Immortal King's Call SET 2.2.0
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
takže včera natěšenej z patche jsem udělal postupnej vývoj od lightningu k phys tornádům
s ik setem to bylo oničem, stále docházela fury i při použití runy na doplnění u petů, dmg nic moc
neustále jsem experimentoval s gemama, přehazoval všechno možný 2h / dw atd
pak teta Kadala dala IK gatě (moc díky za áčkové) takjsem dal dole hexing = totálně bez fury
pak ale padly bulkathos meče ikdyž slabé a naráz bárbi vyletěla jak raketa, ta regenerace fury, ats a ms je prostě brutální, t6 se dá dělat tak že proběhnu riftem a jen se vracím když něco padne pokud by se zařadil ještě sprint tak už to bude ohnivá čára
uvidím jak padne ww set, zatím mám jen chestu potom skusím kombinaci ik + ww (jestli to už někdo má píšněte názory)
jink na moji postavu je v obrázku
s ik setem to bylo oničem, stále docházela fury i při použití runy na doplnění u petů, dmg nic moc
neustále jsem experimentoval s gemama, přehazoval všechno možný 2h / dw atd
pak teta Kadala dala IK gatě (moc díky za áčkové) takjsem dal dole hexing = totálně bez fury
pak ale padly bulkathos meče ikdyž slabé a naráz bárbi vyletěla jak raketa, ta regenerace fury, ats a ms je prostě brutální, t6 se dá dělat tak že proběhnu riftem a jen se vracím když něco padne pokud by se zařadil ještě sprint tak už to bude ohnivá čára
uvidím jak padne ww set, zatím mám jen chestu potom skusím kombinaci ik + ww (jestli to už někdo má píšněte názory)
jink na moji postavu je v obrázku
Re: Immortal King's Call SET 2.2.0
zdravim pouzivate nekdo ten gem na pety? ja ho zkousim a prijde mi ze to jde hodne znat.co vy na to? diky jo a hraju barba
Tak jsem na to včera vlítnul, naházel na sebe crap věci co jsem měl v bedně a jal se testit, full IK + bul DW zbraně, hex gatě, pak IK gatě, ty zelený prsteny...různý komba věcí a gemů...a abych řekl pravdu...na pr*el jsem si nesedl zatim z ničeho. Ale ruku jsem měl uplně oddělanou od toho perma držení vrtule. Dal jsem nejvíc 43GR, na T6 je to rychlé dost. Uvidíme jak popadá něco na ten WW set.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
Chalani co hovorite na toto ? Nad niecim podobnym som premyslam
http://www.diablofans.com/builds/53453- ... -smite-gem
http://www.diablofans.com/builds/53453- ... -smite-gem
- hulkxxxl
- Ancient
podle mě se gem na pety nevyplatí jsou lepší volby
jinak hota nebo ss jde taky hrát určitě to bude taky dobrý a hlavně hota s tou zbraní je skoro freecast záležitost
@limu máš to podle mě fakt, hlavně ta zbraň v mainhandu tu bych bral
jinak hota nebo ss jde taky hrát určitě to bude taky dobrý a hlavně hota s tou zbraní je skoro freecast záležitost
@limu máš to podle mě fakt, hlavně ta zbraň v mainhandu tu bych bral
hulkxxxl
Takze neodsudzujes tento build na hranie ci uz t6 alebo GR
Premyslal som nad niecim co neni uplne mainstream a co hlavne vybocuje z tkzv buildov ktore hra kazdy + stary vanila barb ma bavil velmi
Takze neodsudzujes tento build na hranie ci uz t6 alebo GR
Premyslal som nad niecim co neni uplne mainstream a co hlavne vybocuje z tkzv buildov ktore hra kazdy + stary vanila barb ma bavil velmi
Re: Wrath of the Wastes SET 2.2.0
niekto sa tu pytal na ten build
https://www.youtube.com/watch?v=xs_SnP2ma7c#t=61
ma lacuni bracery takze nema tie teple bracery
https://www.youtube.com/watch?v=xs_SnP2ma7c#t=61
ma lacuni bracery takze nema tie teple bracery
Na tom videjku je blby ze jede jen GR 41 a ještě nic moc čas.
Takže včera jsem dal s menší časovou rezervou gr 45 s komplet IK setem, Focusem a Restrainem, Bulkatos mečema. Šlo to docela dobře, než jsem se po dvou patrech gr dostal na konec gr. Myslím, že reálný je ještě gr 46 / 47, pak už to bude záležitost najít nějaký amulet s imunitou ideálně na blesky či na oheň nebo na jed.
