Raekor barbarian
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Seton: já ten odborník zrovna nejsem, ale ten amulet používá můj follower templář a to stáhnutí není tak často, a to má přitom AS poměrně vysoký.
Re: Raekor barbarian
Hmm hmm...asi je fakt potřeba to vyzkoušet, ale já ho bohužel nemám :/. Třeba jde taky o to, kolik hitneš mobů atd. taky Ty můžeš mít jinak počítanej proc rate než follower atd atd. Mohl by jsi to zkusit? Byla by to docela slušná cesta ven z té změny kdyby to fungovalo
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
To máš pravdu. Ten follower to může mít jinak a hituje jen jednu mobku (má zbraň TF, tak nevím jestli se přeskočení blesku bere taky jako hit). Momentálně ale nemám PTR nahozené, tak to bohužel nevyzkouším.
škoda, škoda. Ale tak mě napadá, že ho možná taky najdu na nějakým followerovy tak se mrknu
- destruktor
- Quill Rat
- BattleTag:destruktor #2336
to to zkoušel s tím amuletem 60% šanci a stoji to za prd
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
No co koukám nebude to snad zas tak hrozny...Doufám.
Tady to celkem pěkně popisuje: https://www.youtube.com/watch?v=nPspXnyeZOU
Akorát by mě zajímalo jestli dál budou fungovat strongarms bracers, když vlastně není žádny knockback?
Kompinace s klokanem mi nepřijde šťasná ani moc reálná. Škoda bařena ma takovy potencial a nic z toho. DH z principu hrat nebudu, zatim :-)
Tady to celkem pěkně popisuje: https://www.youtube.com/watch?v=nPspXnyeZOU
Akorát by mě zajímalo jestli dál budou fungovat strongarms bracers, když vlastně není žádny knockback?
Kompinace s klokanem mi nepřijde šťasná ani moc reálná. Škoda bařena ma takovy potencial a nic z toho. DH z principu hrat nebudu, zatim :-)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
bracery asi fungovat nebudou, když se mob nepohne
koukal jsem jak se to hraje, díky obrovskému počtu mobů v riftech to docela jde a stíhá resetovat oba chargy už při malé skupince,
problém je že toho strašně moc přeskakuje moby jen načne a moc jich po něm zůstane - docela problém na HC, no a finální boj s RG tak to byla vážně chuťovka na dlouhé zimní večery, doufám že dramaticky zvednou dps posledního bonusu jinak to nemá smysl a asi bych to skusil proložit IK setem a místo IP dal GS na stahování mobů nahromadu
koukal jsem jak se to hraje, díky obrovskému počtu mobů v riftech to docela jde a stíhá resetovat oba chargy už při malé skupince,
problém je že toho strašně moc přeskakuje moby jen načne a moc jich po něm zůstane - docela problém na HC, no a finální boj s RG tak to byla vážně chuťovka na dlouhé zimní večery, doufám že dramaticky zvednou dps posledního bonusu jinak to nemá smysl a asi bych to skusil proložit IK setem a místo IP dal GS na stahování mobů nahromadu
Za mě je to strašný, dívat se, kam Barbové směřujou.
Žádný kombinace nebudou. Rozhodně ne na SC, tam se bude dělat to, co ukazuje ten típek v odkazu výš.
Barbar má přece mít pořádný kladivo a s ním okolo sebe mlátit.
Místo toho jeden pořásd hopsá a druhej epileptik projíždí sem a tam jak magor. Pokud nááááhodou půjde hrát novej WW set, tak se vrtí jak magor a opět nemlátí. Je mi z toho na nic - co já jen budu s tím barbem hrát
EDIT: jak já se slzou v oku vzpomínám na HoTA
Žádný kombinace nebudou. Rozhodně ne na SC, tam se bude dělat to, co ukazuje ten típek v odkazu výš.
Barbar má přece mít pořádný kladivo a s ním okolo sebe mlátit.
