Příspěvek
od hulkxxxl » 29.09.2015, 14:30 hod.
@babacho
co se týká toughness není to tak hrozný ale přicházíš o kvanta dmg a hlavně nemáš jedinej heal! - nedostatek healu tě nutí investovat do obrany
styl hota je vlastně ten že naběhnu do packu a mlátím hlava nehlava, mlácení = heal, bacha na hru třeba s wd kdy mi mi stává že moji peti se nedostanou k sekání a nemám fury !!!!
trochu mi to připomíná staré časy Mrtvolek kdy mdmt dělal hromady mobů a frozen tam potom naběhl s wd s LS Skornem a vše rozšrotoval
ke gearu:
takže na helmě a botech se roluje + HOTA helma je pěkná než najdeš lepší tak ji nech určitě se na ní nezbavuj vitky, průser je že amulet máš bez cc ale zase máš aspoň trošku na ringu tak to trochu kompenzuješ, chtělo by to amulet s cc, imunity na arcane se nezbavuj je to nejčastější smrt u mě (v nedeli mi padl parádní kousek ikdyž ne Ačkovej)
bracery - rerol na + fire
ramena - chybí vitka místo armoru sehnat lepší i kdyby ne ancient
pásek - rerol na life per fury
ruky sehnat jiný str, vit cc chd - to a ramena je vitka co ti chybí
no gavel je prostě blbá, jednak dmg ale hlavně se nemáš jak léčit = chybí ti na ní lpfs
Dmg ti taky chybí díky runě na battlerage - proc toho dmg bloodshed dá hodně + na dědkovi máš taky runu na obranu
dál ti chybí prostě skill na únik a proc bracerů - 30% dmg (ikdyž je možná procuje i gem teď nechci kecat myslím že ale ne) takže trénuj charge, vybírej si situace kdy ho použiješ - čím víc mobů tím líp hnedka můžeš chargovat zase
celkově když dám všechny bufy dokupy mám dmg cca 4,7mil v infu (+ element + skil + elity) a výsledek jsou pecky za 10 - 14mld
tx je vážně oneshot, gr 55 podle mě se dá v pohodě bez ripu, vejš se holt umírá, jako vždy je to balanc mezi dmg a toughness, a klikou na roll griftu (občas je třeba 60 dobrá na leave)