já jsem se třeba taky inspiroval jedním hráčem tady z fóra a poupravil dle toho co mi napadalo, není to sice zatím žádná hitovka, na T1 si zatím netroufnu, až bude prsten na snížení počtu setovek, tak to bude na pohodu, ale i tak ,co myslíte, bude to takhle hratelný na vyšší T+ ?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cort ... o/33539470
jinak papírově s bufem mám 12M T a 700k dmg bez navýšení %z lightning který mám už nějakých 67% navíc, samozřejmě nepočítám rukavice který se určitě budou měnit stejně tak jako tělo, ale to by muselo něco hezkýho dropnout ..
lightning barb
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: lightning barb
@Frozen: jj, souhlas, ze rychlost je nekdy vic nebezpecna nez uzitecna, ale takova T4 se da v hodne dobre parte jen proletavat ... a na T6 to neni o moc jinak, viz videa s Crusem co tu byly pred casem ..., ale rychlost asi lidi resi az na PL500 +, kdy uz levely pribyvaj pomalu ..
(ja mam problem trefit se do mobu, kdyz hraju v dobre parte pres wifi, protoze nez je uvidim a kliknu na ne tak jsou mrtvi)
(ja mam problem trefit se do mobu, kdyz hraju v dobre parte pres wifi, protoze nez je uvidim a kliknu na ne tak jsou mrtvi)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
pokial mas "zbytocne" souly tak pretoc oba ringy, area dmg vymen za cc a na druhom vitku za trebars avg dmg... a na magefistoch ak nemas lepsie ruky tak rollni vyssi cd... celkovo by som vymenil toughness za nejaky offense, D bolo vzdy o tom co najrychlejsie to zabit, nie prezivat
Zapomněl jsem dodat ze hraji HC a tam přežít musím
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk
fury myslim dost v pohode s IK setom, skusal som barbarov prehodit na runu ked za kazdy hit generuju fury a mal som nonstop plnoBombato píše:Peknej HC Lightning Barb. Jak si na tom s fury,mozna bych tam prdnul pasivku Unforgiving,treba misto WM ? A ten ignor pain s paskem se pro HC partu hodi,urcite bych ho nerozkladal
neviem co riesis minimalne T2 budes krajat bez problemovCortyx píše:já jsem se třeba taky inspiroval jedním hráčem tady z fóra a poupravil dle toho co mi napadalo, není to sice zatím žádná hitovka, na T1 si zatím netroufnu, až bude prsten na snížení počtu setovek, tak to bude na pohodu, ale i tak ,co myslíte, bude to takhle hratelný na vyšší T+ ?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cort ... o/33539470
jinak papírově s bufem mám 12M T a 700k dmg bez navýšení %z lightning který mám už nějakých 67% navíc, samozřejmě nepočítám rukavice který se určitě budou měnit stejně tak jako tělo, ale to by muselo něco hezkýho dropnout ..
aha, to som si popravde veru nevsimol na profile, sorry ale aj tak si kazdopadne myslim ze by slo trosku zdvyhnut offense na ukor defense, to t1 je fakt ze dobre zvladnutelne aj s nizsimi hodnotamiCortyx píše:Zapomněl jsem dodat ze hraji HC a tam přežít musím
Včera jsem hlavně dost optimalizoval padl mi konečně ten prsten s snížení poctu itemu setu takže včera byla jiná situace než ted i tak díky