No popravdě moc jsem od toho nečekal a o to víc mě to příjemně překvapilo. SS build žije

. Trochu jsem se bál, že ani regenerace a ani damage nebude stát za to, ale nic z toho se naštěstí nekonalo.
Úprava spočívá ve výměně „
Fury of the Vanished Peak“ za combo „
Bul-Kathos“, čímž teoreticky přicházíte o 25-30pct. dmg na SS a redukci až 50pct. ceny za SS. ALE … !!! Získáte +130pct. CHD (celkově atakujete hranici 600pct.), PODSTATNĚ vyšší AS a o něco více jak primary, tak secondary statů a neposlední řadě fury regen 10. A to celkem hravě vykreje, řekl bych dokonce předčí ztráty.
Osobně jsem zatím zkusil Fire variantu s Cinderem v kostce, abych to SS mohl spamovat co nejvíc. Pokud mají Ancienti dostatek mobů, tak jste v podstatě stále na max Fury (bohužel/bohudík mám na HF amuletu Berserker Rage). Ringy jsem ponechal F+R a moby chargoval, kvůli procu trapped gemu. Druhý gem jsem obligátně volil Zeis. V pasivkách jsem raději ponechal Boon of Bul-Kathos, protože jsem se bál projevu Cinderu na redukci cooldownu na Berku, ale jestli mě zrak nešálí, tak k redukci dojde až po odečtu času, čili možná nebude vůbec potřeba (bug? záměr?) Pokusně jsem tím slupnul GR50 jako malinu – mobům jsem předhodil dědky (znovu vyvoláním si je polohujete, jak je potřeba) a spamoval SS jako o život.
Pokud jdete normální rifty a řežete to hlava nehlava, můžete vesele přejít na WW/SS build. War Cry/Battle rage například zaměnit na Groud Stomp a připravovat si mobky do packu na závěrečný smash (+Zodiac ring).
Co zbývá promyslet je např. změna ringů, kdy můžete zařadit RoRG, tím pádem obléct Cinder a uvolnit např. místo pro Strongarmy. Případně promyslet cold variantu s Iceblinkem a jiné podivuhodnosti.
Build dostal nový rozměr je EXTRÉMĚ živý/rychlý a je to výborná zábava a změna. Doporučuji všemi deseti i na HC
(obnovil se mi profil, takže set-up je momentálně k nahlédnutí přes odkaz v podpisu – rychlá předělávka z HOTA s důrazem na obranu přes molten gem a vitka na zbraních)
BTW: kéž by mi spadly ty zbraně na speed HOTA