Barbar Rend skill build.

Odpovědět
Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167
Re: Barbar Rend skill build.

Příspěvek od Fru-fru » 25.10.2012, 19:02 hod.

Nějaké změny v Rend buildu po patchi 1.0.5. Chci zkusit na chvíli zahodit Revenge build a zkusit něco jiného...Tak jen abych zohlednil:-)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 26.10.2012, 09:49 hod.

Tak Rend se mi zdá mnohem výhodnějíší než revenge, ale záleží co tě baví.
K Rendu doporučuju Franzy s Maniak runou. Když namlátiš 5x frenzy bonus zvedne ti to krásně dmg Rendu.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!cZaaZc

Já to hraju teď takhle, ale premýšlím nad tím že Leap nahradím něčím jiným. Nějakým vhodným přemísťovadlem.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 26.10.2012, 10:08 hod.

No a já mám Rend i Revenge a jsem spokojen :D
Obrázek

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Příspěvek od patriarchf » 26.10.2012, 10:17 hod.

Taky jsem používal oboje a nebylo to vůbec špatný... :)
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

blowik
Quill Rat
BattleTag:Blowik#2871

Příspěvek od blowik » 26.10.2012, 10:41 hod.

HELLERcz píše:No a já mám Rend i Revenge a jsem spokojen :D
no taky jsem jel rend+revenge k plné spokojenosti (a stále na nižší MP jedu), ale zkusil jsem při runech za klíčem (MP8) a na uberbossy vyměnit revenge za hammer of the ancients a je to velmi dobré, obzvláště ve chvíli, kdy člověk prdí na bílej trash a jde jenom po elitkách... HotA zaprvé dává opravdu vysokej DMG a zadruhý se z něj na singe targetu nebo na packu elitek vyléčím stejně, nebo líp než s revenge (na single targetu určitě líp...) -samozřejmě to chce LS 5% a vyšší

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.10.2012, 11:09 hod.

tak farmenie elite packov revenge az tak zmysel nema, pri expeni a paragonovi vsak bude dobry aj v rend builde

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 29.10.2012, 19:05 hod.

Nu nic, tak mám za sebou odehraných x hodin za rend build s runou na heal a už nechci nikdy revenge :-). Jak fury generator používám cleave s runou na dmg. Výsledná efektivita je v řádech několika desítek procent výše... Používám tento build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bYZ!YZZacZ, na kterém asi není co zkazit. Jedu tanka, takže s dmg 46k unbuffed / a cca 63k self buffed to funguje nádherně. Píšu jen pro inspiraci pro podobné jako jsem byl já ;-)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 29.10.2012, 21:49 hod.

U Rendu se mi nelíbí, že dobrý Rend (vysoká tikající číslíčka) může přepsat horší Rend (nízká tikající číslíčka). To prostě není vychytané a viděl jsem stream Kongora, kde Rend tikal někdy za 100k a vzápětí byl přepsán Rendem tikajícím za 20k.
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 30.10.2012, 05:32 hod.

To se da jednoduse resit, kdyz tika malo, zarendujes znovu az tam budou odpovidajici cisla = s critem. Kdyz narenduju za 25k tak to prerenduju na 100k+ a pak se o to chvilku nestaram :) prijde mi to ok a odpovida to mechanice hry.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 30.10.2012, 08:14 hod.

tam ide o to, ze rend ti na kazdom targete moze procnut samostatne co sa tyka CD... od toho potom ta dmg... ale ako pise spiderer, pokial mas zapnute zobrazovanie output dmg, tak hodis rend a pokial "nie si spokojny" tak ho hodis znova... dmg tam je stale, takze tym nic nepokazis... pri velkych grupach to az tak odsledovat nejde, to je fakt, ale u tych mensich pohode

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 30.10.2012, 11:10 hod.

Vetsinou nebo mozna vzdy ti procne bud crit a nebo "obyc" rana, ja mam rozdil cca 25k bez critu a 100k s critem = kdyz cislo zacina dvojkou vim ze je to spatne, kdyz 9 nebo 1 vim ze je to dobre. Sice i 25k za tik dobry, ale prece jen tech 100k leci lepe a rychlejs to sunda :)

Becis
Quill Rat
BattleTag:Becis

Příspěvek od Becis » 31.10.2012, 19:01 hod.

Redn může critnout na každém mobovi samostaně ? Takže jestli to chápu správně když mám crti chanci 60% a kolem mě je deset mobů tak šesti z nich dám critical hit ?

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 31.10.2012, 19:24 hod.

