel, proc taky? Ja bohuzel musim, nebot jsem si o postave nic nezjistoval a zacal jsem hrat narychlo, ale ucim se zapochodu a barba jsem si vybral, protoze jsem chtel a ne ze nekdo kdosi cosi o nem vykladal ze je nejlepsi..
jinak v poho
itemy ktere chci vymenit me staly par milionu, ne stovky, takze zadna katastrofa :o)
jinak v poho
itemy ktere chci vymenit me staly par milionu, ne stovky, takze zadna katastrofa :o)
jasne, pohode, koniec koncov, je to tvoja vec... nechal som sa uniest
inak vcera v noci som este dal 5 runov a v kazdom padla leg/set vec... sice secko brimston, ale je to aspon kus motivujuce... pada mi to normal snad viacej ako demonic essencie
inak vcera v noci som este dal 5 runov a v kazdom padla leg/set vec... sice secko brimston, ale je to aspon kus motivujuce... pada mi to normal snad viacej ako demonic essencie
nekdo tu psal ze je to hrozne pomaly? ja mam pocit ze se nezastavim a porad mam co delat, hlavne zadna nuda a od dnesni noci do ted PL 5-20...ja vim ze 15 levelu je malo, budu muset zapracovat a legy co mi spadly si necham na pozdejsi identifikaci...stejne to bude vsechno crap tak at me to nedemotivuje :o) a imm set si asi necham, na prochazeni mezi portama se hodi
nie je to pomale, povedal by som praveze jedna z naj moznosti nie len na leg, ale aj na XP... za 3-4 minutovy run dam tak 6-7m expov
- standa0071
- Fallen Shaman
Som rád že sa to tu takto rozbehlo a už to má tento topic cez 3000 zobrazení, čo je celkom good inak odkedy som to sem napísal tak mi to absolútne prestalo padať málokedy sa mi teraz stane že mi dropne legendárka.. ale stále to skúšam..
tak na akom to hras MP? ta 10tka je proste dobra no
Me ted spadlo asi 10 leg, je to proste o nahode a XP jedou taky dobre, mam ale jen sutr v helme. Kdyz bych dal followerovi hellfire ring a ten druhy prsten s bonusem, prictou se mi jejich bonusy?
jinak co presne znamena ten skill BRAWLER?
jinak co presne znamena ten skill BRAWLER?
ten bonus sa u followera tiez pocita
presne co je tam napisane ked mas do 8y okolo seba 3a viac mobov dostavaju o 30% vyssi dmg
presne co je tam napisane ked mas do 8y okolo seba 3a viac mobov dostavaju o 30% vyssi dmg
bonus od followerov na XP/MF/GF je 20% z hodnot, ktore maju... keby si mal HF ring a Leoeric signet s dokopy 60% bonusom, tak tebe to pridava 12%
brawler tak ako sa tam pise, len teda doplnim Borisa, ze pokial mas do 8yardov aspon troch mobov, tak robis vacsiu dmg celkovo, cize pokial pouzijes rend s ravage ktory je na 17 yardov, vsetky mobky v okoli dostanu 30% vacsiu dmg... ze sa to proste nevztahuje len na tych 8yardov... inak je to vidno aj v ingame v char tabulke kde ti narastie dps pokial je splnena ta podmienka
brawler tak ako sa tam pise, len teda doplnim Borisa, ze pokial mas do 8yardov aspon troch mobov, tak robis vacsiu dmg celkovo, cize pokial pouzijes rend s ravage ktory je na 17 yardov, vsetky mobky v okoli dostanu 30% vacsiu dmg... ze sa to proste nevztahuje len na tych 8yardov... inak je to vidno aj v ingame v char tabulke kde ti narastie dps pokial je splnena ta podmienka
ok, nevedel jsem jestli se to pocita do 8 yardu nebo nad 8...ale logicky ze ti, kteri jsou bliz :o)
male shrnuti po tydnu hrani..
