Greater Rifts a Barbaři
pacho hodis sem link co valis ? aky SS ake gemy atd?
Re: Greater Rifts a Barbaři
hulku, zachovej klid. HotA je teď záchvatovej Build, ale jestli bude do GR lepší stále pochybuju. Včera jsem koukal, že 68 zvládnul jako první WW před milionem HotA barbů.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
super výstižnej termín ...ZÁCHVATOVEJ BUILD :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jedině Cleave build na S4. Teda dle návrhu Mrazoprdů.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/pach ... o/62653467Y0G1 píše:pacho hodis sem link co valis ? aky SS ake gemy atd?
Zbraň ma štve že tam mám Area dmg.keby som mal radšej life za minuté fury. To by bolo dokonalé. Už neviem čo som mal za blbosť že som to nemohol pretočiť na dmg 10%. Ale viem že to bola total kravina to čo som pretáčal. Tak som si Are dmg musel nechať.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Prosím vás, jak udržujete fury. Zkouším překopat barbara a vždy skončím na tom, že mi chybí pokud nepoužiju Reaper s Wrap.
zozen si shouldre ktore ti daju pre ancientov runu na fury a np
Tak další pokusy včera s HoTa buildem, o dost větší zlepšení. ALE, je to dle meho strašně závislé na potvory které chytíte v GR. Včera jsem párkrát chytl ty obrovský (nevim jak se jmenujou, goliath?) co dávaj ty rány jako kladivama....no tam prostě nemáš šanci utect, dostanej a IK. Ale taky je pravda, že jak je člověk zvyklej z toho WW se rychle vymotat ze všech nesnází tak tady je to o dost těžší, blbě trefíš FCH - nedobiješ - jsi v řiti. Dneska to prubnu znova a chtěl bych i ten SS. http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
zdravim taky jsem hotu zacal kutit uz se mi z ww moooc točí hlava je to super dal jsem 40 gr na test co to vůbec dela nedela pecky to dava slusny akorát jak pisete ta defense a hlavne si na tenhle build a styl zvyknout ale pujde myslim .babacho koukal jsem na toho tvojeho akorát jsem se divil ze mas shoulders na fury a skill na ancienty s runou mas taky na fury to je skoda ne? si dej poslední runu spis na 50 % ne? no vice prispevku a pomoci by to chtelo ale i sam zkosuim na to prijit...hotě zdar
ono to tam ukazuje nesmysle, mě to tam ukazuje taky kraviny jak ve skillech tak v kostce, gear ale sedí.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
zdravím všechny barby, tak včera jsem studoval videa HOTA barbů v rámci vysokých GR, bylo konstatované že build není moc vhodný na solo, potřebuje ideálně monka který zajistí mantrama a sanctuary přežití + hlavně stahování mobů nahromadu
osobně tedy zůstanu u ww, pokusím se sehnat lepší gear a hlavně nabrat AD, která se po fixu (ikdyž někde píšou že nefunguje) jeví jako brutálně důležitá
osobně tedy zůstanu u ww, pokusím se sehnat lepší gear a hlavně nabrat AD, která se po fixu (ikdyž někde píšou že nefunguje) jeví jako brutálně důležitá
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
No já ted jedu spíše sezónu wize, tak jsem se barbarovi moc nevěnoval. Jen tak na zkoušku se snažím něco sesmolit. Tak nevím jestli nezůstat u klasickyho WW a nebo skládat HOTA barbara, jestli to má cenu když na to nemám tolik času.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Hulku ale když se podivam na žebříčky tak to tak nevypadá, je to tam samej Hota barb a nějak to museli solo dát.
- hulkxxxl
- Ancient
taky jsem pak koukal, samej kladivák
budu tomu asi muset dát šanci akorát by bylo super poskládat nějakou partu se support monkem
boužel mám velmi nekvalitní palici ale dám tomu ještě šanci všici tu pějí chválu jak se všecko oneshotuje, ww je na singletarget naprosto tragickej
budu tomu asi muset dát šanci akorát by bylo super poskládat nějakou partu se support monkem
boužel mám velmi nekvalitní palici ale dám tomu ještě šanci všici tu pějí chválu jak se všecko oneshotuje, ww je na singletarget naprosto tragickej
V partě je hota fakt super... Když vyjde element a ještě kolečko z prstenu tak mi to boucha i 10 miliardové pecky bez ackove zbraně... Na sólo je asi lepší ss jelikož si to člověk hezky drží od těla... Sem spojojen konečně barbar s palici jak má být... Na farmu rychlo ww kterej zas jede jak namydleny blesk...
