takže kde začít... jako sf to máš těžké ale nějaké rady: dal bych zbraň a štít nebo 2 zbraně, nehraješ hc takže zkus, určitě ti chybí rezisty a život, na hell už by to něco chtělo, být tebou bych asi farmil hell a rozkládal na craftovací materiál a craftil, otázka je že asi nemáš plánky na kováře, část gearu máš z nižších levelů a chtělo by to obměnu
do skilů bych dal warcry + rezisty runu, rend s LS, leap bych si dal na myš ale se stunem, místo call je lepší wotb teďka než budeš stavět nějakej build na lvl 60 s runou na 100% dps = pak máš tlačítko I win na elitky, do pasivek weapon master místo relentless(do ruky pak mace/ axe na 10%cc bonus), jako útok zkoušej dal bych frenzy nebo když budeš mít málo fury tak bash
máš málo dps to je hlavní problém pak ti nefunguje LS, protože z těch 4k dps je to prostě směšná hodnota ten rend by tě měl healovat líp, případně si pak než budeš mít asi 100k dps najdi něco do dává LOH, najdi si nějakou axe / mace se soketem a dej tam nějakej šutr (podle cc červenej nebo zelenej)
no snad jsem ti trochu pomohl a neudělal spíš zmatky

kdyžtak napiš jsem v práci mám moře času na psaní večer je to semnou horší