WW Barbar - Gear

Odpovědět
Morgyc
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Morgyc
WW Barbar - Gear

Příspěvek od Morgyc » 05.06.2013, 00:34 hod.

Ahoj,

Omlouvám se za tisící dotaz ohledně gearu pro WW. Nastudoval jsem několik vašich profilů, ale problém je že každý to řeší jinak. Okopírovat a koupit něčí přesný gear se mi nechce. Myslím že ten můj není na nejhorší cestě jen bych ale potřeboval nasměrovat co dělam vyloženě blbě a co je správná cesta (klidně i ohledně skillů). Samozřejmě cílem je damage okolo 200k ale prozatím bych byl nadšenej kdyby šlo snadnou modifikací gearu docílit aspoň něco přes 100k.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Morg ... ro/1898891

Momentálně zvládám single act3 jen na 2-3 MP. Všecko vyšší už je trápení.

Díky moc

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Re: WW Barbar - Gear

Příspěvek od wirgie » 05.06.2013, 04:21 hod.

Tak asi take zalezi kolik do toho chces vrazit...pak je ten vyber itemu snazsi
Ja bych v prve rade vyhodil belt a nahradil ho za IM, pokud ho chces se zivotem, hledej ho s %life ktery vychazi levneji. Stejne tak na chestce a ramenou muzes mit %life, lidi si toho moc nevsimaj a kupuji zbytecne drahe smejdy...a vlastne bych radsi slozil cely komplet IM at mas jeho bonusy. Po vyhozeni Mempa as doplnis nekam do prstenu. Boty IM se 150 str se daji poridit taky za lacino. K rukavicim bych pridal treba as. Bracery zamenil za lacuni min 4cc, str a neco k tomu a inna temp za panty se str, vit, ar a 1-2 socket, ty prsteny trifecty kde bych hledal min 4cc, druhou zbran vymenit za vyssi dps a aby mela ls...ke kazdymu itemu vzdy jeste neco hledej a kupuj na bid v poslednich sekundach, ale pri takovych nizkych cenach vlastne o velky prachy neprijdes..

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 05.06.2013, 06:24 hod.

WW barbar bez battle rage s příslušnou runou na doplňování fury?
Já tam mám zrovna hammer/rend build na vysoký MP, ale běhal jsem s tím gearem hodně dlouho nízká MP s WW barbarem.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 05.06.2013, 13:29 hod.

máš moc malej dps nato aby ti stačil LS na pásku takže pasivka s 3% je nutná...

jinak oprava buildu podle standartu... to co máš mi moc hlava nebere

asi bych craftil ramena a rukavky, jestli budeš používat tyhle kalhoty tak si vycrafti i lepší bracery s cc, helmu bych vyměnil za IK s cc a obětoval tu trochu ats... případně si mě přidej a pokecáme ve hře
Obrázek Obrázek

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 05.06.2013, 16:15 hod.

Nemas uplne optimalni build, doporucoval bych predelat to treba na tenhle:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... dYZ!YZZcYZ
Kdyz jsem se svym barbem skipoval elity, tak se s tim dalo (tehdy jeste s horsim equipem) "behat" i MP10, takze tak mp4 by jsi mel podle me davat v pohode i se soucasnou vybavou.

Jinak mas malo resistu, tak mozna misto overpower muzes hodit treba warcry na resisty (a snaz se je zvysit) a chtelo by to boty na movespeed, pripadne i treba lacuni prowlers na MS, rychly beh je u tohohle buildu (WW) docela potreba.

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Příspěvek od Projax » 08.06.2013, 02:01 hod.