Ne - davas ranu vsem mobum stejnou a bud vyjde jako crit a nebo ne = kdyz rendujes za 100k, dostanou to vsichni, ktere zasahnes, kdyz rendujes 20k, tak taky ;)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 31.10.2012, 21:07 hod.

si si isty? len sem prepostnem to co som sem niekedy davno daval ked sme to riesili predtym:

.Rend is not affected by increased attackspeed in any way.
.Rend CAN crit - however the numbers shown will appear white, not yellow.
.When Rend is cast the crit dice is being rolled for each enemy individually. If you hit 3 enemys, it is possible that 2 are effected by 'Critical Rend' and 1 by 'Regular Rend'.
.Rend does not trigger Life-on-Hit (although its being said that the initial tick has a 33% loh-ratio, cant confirm this however).
.Neither does Rend stack, nor does it override the first debuff

bod 3 je tu dolezity

EDIT:
tak som to narychlo testol v hre... na prilozenom screene je ukazka, ako tickla dmg z rendu na 3 moboch... na dvoch za cca 10k, tzn normal a na jednom za cca 50k, tzn ze procol crit (aj to sedi, mam nejakych 420% crit dmg). cize podla tohto si stale stojim za tym, ze rend moze critnut na kazdom zasiahnutom mobovi zvlast... ale pokial sa s tym chce niekomu viac zaoberat, nech to otestuje poriadne, ja som tomu dal asi 2 minuty ;)

Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 31.10.2012, 23:38 hod.

Můžu potvrdit pozorování, že crituje na každém mobovi zvlášť. Pozoruji to celou dobu co rend build hraji...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 01.11.2012, 03:10 hod.

Aha, tak to se omlouvam za spatnou informaci, ja to vzdycky sledoval na konkretnim mobovi, nekdy 2-3 a kdyz jsem videl 100k, tak jsem to bral jako ze to tak tika na vsech.. Vsechny cisla neuhlidam, ale s 60% CC by to na nekom naplno melo tikat vzdycky = netreba prerendovavat :D I kdyz je fakt, ze ted po zmene buildu uz rend pouzivam vicemene jenom na healovani. Diky za info Punky

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 07.11.2012, 11:21 hod.

v0kurka píše:ls=lifesteal. na infernu je jeho hodnota redukovaná o 80%.

takže pokud bys měl lifesteal 10%, bude to ve skutečnosti 2%. pokud bys při 10% lifestealu (a tolik mít nejspíš nebudeš, protože je to dost drahé a maximum je myslím 9 -> 3 pásek (barbarian only), 3 main hand weapon, 3 offhand weapon, nebo 6 u 2hand weapon) dal hit za 10 tisíc (to není to samé, jako mít 10 tisíc v kolonce damage), nasaješ si z toho 2%, tedy asi 200 hp.

900% weapon damage probíhající přes 5 sekund, je runa lacerate pro skill rend. bez ní je to 700% během 5 vteřin.
Jestli dovolíte, vrátím se v tématu zpět.
Řekněme že mám dmg 80k s BR LS mám zbraň 2,5 + pásek 2,8 = 5,3 LS
na infernu mám tedy 1/5 což je 5,3 * 0,2 = 1,06 LS
což by mělo dle mých výpočtů udělat 848 life za tik. 80 000 / 100 * 1,06 = 848

V rendu mám runu Blood lust zož dává dalších 9% dmg do live. (těch 9% taky podléha inferno redukci?)

Opravte mě jestliže mám někdy chybu.

A teď za jakých okolností respektive od jaké dmg bude výhodnějíší runa lacerate, která dává dmg 900% -> navýšení dmg rendu o 200%.
Vyhodnější s hlediska selfheal, protože zároveň přijdu o 9% z runy blood lust.

Moc dobře nerozumín přepočtu rend dmg s bunusem. Je to bonus jen ze zbraně nebo celkové dmg?

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 07.11.2012, 11:41 hod.

Jdi na to jinak. Output damage, tj. v tvém případě uvažovaných 80.000 vyděl 5, což je 16.000 a pak pracuj s plnými procenty z LS i 9% z Rendu.
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 07.11.2012, 13:17 hod.

to chce len skusit v "reale" a podla toho usudit co je lepsie... pri LS nemozes pracovat s tym ze "mam dmg 80k" a hotovo, pretoze zalezi hlavne od toho do koho tu dmg davas

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 07.11.2012, 15:22 hod.

A hlavně dmg ze skillů se ti do tabulkového dmg nepočítá. Takže klidně můžeš mít dmg 50k, ale když tam loupneš HoA za 250k, tak ten hrál vypadá trochu jinak než třeba z Bashe za 50k. Chce to prostě otestovat v praxi...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“