LordMiste
Tak blby ...niekomu nejde o rychlost
Ano ten build sa da hrat ak nemas zaujem o Ladder
Tak blby ...niekomu nejde o rychlost
Ano ten build sa da hrat ak nemas zaujem o Ladder
dnes vyzkouším jednu kombinaci a sme zvedav jak to dopadne. Mohlo by stím jít hrát vyšší rifty než GR 50
Tak se pak pochlub. Já dnes testuju Passivky. Na závěry je ještě brzo, ale jedna věc se mi taky pozdává.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Pasivky sem taky testoval a pořád váham že uplně vypustím Ruthless a místo ní nasadim Kathos
Ruthless právě jsem překvapivě vypustil.
- Romulando44
- Quill Rat
- BattleTag:Romulando44#2240
Ahoj barbaři,
potřeboval bych poradit s rollem u ancient set sekery immortal Kings, která mi včera padla.
Nerad bych to podělal, takže bych poprosil o radu zkušenější.
1861-2233 Fire Damage
8% damage
1358 strength
gain 2215 life per fury spent
Increases Call of the Ancients damage by 55%
+21 maximum fury
ignores durability loss
Předem děkuji.
Romulando 44
potřeboval bych poradit s rollem u ancient set sekery immortal Kings, která mi včera padla.
Nerad bych to podělal, takže bych poprosil o radu zkušenější.
1861-2233 Fire Damage
8% damage
1358 strength
gain 2215 life per fury spent
Increases Call of the Ancients damage by 55%
+21 maximum fury
ignores durability loss
Předem děkuji.
Romulando 44
Chodíte tu někdo s kombinací ik set + bk meče + Focus + Restrain? Na jakej nejvyšší gr jste se dostali? Osobně jsem zatím dál max gr 45, což už je celkem fajn, speedgr se mi šoupnul na sólo 38 / 39, takže jsem více než spokojen.
Co byste doporučili jet za kameny od gr 45 dál? Jedu pain, toxin a tageuk, občas toxin zamenim za goroka a připadá mi, že dávám mnehem větší pecky.
Co byste doporučili jet za kameny od gr 45 dál? Jedu pain, toxin a tageuk, občas toxin zamenim za goroka a připadá mi, že dávám mnehem větší pecky.
Romulando: nevím, jak moc potřebuješ ten LpSS. Protože ta palice má všechno hodně vyrovnaný a % DMG má už taky (i když jen 8) zvážil bych natočit místo LpSS 10% do Elit nebo AS kvůli Staříkům a Tornádům.
Rhondien: nemyslíš Gogok? Proti tomu by měl bejt Toxin v DMG o hodně lepší.
Já, oproti asi všem, používám Toxin místo Painu. Asi jste si už všimli. Všechny časy mi vycházej líp pro Toxin. Takže moje kombinace je Toxin a pak klasicky Tageuk s BotT.
Rhondien: nemyslíš Gogok? Proti tomu by měl bejt Toxin v DMG o hodně lepší.
Já, oproti asi všem, používám Toxin místo Painu. Asi jste si už všimli. Všechny časy mi vycházej líp pro Toxin. Takže moje kombinace je Toxin a pak klasicky Tageuk s BotT.
DrSma: ano, myslím. Ok. Otestuju tvoji kombinaci a uvidím, jak to s ní půjde. Včera jsem dropnul nonA ik palici, tak vyzkouším kombinaci ww set a ik set a uvidím, jak mi to půjde. S čistým ik setem, Focus / Restrain ringama a bo mečema jsem zatím dal gr 45, co je oproti reakoru značné zlepšení, s ním jsem dal max 40 gr. Do kompletního A ik setu mi chybí ještě kalhoty a rukavice, pak si myslím, že dám ještě vyšší gr.
Zatím mám bohužel smůlu na amulety s nějakou imunitou, tam mi zatím žádný rozumný nepadl.
Zatím mám bohužel smůlu na amulety s nějakou imunitou, tam mi zatím žádný rozumný nepadl.
- hulkxxxl
- Ancient
postavil jsem speed bárbí za účelem lovení klíčů / bounty tak ji sem házím pro případ že by se chtěl někdo inspirovat
při lovení klíče ve Fields jsem musel normálně zamáčnout nostalgickou slzu ta rychlost a prdění tornád mi připoměla staré zlaté časy ww barbara když člověk čistil nějakou farmící trasu rychlostí blesku
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/35972340 ještě chci vyměnit bracery to ještě trochu zrychlí ale i tak pekelná rychlost
při lovení klíče ve Fields jsem musel normálně zamáčnout nostalgickou slzu ta rychlost a prdění tornád mi připoměla staré zlaté časy ww barbara když člověk čistil nějakou farmící trasu rychlostí blesku
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/35972340 ještě chci vyměnit bracery to ještě trochu zrychlí ale i tak pekelná rychlost