Místo toho jeden pořásd hopsá a druhej epileptik projíždí sem a tam jak magor. Pokud nááááhodou půjde hrát novej WW set, tak se vrtí jak magor a opět nemlátí. Je mi z toho na nic - co já jen budu s tím barbem hrát
EDIT: jak já se slzou v oku vzpomínám na HoTA
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Osobně teda nevidím důvod, proč by neměly brancery fungovat! přímo v základu skillu je uvedeno "Rush forward knocking back and dealing 600% weapon damage to enemies along your path."
- destruktor
- Quill Rat
- BattleTag:destruktor #2336
jo HOTA, to bylo bylo něco
Borci, asi neuvěříte, ale DrSmič pokouší Berana
Jsem po zakopání HoTA (úplně to zabil Patch a omezení Globů) vyhrabal úplně z kdysi založenej Gear a jsem koukal na drát. To dvojí nabíjení Charge mi přišlo jako Nerf Raekora, ale po pár zkouškách jsem pochopil, že je to úplně naopak - boost a to hlavně v hratelnosti.
Hra je díky tomu mnohem plynulejší.
A protože všichni víte, že jsem Berana nikdy nehrál, nějaký otázky:
- když využívám všechny Runy Charge za Set, záleží na tom, jaká je Runa nastavená na liště? (jako třeba u EQ? - tam je to zásadní věc)
- jedete ještě na co nejvíc CDR? Mě přijde, že už to zdaleka není tak důležitý, protože nabíjet se dá snad už o dva moby dokonce i o sudy atd,..
- koukal jsem, že nejvíc se Raekoři hrajou s Trapped a Gogokem - co je nejlepší třetí Gem k tomu? (prozatím používám Pain) Co Mirinae?
Jsem po zakopání HoTA (úplně to zabil Patch a omezení Globů) vyhrabal úplně z kdysi založenej Gear a jsem koukal na drát. To dvojí nabíjení Charge mi přišlo jako Nerf Raekora, ale po pár zkouškách jsem pochopil, že je to úplně naopak - boost a to hlavně v hratelnosti.
Hra je díky tomu mnohem plynulejší.
A protože všichni víte, že jsem Berana nikdy nehrál, nějaký otázky:
- když využívám všechny Runy Charge za Set, záleží na tom, jaká je Runa nastavená na liště? (jako třeba u EQ? - tam je to zásadní věc)
- jedete ještě na co nejvíc CDR? Mě přijde, že už to zdaleka není tak důležitý, protože nabíjet se dá snad už o dva moby dokonce i o sudy atd,..
- koukal jsem, že nejvíc se Raekoři hrajou s Trapped a Gogokem - co je nejlepší třetí Gem k tomu? (prozatím používám Pain) Co Mirinae?
pravdu máš drsmo, reakor je nyní o dost lepší než před tím, já nachal stejně CDR co jsem měl před tím a nyní jsem dalo by se říci perma ve FCH, to že už nenabereš mobky v cestě pomohlo i hraní v partě (si myslím) a není už potřeba mít strongam bracers, vyměnil jsem za lacuni (zatim, bylo mi líto je mít v bedně) a pásek jsem našel WH (o mrkněte naněj:)
- myslím že ano, mam na nej dmg fire runu
- CDR je dobrý taky na nebíjení berseka a jiných skillů, tak že za mě jo CDR je pořád dobrý mít hodně
- ty dva myslim základ, ty jsou jasný...třetí....mno každej bude mít něco svoje...tam je to asi jedno
http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
- myslím že ano, mam na nej dmg fire runu
- CDR je dobrý taky na nebíjení berseka a jiných skillů, tak že za mě jo CDR je pořád dobrý mít hodně
- ty dva myslim základ, ty jsou jasný...třetí....mno každej bude mít něco svoje...tam je to asi jedno
http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
Proč ne Strongarmy?? Pořád tam ten Knockbac je..
