takze samotny build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... Zgj!aaZcYb
podstatou je lurovanie skupiniek mobov, spamovanie cleavu s tocenim rend kazdych 5 sekund (ak necritne, treba prekryt) a do toho ground stomp aby to AoE malo spravne vyuzitie na co najvacsi pocet mobiek. build je uplne jednoduchy a pri tom efektivny. akonahle padne 1-2 mobky v grupe, tak to padne cele. do toho samozrejme procy bloodshedu (ten je vraj ovplyvnovali proc ratom skillu, v tomto pripade teda hlavne cleave, ktory ma proc rate 0,66... to je v pohode, nakolko je to AoE skill) rovnako ako spamm revenge ak mate chargnuty (ten dava velmi solidnu dmg). aj ked sa to mozno nezda, build je dost dobry v defense vdaka ground stompu + ja pouzivam este ako OH azurewrath, ktory ma solidnu sancu na freez. ak by mal niekto problem s prezivanim, da sa vymenit EQ za WC s Impunity napr, ale EQ je vyborna na elitky (aj ked nie na vsetky druhy samozrejme). popripade vymenit v rende runu za bloodlust. ak by ani to nepomahalo, tak vsetky 4 pasivky su offense, takze vymenit nieco tam, aj ked v tomto pripade je ten dmg bonus z pasiviek fakt citit. vdaka GS a wreching smash je brawler aktivny v podstate stale, rovnako ako Berserker Rage, nakolko jediny castejsie pouzivany skill za fury je rend. takze 90% casu ste na full fury. Ruthless je pri tomto builde prvy krat od RoS co ho hram a je ho tu poznat, tam pri tych grupach nasleduje domino efekt a padne to vsetko postupne.
co sa tyka gearu (popr paragon bodov), treba samozrejme +%fire dmg kde sa da... pokial by ste mali tak belt a pantsy na +cleave dmg... no a +area dmg.
keby som mal moznost, bral by som devastatora a s dobrym rollom aj burning axe of sankins, zial nemam

a este poznamka... build je vhodny na solo, v parte vam nemusi az tak casto "procnut" posledny uder z cleavu, cim sa pripravujete o podstatny dmg output buildu. ale siel som s tym asi 4x rift na t3 v parte a robilo to aj tam solidny bordel, hlavne ked som podhodil EQ s plnym fury