jednak PL roste neuveritelne rychle (oproti memu DH (28) se kterym mam odehrano 370h) nyni mam PL pres 40 za cca 40h (celkem 60h)
jednak legendarky opet oproti DH asi 10x vice a i nektere rare itemy se dali dobre zpenezit (muj gear to sice nezaplatil, ale to je vedlejsi)
a hlavne akce, akce, jedna velka akce a pokud mi nevyhodi disconnect, 4min run dobra zabava
a na to ze jsem lama, takovyto killstreak neni spatny
http://i46.tinypic.com/23mdlh.jpg
jednak PL roste neuveritelne rychle (oproti memu DH (28) se kterym mam odehrano 370h) nyni mam PL pres 40 za cca 40h (celkem 60h)
jednak legendarky opet oproti DH asi 10x vice a i nektere rare itemy se dali dobre zpenezit (muj gear to sice nezaplatil, ale to je vedlejsi)
a hlavne akce, akce, jedna velka akce a pokud mi nevyhodi disconnect, 4min run dobra zabava
a na to ze jsem lama, takovyto killstreak neni spatny
http://i46.tinypic.com/23mdlh.jpg
Naposledy upravil(a) wirgie dne 24.03.2013, 16:57 hod., celkem upraveno 1 x.
7 minut ti trva prebehnut keep2 samotny, ci chodis k tomu aj core2? lebo na keep je to strasne vela, tam to preletis za -+ 4 minuty a ides znova
Nemeril jsem to a myslel jsem ze je to tak sedm minut....ted po mereni je to 3-4 minuty takze muj post opravim, kdyby si to nekdo bral k srdci :-)
no nakolko ma toto forum vyse milion navstev denne a tuto temu sleduje neskutocne vela ludia a pribuda tu tak 60 prispevkov kazdu hodinu... urcite by sa niekto nasiel
zdravim chci se zeptat kdyz jsem zacal zkouset keep 2 na ml10 tak mi padalo behem 3h treba i 15 legend to se drzelo tak tejden.a ted jsem to chodil treba 3-4h v kuse a byl jsem rad za sotva 5 ks nekdy i mín.mam pocit jakovy to prestalo fungovat.a nebo je ten drop proste o vlnach a jsou dny kdy by jsi mohl chodit i na ml 20 a stejne ti nic nepadne.nechapu?? je to zvlastni...je tam drop 100% a proto by to melo tak bejt jestli se nepletu...jaky jste na tom vy kdo to zkousite? diky
Včera po více jak 3 hodinách na mp8 - a3- 1 leg (brimstone), podle mne se to odvíjí od nálad a střízlivosti hochů u blizzardukany11 píše:zdravim chci se zeptat kdyz jsem zacal zkouset keep 2 na ml10 tak mi padalo behem 3h treba i 15 legend to se drzelo tak tejden.a ted jsem to chodil treba 3-4h v kuse a byl jsem rad za sotva 5 ks nekdy i mín.mam pocit jakovy to prestalo fungovat.a nebo je ten drop proste o vlnach a jsou dny kdy by jsi mohl chodit i na ml 20 a stejne ti nic nepadne.nechapu?? je to zvlastni...je tam drop 100% a proto by to melo tak bejt jestli se nepletu...jaky jste na tom vy kdo to zkousite? diky
teraz poslednych par dni ked som zapol d3 tak som chodil skor runy zamerna na DE, takze act2 atd... v keepoch som moc nebol, ale dal som tam par runov a padlo par lege, takze taka klasika... inak minule som cumel na nejake video od moldrana a ten tam vravel, ze pokial nema clovekl p100 (alebo max MF inak? neviem uplne presne ako to myslel), tak mu padne podstatne menej legendarok... o tom ale nic neviem, ze by bol nejaky bonus za max PL alebo max MF
Hodně dobrý styl farmení! Hnedka mi padly 2 Skorny, nějaký chantodo věci a takový (samozřejmě i plno blbostí jako frostburn rukavice a takový ), každopádně tohle je zatím opravdu nejlepší systém farmení legendárních věcí. Jsem rád, že se vždycky najde alespoň jedinej hráč v jakékoliv hře (v tomto případě v D3), který tomu rozumí a dává nám ostatním, méně zkušeným, rady, jak by se to mělo nejlíp hrát a co je prostě nejlepší Chválím.
a to je kto akoze? ja napr doteraz neviem, kto s tym prisiel... ale v podstate je to aj jedno