zaujimalo by ma aky set je najefektivnejsi pre T5/T6 barbara a ako ich skombinovat s ostanymi legendarkami aby bola dmg ale aj touchness a nejake skusenosti? (zaujima ma hlavne hratelnost na HC)
mam vyskusany IK set a BT set + aughild's set ktore su podla mna super a daju sa pekne kombinovat - minimalne na T4 dostacujuce.
chyba mi jedna cast do raekor's setu ktory podla mna vyzera tiez velmi velmi dobre prave na T5/T6.
earth's set to iste akurat sa mi zda ze tie earthquakes nedavali az taky zazracny dmg... akoby som ocakaval
invoker's set asi k nicomu (?) - ma potencial na T5+?
nove sety vs stare sety
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: nove sety vs stare sety
teda hc efektivní barb t6 no ať mě někdo opraví ale asi to nejde... podle mě je asi nejlepší eq set s botama + kombinace s ik setem a výbavou na fire element (a ve skilech dát eq s fire runou) kam se ještě dá něco narvat, škoda že nerfli/ opravili fury regen z pasivky pak se dalo ještě použít hezky kladivo, ringy asi jasný že soj + The ring, do pracky nějakou hezkou burning axu, myslím že na t4 v pohodě použitelný i na rychlofarmu
co se týká přežití osobně teda nemám odvahu jít s tímhle na t6 HC ale třeba se tu někdo najde kdo to chodí. Na streamech už jsem viděl pár mrtvejch klokanů a nehodlám se přidat
PS: chybí mi ww jak fungovalo na PTR stačilo se otočit stáhnout všechny moby na sebe dát eq a vše lehlo popelem
co se týká přežití osobně teda nemám odvahu jít s tímhle na t6 HC ale třeba se tu někdo najde kdo to chodí. Na streamech už jsem viděl pár mrtvejch klokanů a nehodlám se přidat
PS: chybí mi ww jak fungovalo na PTR stačilo se otočit stáhnout všechny moby na sebe dát eq a vše lehlo popelem
Re: nove sety vs stare sety
Kamarad postavil tohodle barba je na zemetreseni,, kdyz jdeme v parte tak T4-5 dulezity je mit ty 3 pitomce s runou Together as One
50% of all damage dealt to you is instead divided evenly between the Ancients.
Je to strašně znát od tý doby je i na T5 v pohodě v dobrý partě když dá třeba ještě unity by neměl mít problém i na T6.
A dps nedává taky špatný, palice mu dává kolem 15mil(do elite) + wristy z globu fury + zemetras (tam se to špatně pozná když to nekrituje, ale snad viděl něco kolem 20mil)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fany ... o/37020525
50% of all damage dealt to you is instead divided evenly between the Ancients.
Je to strašně znát od tý doby je i na T5 v pohodě v dobrý partě když dá třeba ještě unity by neměl mít problém i na T6.
A dps nedává taky špatný, palice mu dává kolem 15mil(do elite) + wristy z globu fury + zemetras (tam se to špatně pozná když to nekrituje, ale snad viděl něco kolem 20mil)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/fany ... o/37020525