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
uz to skoro mam vse (gear) a pujdu testovat neboť mam pocit ze ww mi zmrznul co se týče posunu at delam co delam menim skilly uplny prestavby tak jede porad stejne zatím jsem dal max ve 3 lidech 59gr ale uz to zacina vaznout dmg jako by nebyl zadnej.jeste jsem tu cetl zkusit AD coz jsem udelal dostal jsem se na 138% coz není spatny ale nevim no.uvidim ještě vecer s partou.kladivko me moc láká ma potencial moc dobrej a konecne se chvili nebu tocit neboť je to fakt na palici
Je to podľa mňa závislé až moc.limu píše:Tak další pokusy včera s HoTa buildem, o dost větší zlepšení. ALE, je to dle meho strašně závislé na potvory které chytíte v GR. Včera jsem párkrát chytl ty obrovský (nevim jak se jmenujou, goliath?) co dávaj ty rány jako kladivama....no tam prostě nemáš šanci utect, dostanej a IK. Ale taky je pravda, že jak je člověk zvyklej z toho WW se rychle vymotat ze všech nesnází tak tady je to o dost těžší, blbě trefíš FCH - nedobiješ - jsi v řiti. Dneska to prubnu znova a chtěl bych i ten SS. http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
Môj GR 59 som dal na druhý krát. Prvý pokus som umrel na začiatku hneď 3x takže som leavol a ďalší GR 59 som dostal také mobky že to išlo ako horúcim nožom do masla. Som sa pri tom smial, to má byť čo. Myslel som že dávam GR 50. Toto by mal Blizz niak ošetriť. Nastaviť rovnaké moby pre každého na lvl GR a nie že raz ani nezačneš a už si hneď mŕtvy a druhý krát to dávaš s prstom v nose. Nedoriešené.
HOTA aj SS sú super, ale fakt treba byť od tela. S WW barbom mne chýba dmg, takže sa neviem dostať ďalej, aj keď teraz ho prerábam.
Skúšali ste Rend build? Videl som že dali GR okolo 70lvl.
Chcelo by to partičku Barbarov so supportom, neposkladáme dačo? Otázka do pléna
Hulk Už sme dlho nehrali spolu, mali by sme niečo vymyslieť. Monka, mám, aj keď moc sa mi za support hrať nechce Možno tak poskladať support barba, to by som sa možno ešte obetoval Chainer, niečo také mal.
- hulkxxxl
- Ancient
dneska bych měl bejt můžeme si zahrát
co jsem viděl tak ten support (dps) barb je spíš doplňkem monka takže by to chtělo monka
mě se teda taky nechce monka dělat (a ani v klanu o žádným nevím, navíc všichni jedou S4 což mě lehce irituje), ještě tak mě kdysi bavil suport crus, ale mončiči asi nedám
PS: na tom ww co mám teďka vlastně stačí když upravím runu na ignorepain pro partu a je to to co měl chainer jestli se nepletu / + bych měl naexpit asi trapped + swiftness gemy
co jsem viděl tak ten support (dps) barb je spíš doplňkem monka takže by to chtělo monka
mě se teda taky nechce monka dělat (a ani v klanu o žádným nevím, navíc všichni jedou S4 což mě lehce irituje), ještě tak mě kdysi bavil suport crus, ale mončiči asi nedám
PS: na tom ww co mám teďka vlastně stačí když upravím runu na ignorepain pro partu a je to to co měl chainer jestli se nepletu / + bych měl naexpit asi trapped + swiftness gemy
mrknete na tohle tenhle týpek taky zadny maslo koukam občas na jeho streamy.ma takovej hybrid hota+furious+immo není to vůbec spatny.dole je video dava si to moc dobře.asi zkusim...http://www.diablofans.com/builds/57154- ... eedfarming