Frenzy build ?
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
cus. Zajimalo by mne zda-li je frenzy barb hratelny i na Inferno ve vice hracich nerad bych utracel za eq aniz by se to dalo hrat dale... zatim jsem pouze v NM 2a a zacina to tuhnout... Vetsina lidi hraje WW coz se mi fakt nezamlouva... hraje tu nekdo franzy barba ? muj nynejsi eq http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fice ... o/25454580
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Re: Frenzy build ?
no niektori hraju frenzy v HotA builde... bude to v topicu niekde v tejto sekci... ja ho teraz hram napr na barbovi, ale je to HC takze to je trochu ine no
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
takze hotA je franzy :-) nejak se v buildech nevyznam... zlaty d2 a jejich skill stromy
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
nooo, HotA nie je frenzy... ale tak sa "familiarne" vola build, v ktorom as frenzy obcas vyskytuje... a najdes ho pod takym nazvom aj tu na fore v tejto sekcii
ono frenzy jakožto fury generátor asi nebude klíčovej skill buildu, takže se to podle něj něbude jmenovat =)
myslím, že k WW ani throw barbovi se frenzy prakticky nikdy nepoužívá, k HotA nebo Rend bez HotA už to asi půjde, zkus prohledat fórum nebo armory některejch barbů tady
myslím, že k WW ani throw barbovi se frenzy prakticky nikdy nepoužívá, k HotA nebo Rend bez HotA už to asi půjde, zkus prohledat fórum nebo armory některejch barbů tady
FRENZY 2.3
Tak po pár rokoch oživím toto téma. Nakoľko máme v hre Kanai's Cube a aj itemy na podporu primár skillov a aj Frenzy priamo, tak by nebolo zlé vytvoriť build na Frenzy. Samozrejme jeho problémom môže byť one target, ale aj to sa dá vyriešiť. Prikladám video s návrhom, ale chýba tomu dmg. Máte návrhy, kde nebude Frenzy, len ako zdroj Fury?
Prikladám video, ale nieje to nič moc, treba to vylepšiť, bez Bersekra to trvá veľmi dlho.
https://youtu.be/4aLIk4qsIu4
Tak po pár rokoch oživím toto téma. Nakoľko máme v hre Kanai's Cube a aj itemy na podporu primár skillov a aj Frenzy priamo, tak by nebolo zlé vytvoriť build na Frenzy. Samozrejme jeho problémom môže byť one target, ale aj to sa dá vyriešiť. Prikladám video s návrhom, ale chýba tomu dmg. Máte návrhy, kde nebude Frenzy, len ako zdroj Fury?
Prikladám video, ale nieje to nič moc, treba to vylepšiť, bez Bersekra to trvá veľmi dlho.
za pokus stoji vyskusat tento build kde bude zaklad mat tieto itemy (napadlo ma behom par minut takze diskusia vitana):pacho píše:FRENZY 2.3
Legendary Two-Handed Mighty Weapon (Bastion's Revered) - Frenzy now stacks up to 10 times. <-- idealne asi do kanai's cube a pouzit The Furnace na 50% dmg proti elitkam, alebo Immortal King's Boulder
Pants (Depth Diggers) - Primary skills that generate resource deal 80–100% additional damage. <- do kanai's cube
Belt (Hunter's Wrath) - Your primary skills attack 30% faster and deal 45–60% increased damage. (opasok by sa mal dat najst aj pre barbara dufam)
Rings (focus & restraint) - When you hit with a resource-generating attack or primary skill, deal 50% increased damage for 5 seconds.
When you hit with a resource-spending attack, deal 50%increased damage for 5 seconds. A do kanai's cube hodit Ring of the Royal Grandeur
Shoulders (Fury of the Ancients) - Call of the Ancients gains the effect of the Ancients' Fury rune.
A hlavne mat full Immortal King set - While both Wrath of the Berserker and Call of the Ancients is active, you deal 250% increased damage.
gems:
Simplicity's Strength - Increase the damage of primary skills by 25.00%.
Primary skills heal you for 2% of maximum Life on hit.
Bane of the Stricken - Each atftack you make against an enemy increases the damage it takes from your attacks by 0.80%.
Gain 25% increased damage against bosses and Rift Guardians.
Pain Enhancer - Critical hits cause the enemy to bleed for 1200.0% weapon damage as Physical over 3 seconds.
Gain Blood Frenzy, granting you 3% increased Attack Speed for each bleeding enemy within 20 yards.
Co sa tyka skillov...http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... Zdj!cZcccZ
primary: frenzy + maniac - dmg
secondary: rend + blood lost - heal
defensive: call of the ancients + together as one
rage: wrath of the berserker + insanity
2x tactics: war cry + impunity a battle rage/threatening shout podla potreby - dmg/def
Zhrnute dmg by mohol byt zaujimavy a z heal rend-u a gem co by malo stacit (?), ak nie da sa pouzit este nieco z life per fury spent napr. passivka alebo roll na opasok/zbran.
