jsem poněkud méně zkušený, vytvořil jsem si build, který mě baví a nazval jsem ho "udeř a zdrhni". Pravděpodobně to není můj výmysl, protože mám pořád v hlavě že jsem ho někde viděl, bohužel si nevzpomenu kde, protože už se mi ho teď nepodařilo vygooglit...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MrMo ... o/19383848
Je to styl, kdy natáhnu skupinku, Leapem do ní skočím(1 vlna zranění), Rendem způsobím krvácení(2 vlna zranění) a pomocí Furious Charge zdrhnu do bezpečí(3 vlna zranění) a tohle opakuju, dokud jich nezbude pár, který dorazím s Frenzy.
Tento build má hlavní problém v přílišné defenzivitě, tím pádem je problém s větším MP (standardně hraju na MP1, vyšší už je docela problém utlouct). S tím vybavením, které mám, si myslím, že by mohl dávat větší dmg. A v tuto chvíli přichází na řadu Vaše představivost/kreativita/zkušenosti.
Jaké byste viděli možnosti na zvednutí dmg při zachování stylu hry "udeř a zdrhni" ? Nějaké možnosti vylepšení buildu ? Rozhodně se taky nebráním návrhům na obměnu itemů, alespoň by to byla motivace do budoucnosti, prostě cokoli Vás napadne v souvislosti s tímto buildem, tak pište

Jen upozorním, že otázka je jen ze zvědavosti pro možnost lepší efektivity buildu, ne proto, že bych si stěžoval, že mi to s tímto buildem nejde(s horší výbavou jsem s tímto buildem dal i Diabla na Infernu). Jak jsem už psal, tak tento build mě baví a hodlám ho hrát i kdybych měl zůstat na mp1(není kam spěchat, že

Děkuji předem za všechny Vaše poznámky, postřehy a návrhy.