Barbar je pořád super char

Kubizek píše:Zdravím. Toto mi přišlo zatím nejefektivnější a nejrychlejší na běžnou hru. Na SC s tím chodím T3 a na HC momentálně master. Mám rád svižnou hru, pižlat elity déle než 20 vteřin není můj šálek kávy.
left mouse: cleave s reaping swing - základ když je vše na cooldownech/ není fury
right mouse: whirlwind s volcanic eruption - hlavní damage dealer, výborný poměr damage/fury spent
key 1: battle rage s bloodshed - damage boost, multitarget
key 2: furious charge se stamina - damage dealer, movement boost, velký fury generátor; nejužitečnější skill se širokým využitím
key 3 (SC): overpower s momentum - damage dealer, slabší fury generátor
key 3 (HC): war cry s impunity - zatím jsem nezkoumal, jestli není po 2.0 nějaká runa lepší, momentálně používám klasiku
key 4: wrath of the berserker se slaughter - anti cc, damage boost proti těžkým packům/bossům
passive 1: tough as nails
passive 2: weapon master
passive 3 (SC): brawler
passive 3 (HC): inspiring presence
Paragon points utility: area damage - dle mého názoru na softech nutnost, na hc pro již odolné chary taktéž; výborná věc která se stackuje s br bloodshed a dodává hře za barbara potřebnou dynamiku.
Na závěr bych rád uvedl, že výše uvedené se týká hry bez itemů s bonusy k +% damage k jakémukoliv elementu. Dovedu si představit hrát i něco jiného po nějakém specifičtějším dropu - viz ten lightning meč v příspěvcích nademnou vypadá velmi dobře.
Zkoušel jsem i kladivo a na běžnou farmu mi přijde nepoužitelné - hrozně žere fury. Nicméně na bosse stále výborná věc. Možná je to ale jen tím, že s ním běžnou farmu po 2.0 neumím.