Cele by sa to dalo skombinovat s HoTA alebo Seismic slam ako secondary + bracery na dmg ale tym by sa uz zrusilo to ze chces hrat s primary skillom
PS: hram HC only takze som sa to snazil spravit vyvazene aj na prezitie
Naposledy upravil(a) onDr3j dne 30.08.2015, 10:42 hod., celkem upraveno 1 x.
práve problém frenzy je v tom že je one traget a keď pužuješ tie zbrane ktoré si napísal tak vôbec nič na tom nezmeníš. Ja sa snažím nájsť variantu kde by sa z toho dal urobiť AOE dmg na T10
pasivka Bloodthisrt je k ničomu podľa mňa nakoľko nespamuješ žiaden mínač fury.
S Rend som tu už skúšal a nič moc.
pasivka Bloodthisrt je k ničomu podľa mňa nakoľko nespamuješ žiaden mínač fury.
S Rend som tu už skúšal a nič moc.
no jedine pridat side arm runu na frenzy a/alebo Scourge (20–45% chance when attacking to explode with demonic fury for 1800-2000% weapon damage as Fire.) pripadne Stalgard's Decimator (Your melee attacks throw a piercing axe at a nearby enemy, dealing 550–700% weapon damage as Physical.)ak by si hodil RoRG do kocky a nosil IK 2h a mozno pouzitelne aj Pox Faulds (When 3 or more enemies are within 12 yards, you release a vile stench that deals 450–550% weapon damage as Poison every second for 5 seconds to enemies within 15 yards.)pacho píše:práve problém frenzy je v tom že je one traget a keď pužuješ tie zbrane ktoré si napísal tak vôbec nič na tom nezmeníš. Ja sa snažím nájsť variantu kde by sa z toho dal urobiť AOE dmg na T10
ten rend a life per fury spent... ked si hodis pride of cassius s ignorance is bliss tak ta to na 2-3x healne z 0 na 800k napr. mam vyskusane na HC z GR 52. v starej sezone
Naposledy upravil(a) onDr3j dne 30.08.2015, 10:53 hod., celkem upraveno 2 x.
veď tak to mám vo videu, skúšam rôzne varianty na AOE. Zatiaľ nič poriadne, chýba dmg.
ale v tom videu nemas zdaleka tie itemy co som napisal, verim ze ten dmg boost bude obrovsky a mozno to bude sekat tak rychlo ze nepotrebujes ani AOE (a zo single target skillu aoe asi aj tak nespravis )pacho píše:veď tak to mám vo videu, skúšam rôzne varianty na AOE. Zatiaľ nič poriadne, chýba dmg.
Čistě Frenzy jsem stavěl xkrát a je to stále to samé. Nálož v kotli a malá DMG. Navíc do jednoho cíle. Na fun GR45 by to ale stačit mohlo. Ale jak rozšířit záběr Frenzy mě napadá snad jedině maxovat AS a AD (nejméně 100% a víc), na T10 nebude tak velkej problém přežít, takže vše do damáže. Možná by stálo zvážit jít i do blesků, protože často rozdávají DMG po hitu kolem sebe - navíc by se hodilo i 50% redukce DMG od staříků. Na HC je to dost riskantní build, podle mě, podobně jako HotA.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
odyn's son + Thunderfury hm? by mohlo byt zaujimave ozivenieDrSma píše:Čistě Frenzy jsem stavěl xkrát a je to stále to samé. Nálož v kotli a malá DMG. Navíc do jednoho cíle. Na fun GR45 by to ale stačit mohlo. Ale jak rozšířit záběr Frenzy mě napadá snad jedině maxovat AS a AD (nejméně 100% a víc), na T10 nebude tak velkej problém přežít, takže vše do damáže. Možná by stálo zvážit jít i do blesků, protože často rozdávají DMG po hitu kolem sebe - navíc by se hodilo i 50% redukce DMG od staříků. Na HC je to dost riskantní build, podle mě, podobně jako HotA.
Jasné že nemám Bastion's Revered a Furnance, lebo ako som povedal je to single, takže oničom. To je smer ktorým sa nechcem uberať.onDr3j píše:ale v tom videu nemas zdaleka tie itemy co som napisal, verim ze ten dmg boost bude obrovsky a mozno to bude sekat tak rychlo ze nepotrebujes ani AOE (a zo single target skillu aoe asi aj tak nespravis )pacho píše:veď tak to mám vo videu, skúšam rôzne varianty na AOE. Zatiaľ nič poriadne, chýba dmg.
Ale mám tam Scourge v Cube. Zbrane mám preto také aby som mal ďalší AOE dmg. Stačí keď si pozrieš čo mám v inv. To všetko som skúšal a aj rôzne veci v cube. Ale asi zo psa slanina nebude.
Všetko čo mám v inv som vzájomne kombinoval s cube.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
To bude podobně jako ten Cleave unikát v S4. Jen fun build. stejně se budeme hlavně točit a ást bude bušit před sebe.