Já by jsem ti určitě doporučil (pokud máš aspon 50mil budget) si pořídit Skorn - Rend/ww barbariana - jednak je to efektivnější než onehander a hlavně se s tím za malé prachy dají farmit vysoké mp

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.06.2013, 08:33 hod.

to by som mu teda rozhodne nedoporucal... ten build je super, na MP10, farmenie leg a expov, ale aby to bolo efektivne, chce to nieco viac ako 50m budget... ale hlavne, ten build je na trash mobky luxus, ale na elity nie moc ucinny... a taketo chary, ako ma napr Morgic, mozu velmi vytazit hlavne z craftu... a na to potrebujes DE a na to potrebujes davat elity... takze naj pre neho bude fakt klasicky ww build a chodit nizsie MP, skusat craftovat a kludne aj nieco dropnut

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 08.06.2013, 16:10 hod.

no na mp7 se to da udelat s 10mil budgetem + na elitky je to suepr ucinne kdyz vis jak na to ;)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.06.2013, 18:35 hod.

ale nikdy to nebude tak ucinne ako hota, dokonca ani ako ww barb klasicky... ten je pre neho jasna volba pokial chce mat co najvacsiu efektivitu nateraz

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 08.06.2013, 18:41 hod.

já s rend ww skorn barbarem chodim mp10 a dělám 220mil xp/hodina - takze s 10mil gearem to bude tak poloviční +- ze začátku

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.06.2013, 19:08 hod.

to ej jedno kolko to bude, aj ked si nemyslim ze s 10m budgetom by si si daval 100m+ expov hodina, ale to je fuk... ide o to, ze na zaciatku najviac mozes vytazit prave z craftov, hlavne ked mas gear, pri ktorom kazdy trosku lepsi roll bude boost... a na farmenie xp+de je naj kombinacia ww barb, tak mp5 dajme tomu pri nizsom budgete

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 09.06.2013, 23:01 hod.

Projax píše:já s rend ww skorn barbarem chodim mp10 a dělám 220mil xp/hodina - takze s 10mil gearem to bude tak poloviční +- ze začátku
tak to je bullsh1t dne,za 10m bys byl rad za 30m/hodina na mp10...

Morgyc
Quill Rat

Příspěvek od Morgyc » 09.06.2013, 23:53 hod.

Díky moc za rady. Tak zakladní chyby se skills jsem již napravil a hned to vyždímalo damage na více :-).

Gear zatím bez obměny. Farmím den za dnem abych nabral těch 50m a pak bych se ozval pro rady. Momentálně vlastním 8m což asi težko na nějaký pořádný upgrade. Jde to pomalu na MP 3-4 :(

Plán se Skornem se pokud je to možné odkladá. Chtěl jsem právě ww se dvěma zbraněma. Skorn bych dokoupil až toto doladím.

hulkxxxl - přihodil jsem si tě do Friends, tak si dáme vědět

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.06.2013, 00:20 hod.

kup radeji skorn nez 2 zbrane, 2 zbrane jsou velmi draha zalezitost a navic je to nanic na vysoky mp

Morgyc
Quill Rat

Příspěvek od Morgyc » 10.06.2013, 13:39 hod.

Alfajk píše:kup radeji skorn nez 2 zbrane, 2 zbrane jsou velmi draha zalezitost a navic je to nanic na vysoky mp
Tak jsem se nechal ukecat a udělal jsi radost Skornem za 4m. Nevím jestli to byl dobrý kauf ale docela mě to posunulo damage cca 30 000 což se hodí 8-)

Ale mám pocit že to umě dost vázne na resistech :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 10.06.2013, 13:51 hod.

blbe akurat je, ze na ww barba je skorn zla volba... ale ako pozeram, ww barba ani nehras, takze to je jedno

Morgyc
Quill Rat

Příspěvek od Morgyc » 13.06.2013, 23:18 hod.

Punky píše:blbe akurat je, ze na ww barba je skorn zla volba... ale ako pozeram, ww barba ani nehras, takze to je jedno
Vím trochu se mi to zvrtlo, bohužel toto bylo jedno z mála laciných řešení které mě posunulo do MP7 což byl dost zásadní skok. To mě momentálně vrátilo k Diablu v duchu toho že expy běží a goldy se realtivně sypou tudíž zase začalo mít smysl ho hrát. Doufám že něco pošetřím a budu schopnej se vrátit k dual weapon. 8-)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“