Čoveče, WH jsem měl a o víkendu další dva - na ty se asi bude už jen prášit, mám jden jak druhej, tak nemám co s nima..Já bych spíš dost uvítal dobrej Xephirian - zatím mi myslím nepadnul ani jednou (jestli jo, tak tak hroznej, že jsem na něj raději zapomněl ) - sice stojí u Kadaly stovku, ale už jsem je začal i nakupovat..
Já teď jedu i bez Gogoka, na T6 udržím FCH jen trkáním a na Bosáka jsem nahodil Mirinae. Trochu to pomáhá.
Jak jsi na tom v GR u Bosáka bez Conduitu? Já včera zkoušel 2x GR35 a cca o 20 sec jsem nestihnul. A to jsem měl před RG asi polovinu času
Já to mám zatím takhle. http://us.battle.net/d3/en/profile/DrSm ... o/49906092
Čoveče, WH jsem měl a o víkendu další dva - na ty se asi bude už jen prášit, mám jden jak druhej, tak nemám co s nima..Já bych spíš dost uvítal dobrej Xephirian - zatím mi myslím nepadnul ani jednou (jestli jo, tak tak hroznej, že jsem na něj raději zapomněl ) - sice stojí u Kadaly stovku, ale už jsem je začal i nakupovat..
Já teď jedu i bez Gogoka, na T6 udržím FCH jen trkáním a na Bosáka jsem nahodil Mirinae. Trochu to pomáhá.
Jak jsi na tom v GR u Bosáka bez Conduitu? Já včera zkoušel 2x GR35 a cca o 20 sec jsem nestihnul. A to jsem měl před RG asi polovinu času
Já to mám zatím takhle. http://us.battle.net/d3/en/profile/DrSm ... o/49906092
knockbacku jsem si nevsiml, jen to chiluje ne??
Xephirian mam slušnej, ten se hodí moc...
no pravě jsem udělal 35, ale je to pořád oser no u bosse...mě hlavní dmg dává na bosse call of the ancients v kombu s bersekem...asi 3,5min jsem měl ještě k dobru...
ten cnockback ještě prubnu co dává víc, jestli dmg z SB nebo AS a MS z lacuni...zatim to jen tak zkouším, ale líbí se mi to...jak je hustá mapa nestíha mi v partě nikdo...to lítá jako prase. jinak mě je to nějak jedno na jak velkej GR se dostanu, hraju for fun
no pravě jsem udělal 35, ale je to pořád oser no u bosse...mě hlavní dmg dává na bosse call of the ancients v kombu s bersekem...asi 3,5min jsem měl ještě k dobru...
ten cnockback ještě prubnu co dává víc, jestli dmg z SB nebo AS a MS z lacuni...zatim to jen tak zkouším, ale líbí se mi to...jak je hustá mapa nestíha mi v partě nikdo...to lítá jako prase. jinak mě je to nějak jedno na jak velkej GR se dostanu, hraju for fun
Já GR taky nehrotím, jen se ptám, jestli jsem na tom tak blbě, nebo je to v normě
fuxicek: Mražení je vidět jasně, ale když mrkneš, já bych řek, že je to i kousek odstrkuje.
No já myslím, že Strongarmy normálně makaj, páč Skill říká: "Rush forward knocking back and dealing 600% weapon damage to enemies along your path."
fuxicek: Mražení je vidět jasně, ale když mrkneš, já bych řek, že je to i kousek odstrkuje.
No já myslím, že Strongarmy normálně makaj, páč Skill říká: "Rush forward knocking back and dealing 600% weapon damage to enemies along your path."
GR 36 jsem zkousel a guard pizlacka hnus nechapu jak to davaji :-)
@tabletofon
@tabletofon
Jako před 2.1.2 - Conduit
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Conduit uz moc na Guardiana nefunguje, zkousel jsem to na GR 39 a celej Conduit mu sebral tak ctvrtinu zivota.
A není to tím, že ho Blizzard nerfnul? Něco takovýho jsem někde četl, ale 100%tne jistej si tím nejsem.
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk