No, já mám EQ chladiče už chvíli (to asi víš)
Líbí se mi taky, ale v tuhle chvíli nejsem schopnej na ní dostat přijatelnou DPS. Je hezký, že všechno zastaví, ale když pak všechno moc dlouho pižlá, tak to není nic moc. Mám ji zatím v záloze, jestli se nenaskytne nějakej příhodnej boostovací dropík
Mno, já jedu vždycky podle svýho. Možná občas objevuju objevený, ale já se tím samotestováním prostě bavím. Co bych v tý hře pak dělal, kdybych si build a gear v minutě někde obšlehl..
Patch 2.1.1 EQ(fire) + Ww (cold) + Hexing
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Patch 2.1.1 EQ(fire) + Ww (cold) + Hexing
Tak pred patchem se ten cold hrat nedal. Ted uz mi to prijde skoro stejny, v mym podani. Kdyz jedu cold, davam pasivky, skilly a gemy na dmg, ale kdyz jedu fire, tak resim i toughness = \
Presne tak, hra ma bavit a ne se hnat za jedinym cilem, o kterym se dozvim, ze je TOP, pak ta hra rychle omrzi. Nechapu proc chce kazdej vsechno hned ted( nebo si zjistuje co je top a nic jinyho nechce, aniz by si to prosel a objevil sam a hral co ho bavi), dyt ta hra pak uz nema ani co nabidnout a nudim se tam, takze ja se naopak modlim, aby mi neco nepadlo, nebo aby to aspon nebyl top roll, jelikoz hraju jen jednu postavu ;D
Presne tak, hra ma bavit a ne se hnat za jedinym cilem, o kterym se dozvim, ze je TOP, pak ta hra rychle omrzi. Nechapu proc chce kazdej vsechno hned ted( nebo si zjistuje co je top a nic jinyho nechce, aniz by si to prosel a objevil sam a hral co ho bavi), dyt ta hra pak uz nema ani co nabidnout a nudim se tam, takze ja se naopak modlim, aby mi neco nepadlo, nebo aby to aspon nebyl top roll, jelikoz hraju jen jednu postavu ;D
Jo, koukal jsem, že defense máš na háku
Mi ani nejde do hlavy, jak s tímhle ustojíš magii na GR30+
Ale s tím chlaďákem to celkem chápu, pokud máš Hexáče a Furnacku na ničení..
Já jsem zatím odsouzenej k vohni no,..ale to je jedno, hlavně že si hrajem
Mi ani nejde do hlavy, jak s tímhle ustojíš magii na GR30+
Ale s tím chlaďákem to celkem chápu, pokud máš Hexáče a Furnacku na ničení..
Já jsem zatím odsouzenej k vohni no,..ale to je jedno, hlavně že si hrajem
Nemáš na skokanoj odzkoušenej Gogok? http://us.battle.net/d3/en/item/gogok-of-swiftness
(já do toho zítra chci jít a natočit 25 pokud to stihnu)
Dost mě zajímá, co na ten Gem říká EQ..
(já do toho zítra chci jít a natočit 25 pokud to stihnu)
Dost mě zajímá, co na ten Gem říká EQ..
neskusal som to ale tipujem ze eq ticky nebudu stackovat ten gem proc efect.
Psycho chtěl bych se zeptat jak moc je znát ten Mirinae gem na smite při WW+EQ?
Jedu ten build na physical dmg a používám místo něj Pain Enhancer na phys dotku a přemýšlím, že bych v amuletu vyměnil +19% phys dmg za ten Mirinae, ale nevim jestli se to vyplatí.
Jinak zkoušel jsem Taeguk i Gogok a podle mě se na WW+EQ tyhle dva vůbec nehodí. Na CDR mám radši Leoric crown.
Zatím se mi s tím podařil gr32 celkem se štěstím.
Jedu ten build na physical dmg a používám místo něj Pain Enhancer na phys dotku a přemýšlím, že bych v amuletu vyměnil +19% phys dmg za ten Mirinae, ale nevim jestli se to vyplatí.
Jinak zkoušel jsem Taeguk i Gogok a podle mě se na WW+EQ tyhle dva vůbec nehodí. Na CDR mám radši Leoric crown.
Zatím se mi s tím podařil gr32 celkem se štěstím.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Patch 2.1.1 EQn(fire) + Ww (cold) + Hexing
Sevas, tezko rict, ale zda se mi, ze s tim ww to procuje docela hodne. Ja pouzivam gemy jen dva a nenapada me jinej, krom toho na elity, kterej bych vylozene chtel nosit, ale tento se mi zda jako jasna volba( me hituje za 120m a nekdy to prasti i 3x za s), treti nenosim a radeji mam vzdy element, asi bych to nemenil a nebo za jinej sutr.
Tak jsem tu s prvníma "poznatkama".
Je to daný tím, že jedu čistýho skokana bez Primary nebo Secondary Skillu. EQ v podstatě vůbec neprocuje Gogok a dokonce ani Mirinae.
(včera jsem vydřel oba Gemy na 25 a nemaká mi ani jeden)
CDR jsem zatím vytáhnul na 46,5%. Chybí mi na jednom Ringu, Amu a ještě může mít (tuším 5-8%) jeden opasek, ale to je za WH náhrada mimo mísu..
Zkouším u Kadaly koupit Hexáče, ale stejně bych je asi nemohl použít, protože bych musel sundat Leorikovu korunu, což je cca -10% CDR. Ale chtělo by to test, proto je nakupuju..
Mezery ve skocích mám celkem malý, rozhodně někde furt něco hoří a výhoda je, že nemusím k nepříjemnejm potvorám úplně na blízko. Zvládnul jsem s tímhle buildem/gearem ten GR30, takže horší jak EQ+IK to není, tak jsem rád, že to není investice rovnou do kanálu..
EDIT: tak dneska přímej klíč z Trialu 31
Je to daný tím, že jedu čistýho skokana bez Primary nebo Secondary Skillu. EQ v podstatě vůbec neprocuje Gogok a dokonce ani Mirinae.
(včera jsem vydřel oba Gemy na 25 a nemaká mi ani jeden)
CDR jsem zatím vytáhnul na 46,5%. Chybí mi na jednom Ringu, Amu a ještě může mít (tuším 5-8%) jeden opasek, ale to je za WH náhrada mimo mísu..
Zkouším u Kadaly koupit Hexáče, ale stejně bych je asi nemohl použít, protože bych musel sundat Leorikovu korunu, což je cca -10% CDR. Ale chtělo by to test, proto je nakupuju..
Mezery ve skocích mám celkem malý, rozhodně někde furt něco hoří a výhoda je, že nemusím k nepříjemnejm potvorám úplně na blízko. Zvládnul jsem s tímhle buildem/gearem ten GR30, takže horší jak EQ+IK to není, tak jsem rád, že to není investice rovnou do kanálu..
EDIT: tak dneska přímej klíč z Trialu 31